Vertaal nederlands naar frans zinnen

Geplaatst op: 10.03.2021

Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. Wilt u meer vertalen?

Grootte 97 MB. Lees verder. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Bedankt voor uw feedback. Daarom bieden goede vertaalbureaus dan ook vertalers die kennis hebben van de taal en het werkveld. Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

Ik ben Martijn, blogger en oprichter van Frankrijk Puur.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount De juiste vertalen van de documenten Medische of andere officile documenten staan vaak vol jargon die niet n op n te vertalen zijn. Hierdoor krijgt u direct een passend resultaat. Phum Dictionary, vertaal nederlands naar frans zinnen.

Dit vader dochter gedichtjes natuurlijk niet vertaald door een vertaler, maar door een slim algoritme!

Probeer het dan eerst op onze site.

Vertaal uit e lke taal. Zo zal een financieel document vertaald worden door een Duits- Nederlandse fiscalist.

Search form

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Categorieën Cultuur Geschiedenis. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Je kunt hier op diverse manieren gebruik van maken. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Dit geldt zowel voor het Duits vertalen naar Nederland als voor het vertalen van Nederlands naar Duits. Reactie plaatsen.

Sterk mee oneens. Compatibiliteit Vereist iOS Gaat ie het nederlandse woord spellend uitspreken? Voor bedrijven die te maken krijgen met Duitse financile of medische documenten is het dan ook onmogelijk om gebruik te maken van dergelijke systemen. Gratis downloaden Nee, of juist van de woorden vertaal nederlands naar frans zinnen je in het Frans kunt gebruiken.

Dit wordt natuurlijk niet vertaald door een vertaler, bedankt.

Gratis vertalen

De juiste vertalen van de documenten Medische of andere officiële documenten staan vaak vol jargon die niet één op één te vertalen zijn. Hier vind je makkelijk de betekenis of vertaling van duizenden woorden, en je kunt er ook makkelijk doorklikken naar synoniemen, vervoegingen, en je krijgt er bovendien een heel goed beeld van de nuances in bepaalde vertalingen, doordat de betekenissen en context van woorden goed wordt aangegeven.

Nog geen account?

Vertaal nederlands naar frans zinnen is dan ook een goede manier om snel kleine teksten te laten vertalen. En als je er echt niet uitkomt kan je via Meter inch omrekenen de betaalde hulp inschakelen van professionele vertalers die voor je klaar zitten om een tekst te vertalen. DeepL Pro bedrijfsaccount.

Zet de juiste toon. Ten eerste loopt u het risico dat u te maken krijgt met foute vertalingen en daarnaast is het natuurlijk ook een privacy issue. Hierdoor komen mensen dan ook allerlei talen tegen op de werkvloer.

Account Options

Categorieën Cultuur. Vertalingen van bureuas die hier in zijn gespecialiseerd kosten tussen de 10 en 25 cent per woord.

Vooral van het Italiaans in het Engels. Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief met tips om Frankrijk te ontdekken en krijg een ebook met tips voor twee roadtrips in Frankrijk cadeau.

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Le Monde Frankrijk. Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed. Sleep hier vertaal nederlands naar frans zinnen. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator, vertaal nederlands naar frans zinnen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. In Nederland zijn vooral het Engels en het Duits een van de meest prominente talen. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta.

Gmail van Google. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Duik de natuur in vanaf je eigen terras Op zoek naar een vakantiehuisje dat zich gegarandeerd midden in de natuur bevindt? De vertaalmachine vertaalt direct terwijl u typt uw Nederlandse zinnen naar het Duits.

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Meer dan Sterk mee oneens.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws