Patroon alijn jurkje kind gratis

Geplaatst op: 17.02.2021

Heb er mijn kleinste vriendinnetje heel blij mee gemaakt. Supermooi resultaat! Ik denk dat ik zelf nog een strook van 5 cm knip om tussen het rokdeel en het lijfje te zetten.

Groetjes en heel erg bedankt! Ghislaine Palinckx 05 juni, Werk op dezelfde manier de andere mouw af. Stik de schoudernaden van de buitenstof en doe dit ook voor de voering.

Ik moet nog wat oefenen.

Patroon van: Favecrafts. De buitenstof laat je met rust, dat 6cm x 6cm blokje is ervoor om te zien of je printer het op de juiste grote heeft afgedrukt!!, patroon alijn jurkje kind gratis.

Kan je uitleg geven hoe je dan het rokje dichtnaait. Hoi, daar stik je straks de rok aan. Dit is eerste kledingstuk wat ik maakte en ben helemaal verliefd op dit patroon.

  • Maar nu twijfel ik bij de zijnaden van het bovenstukje: komt er een onafgewerkte naad van beide lagen, of moet ik bovenstof op bovenstof naaien en voering op voering?
  • Emma en Mona 08 juli,

Voor jongens!

Kan ik dit toch gewoon doen of gaat de knoop dan steeds los als ze het jurkje aan heeft? Anoniem 14 augustus, Supermooi resultaat!

Tussendoor moest het van maat 74 naar 92 vermaakt. Ik heb met patchwork een jurkje maat 92 gemaakt. Stap 5: Keer de voering met de goede kant naar buiten. Ik zie dat ik als steek voor de bovenkant de overlock moet gebruiken.

En onze 1 jarige heft een superleuke feestjurk voor haar verjaardag. Maar als ik het rokdeel wil knippen kom ik in de knoop. Ik heb een vraagje over de tricot versie. Helemaal leuk, dankjewel :? Wat een super leuk jurkje.

Gratis naaipatronen kinderkleding maat 56 t/m 170

Vouw de onderkant en de zijkant van het rokdeel naar elkaar toe. Hallo, hebben jullie dit patroontje ook in grotere maten? Bedankt voor de foto's,het patroon en de hele uitleg erbij. Oja, en met een tricot stofje zijn de knoopjes aan de zijkant ook niet nodig.

Wanneer moet je juist de zijnaad van het achterpand dichtnaaien. Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer armband paardenhaar goud. Als je er aan trekt zie je de draden zitten en gaat het een klein beetje open. Anoniem 14 augustus.

Boekentip:

Naaipatronen verkleedkleren. Geen blog om naar te linken, maar wel een super geslaagd resultaat dankzij de duidelijke uitleg. Hoi, Ik wil het jurkje maken in maat Kinder jurkjes Naai een leuk jurkje voor een kind.

Ik ben net een abn amro inloggen e dentifier2 installeren geworden dus dit komt supergoed van pas, patroon alijn jurkje kind gratis.

Dank je wel voor het leuke patroontje. Super leuk model, heb het nu 2x in mt 56 voor een kraamcadeautje gemaakt en de ontvangers vonden het super. Lucky Mie 21 augustus om Ooh, wat een schattig jurkje. Anoniem 1 mei om Ik zorg ervoor dat de stof tussen midden en zijnaad is opgebruikt!

Vraagje : Heb 't patroon van Babyjurkje Grace opgeslagen. Patroon van: Boomie.

Ik wil alleen maar even dank je wel zeggen. Naaipatronen Baby Kijk hier voor gratis naaipatroontjes voor baby's en peuters. Het kriebelt al om een volgend te maken! Naaipatroon Baby jurkje Het patroon voor dit babyjurkje vind je op de site van De Droomfabriek.

Anoniem 16 januari, Moet ik dan vanaf de stofvouw 54 cm uittekenen of juist daar de helft van. Dank je.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws