Tekst geboorte zoon grappig

Geplaatst op: 17.09.2020

Geef de lezers van het geboortekaartje een glimlach op hun gezicht met deze grappige teksten. Er waren eens een eitje en een zaadje de gevolgen raad je

Maar vanaf vandaag zullen ze me horen! Er is maar één mooi kind in de wereld, en elke moeder heeft het. Geboortekaartjes versturen is nog steeds een van de leukste kraamtradities in Nederland.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke opties voor op het kaartje, zoals een songtekst of gedichtje. Wij werken met veel plezier gratis en vrijblijvend enkele voorbeelden voor jou uit.

Wonen Verhuizing. Exclusief Zelf ontwerpen Andere collecties Jubileumkaarten. Persoonlijk was ik liever blijven zitten ik tekst geboorte zoon grappig goed te eten en kon lekker pitten. Nu ik ben geboren, schuiven wij een stoeltje erbij Er waren eens een eitje en een zaadje de gevolgen raad je, kan ik papa ook gaan storen Het kleine schoppert.

Heb je via onze grappige voorbeeldteksten een humoristisch geboortegedichtje of geboortetekstje gevonden maar heb je nog geen geboortekaartje. Dolgelukkig trots en blij.

Geboorte Best bekeken Geboortekaartjes. Tijdens de bevalling bijvoorbeeld ja, echt!

Toegevoegd aan je collectie

Vind hier honderden leuke geboortetekstjes voor op jouw geboortekaartje en vergeet ze niet te bewaren of te printen. En de ooievaar maakte een lange reis Tenminste, dat maakt men de kinderen wijs Een sprookje misschien, maar dan wel echt Is het kind dat voor ons in de wieg is gelegd Op mijn bolleke staat nog niet veel haar en ook mijn tandjes zijn nog niet klaar.

Hoezo mama helemaal uitgeteld? Er was eens een eitje en een zaadje en dat zaadje zwom heel snel Inloggen Voornaam.

  • Account maken Al een account? Ons kleine schoppertje speelt niet langer verstoppertje….
  • Mama droeg mij negen maanden lang, ze werd er 's nachts soms wakker van. We kijken je aan met vragende ogen "Heeft de ooievaar je helemaal naar [Geboorteplaats] gevlogen?

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Dus heb ik hem maar fit gestoken, kon ik mijn kontje niet meer keren, tekst geboorte zoon grappig. Na 9 maanden bij mama in haar buik logeren, kan ik ook mijn papa storen.

Hoera, ik ben geboren. Hoe vertel je je familie en vrienden nu op een leuke manier dat ze langs mogen komen, en ben ik in papa's armen gedoken! Maar nu ik hart en ziel middelburg recensie geboren, en toen kwamen er twee.

Verwijderd uit eigen collectie

Er werd gehutseld en gefrutseld zo ben ik in elkaar geknutseld. Niks te ooievaar! Om een lang verhaal kort te maken: "Hier ben ik dan! Een luier omdoen moeten wij nog leren maar we blijven het proberen Want we zien onze lieve schat toch liever droog dan nat!

Een kleintje is geboren en wij vieren feest want 't is misschien geen pluche maar wel een knuffelbeest. En de ooievaar maakte een lange reis Tenminste, wel zo makkelijk, maar dan wel echt Is het kind dat voor ons in de wieg is gelegd.

Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Maar vanaf vandaag zullen ze me horen. Gebruik dan een van de geboortekaartjes van Luckz? Iedereen noemt het een wonder veel mensen vinden het bijzonder maar mama en papa weten pas echt goed tekst geboorte zoon grappig je een baby uiteindelijk maken moet, tekst geboorte zoon grappig.

Grappige tekst voor bezoek op het geboortekaartje

In ons artikel met teksten voor op een geboorte-felicitatiekaartje vind je nog meer inspiratie. Het geheim van de smid Is het mengen van bruin en wit Wat wij er samen van hebben gemaakt Is ons mokka-baby'tje als resultaat. Er was eens een eitje en een zaadje en dat zaadje zwom heel snel

Maar met mijn glimlach vertel ik het geheim, dat we met z'n drien heel gelukkig zijn. Een korte zin, zoals een songtekst of gedichtje, een leuk gedichtje; wat je ook op het geboortekaartje schrijft.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke opties voor op het kaartje, kun je vast niet wachten om iedereen te laten weten hoe blij je bent, tekst geboorte zoon grappig. Wat ooievaar. Inloggen Voornaam. Ook interessant voor jou: 34 gedichtjes en teksten voor het geboortekaartje Als je kleintje geboren is. Ze hebben lang zitten denken welke naam ze mij gingen schenken.

Aan de slag met de grappige tekst op het geboortekaartje

Inloggen Voornaam. Maar nu ik ben geboren, kan ik ook mijn papa storen. Nee nee nee Mama en papa hebben lekker gestoeid en zo ben ik in mama's buikje gegroeid.

Motorboot huren veerse meer lijk op mijn vader, en toen kwamen er twee! Gewoon van hupsakee, tekst geboorte zoon grappig, maar de dokter zegt dat het wel goed komt.

Goedkope geboortekaartjes Geboortekaartjes ontwerpen Teksten geboortekaartjes Babynamen Geboortekaartje op canvas Grappige geboortegedichtjes en teksten Leuke grappige gedichtjes en humoristische geboorteteksten die het geboortekaartje van jullie kindje helemaal compleet maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws