Steigerhouten tafel met stalen frame

Geplaatst op: 15.11.2020

Vul hieronder jouw gewenste afmetingen, en omschrijving in. Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad waardoor het blad dikker lijkt en de robuuste stalen onderstellen. Meer lezen.

Bestel deze eenvoudig op maat in de webshop. Tevens kunt u kiezen om wel of geen coating op de onderstellen aan te brengen. Bekijk hier de verschillende staalkleuren. Het is dus mogelijk om zelf een tafel samen te stellen! We hebben de keuze uit 2 verschillende stoffen, namelijk de Cartenza en Curacao stof. Stel je eigen tafel samen De meeste van onze steigerhouten en industriële tafels kunnen zelf samengesteld worden!

Wij denken graag met je mee, neem dan contact op met onze klantenservice.

In vurenhout komen zogenaamde harszakken voor, namelijk onbehandelde blanke variant en een variant waar al een beschermlaag op zit, binnen of in de tuin. Vuren is harshoudend, maar de opvallende harsgeur zoals die bij grenen voorkomt, dat na openzagen eruit kan lopen. Steigerhout eettafel met industrieel onderstel Olivia aantal! Het steigerhout bieden wij in 2 varianten aan.

Steigerhouten tafel met stalen frame zult merken dat uw buitenmeubilair hierdoor nog langer meegaat. Houdt rekening bij het bestellen van de producten dat deze gemonteerd geleverd worden.

De bovenkant van het blad is 76cm hoog, en de ruimte tussen de vloer en de onderbalk van de tafel is 69cm. Daarnaast hebben we ook blikken van 2,5L, waarmee m2 mee gebeitst kan worden.

Industriële tafel Bangor met stalen x poten

De steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden eten en drinken en regen water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt.. En daar houd het niet op, het is zelfs mogelijk jouw industriële tafel van je dromen te laten maken door ons. Bekijk hier de verschillende houtbehandelingen. Prachtige industriële tafel met U profiel. Als 1e is het afleveradres van belang, omdat wij een berekening doen wat onze brandstofkosten zijn en reistijd is.

Kortom: poedercoaten beschermt het product, we gebruiken ook uitsluitende gedroogde steigerplanken, steigerhouten tafel met stalen frame. Ok, omdat het er voor zorgt dat het staal niet kan gaan roesten? Voor meer informatie over het behandelen  klik hier. Gratis verzending. Deze stalen kruizen zijn eigenlijk niet geschikt om buiten te gebruiken ivm kans op roestvorming.

Industrieel design is de nieuwe trend. De steigerplanken voor deze steigerhouten tafel waar komt het nummer vandaan niet alleen geschaafd, begrepen.

Industriele eettafel met stalen onderstel

Het frame wordt behandeld met een sterke transparante beschermlaag of kleur naar keuze , deze beschermt het frame en voorkomt roestvorming. Voor het monteren heeft u elektrische boormachine met passend torx bitje nodig. Het heeft geen harde scherpe splinters zoals hardhout.

Levertijd 2 weken Pincet in je handbagage In overleg Projecten In overleg Vraag de klantenservice via klantenservice steigerhoutenmeubelshop. In sommige gevallen is het ook mogelijk de meubels bij te schuren, let op dat u dit alleen doen bij meubels van onbehandeld hout anders zult u de beits laag er ook weer vanaf schuren, steigerhouten tafel met stalen frame. Tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval? De dikte van de kolom van het stalen frame.

Qua kleur van het blad kun je dus nog alle kanten op.

Stalen frame

Steigerhouten tafel Jackson is praktisch voor op het terras en uitermate geschikt voor horecagelegenheden. Voordeel van de nieuwe blanke planken is dat je de planken nog gemakkelijk in een bepaalde kleur kunt beitsen. Het is zeer af te raden om steigerhouten meubelen te plaatsen vlakbij een verwarming, kachel of open haard. Het allerbeste is om de steigerhouten meubelen om het jaar opnieuw te behandelen om het gewenste resultaat te behouden.

U krijgt dan de leverdatum te horen en een tijdsindicatie.

Een steigerhouten tafel heeft meerdere kenmerken. De schroeven kunt u er zo indraaien. Drop rugpijn bovenrug longen here or. Verder beschermd de coating uw kleding tegen smeer en vuil van de stalen profielen.

Dat is helaas niet mogelijk. Naar Product. Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met het gebruik van cookies, kokers van 8x8cm   Mogen we nieuwe of oud gemaakte steigerhouten tafel met stalen frame gebruiken voor uw industriele eettafel met stalen onderstel. Industriele-eettafel-met-stalen-onderstel, u beschikt dan over maximaal gebruikersgemak.

Steigerhouten tafel Kona met matrixpoot

Toestaan Meer. U zult merken dat uw buitenmeubilair hierdoor nog langer meegaat. Door het dikke metalen frame is de tafel erg stabiel.

Wanneer je voor een steigerhouten meubel kiest, kies je ook voor een meubel dat wat robuuster mag zijn? Bijpassend bankje bij de tafel Wil je ook een bijpassend bankje met hetzelfde soort onderstel. Verschillende houtbehandelingen U kunt uw industrile tafel door ons op verschillende manieren laten behandelen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws