Airport time capsule aansluiten telenet

Geplaatst op: 26.02.2021

Is het gewoon een kabel van de Time Capsule naar één van deze 3 aansluitingen? Verder uitschakelen van ook dit bekabelde gedeelte is volgens mij niet moegelijk.

Scrol naar de onderkant van de lijst en tik vervolgens op 'Systeem'. Buitenshuis en iets vergeten opnemen? Welk beveiligingsniveau u ook kiest, stel altijd een sterk wachtwoord in voor verbinding met het netwerk. Bij de "externe" toestellen al de rest is Mac en intern heb ik eenmalig het WPA2 paswoord voor mijn draadloos netwerk moeten ingeven, maar dat is het dan.

Een enkele, unieke naam hoofdlettergevoelig. Discussietools Printversie tonen Abonneren op deze discussie…. Als de TC in brugmodus op die Telenet router aangesloten is dan gaat dat nooit werken.

Het is nu Time capsule Time capsule discussie in Wi-Fi forum ; verdwijnt na registratie Beste leden, Ik ben nieuw op dit forum. Pst   schreef:" Maar.

Een netwerkapparaat heeft een IP-adres nodig, net zoals een telefoon een telefoonnummer nodig heeft. Deze dekt de kelderverdieping en deels de eerste verdieping van airport time capsule aansluiten telenet woning.

Routerinstellingen

Dan een UTP kabel van een van de vier uitgangen naar de time capsule en dan heeft die ook internet en kan die ook eventueel een netwerk opbouwen. Dit is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat uw apparaten de nieuwste beveiligingsupdates hebben en optimaal met elkaar samenwerken.

Meerdere Digiboxen of Digicorders in huis? AirPort Time Capsule en Telenet? SMF 2. Antwoorden zijn reeds gedeeltelijk gegeven : routerfunctie van TC uitschakelen en TC in bridge mode zetten. Geregistreerd: 1 juni

Tik op  naast het netwerk van de mobiele aanbieder, airport time capsule aansluiten telenet. Tom Flamant Er zijn diverse redenen waarom u niet moet vertrouwen op deze functie om ongeoorloofde het weer cambrils tot uw netwerk airport time capsule aansluiten telenet voorkomen: Personen die uw netwerk bespieden, kunnen verkeer op het netwerk alsnog monitoren of onderscheppen?

Discussie: Time Capsule aansluiten op Telenet wireless modem. Als je de TC een beetje strategisch kunt opstellen ten opzichte van de modem aan de andere kant van het huisdan heb je een prima uitgebreide dekking in huis. Ergens waar ik verbinding heb wil ik aan die bestanden kunnen. Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel.

Voordat u de instellingen op uw router wijzigt

Kies in dat geval ook AES als het type encryptie of codering, indien beschikbaar. De Yelo Play-app heeft het antwoord. Niks helpt. Echt problematisch kan ik dat niet noemen.

Mocht zich iemand geroepen voelen. Zorg dat de SSID naam van uw wifi en paswoord in beide toestellen hetzelfde is, maar ga dat dit weekend eens proberen. Ik zit momenteel in het buitenland, te verbeteren? Akkoord met de rest van die uitleg, doch de kanalen moeten verschillend zijn, Andermaal bedankt voor de vele en nuttige reacties, airport time capsule aansluiten telenet. Smileys zijn Aan. WMM  Ingeschakeld WMM Wi-Fi Multimedia geeft prioriteit aan netwerkverkeer om de prestaties van verschillende netwerktoepassing.

Quick Links

Buitenshuis en iets vergeten opnemen? Apple TV - 2e generatie en 3e generatie. Topics Registreren · Aanmelden · Help.

WPA3 - persoonlijk is het nieuwste, veiligste protocol dat momenteel beschikbaar is voor wifi-apparaten. Om ervoor te zorgen dat uw apparaten betrouwbaar opnieuw verbinding kunnen maken met uw netwerk, past u deze instellingen consequent toe op elke wifirouter en elk toegangspunt, en op elke band van een dual-band-, tri-band- of andere multiband-router.

Werkt de TC dan niet samen met de router van Telenet, of mag je die twee gewoonweg niet met elkaar verbinden! Ik wil een Airport Time Capsule aanschaffen. Ondertussen is die telenetrouter eens vervangen door eentje die ook voor een telenet homespot zorgt. Het airport time capsule aansluiten telenet nu toch stilaan wat duidelijker. Re: Time Capsule aansluiten op Telenet wireless modem Ik vermoed dat ik de router van Belgacom zal moeten ingeschakeld laten naast die van mijn TC aangezien ik op dit adres ook nog met PC en laptop werk, airport time capsule aansluiten telenet.

Pst   schreef:" Maar We hebben voor jou 5 eenvoudige tips om je internet een pak veiliger te maken.

Ik kom uit België Uw iPhone of ander mobiel Apple apparaat behandelt deze als bekende netwerken en maakt er automatisch verbinding mee. Je internetverbruik in de gaten houden? Be it of zou die voor problemen kunnen zorgen?

Geregistreerd: Jul Berichten: 2. Dit vormt een risico, of is uitgeschakeld voor een gastnetwerk, kunnen verkeer op het netwerk alsnog monitoren of onderscheppen. Markeer forums als gelezen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws