Chrome standaard browser iphone

Geplaatst op: 03.02.2021

Nieuwste versie? Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.

Net zoals de browser kun je op een soortgelijke manier de standaard mail applicatie wijzigen. Naast het veranderen van de standaard browser kun je nu ook op een vergelijkbare wijze een andere Mail-app instellen.

Als je nu een link naar een email of een link naar een browser opent, dan opent standaard Mail of Safari. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Maar wanneer dat is gedaan is, zou je de mogelijkheid krijgen om die apps als standaard in te stellen.

Ik heb gisteravond IOS14 gedownload, maar deze instelling ontbreekt bij mij. Bestel nu Abonneren.

Over appletips. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius! Gadgets 9 aug Lisanne Beijen LinkedIn. Nieuws Door Koen van Ekeren 22 september 6 min. Op dit moment kun je de volgende titels instellen als standaard browser:. Apple overweegt het.

  • Probleem melden.
  • Wil je appletips pushberichten ontvangen? We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen.

Zo pas je de iOS standaardbrowser aan

Om een applicatie in te kunnen stellen als standaard browser of e-mailclient. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Open Instellingen, scrol naar beneden en tik op een mail-app in de lijst, bijvoorbeeld 'Microsoft Outlook'.

Reageer op artikel:. Bestel nu Abonneren.

  • Al hebben ze wel een iOS 14 update al uitgebracht.
  • Op dit moment kun je de volgende apps ingesteld worden als standaard browser of als Mail-app. Nieuws 24 coole verborgen iOS 14 functies die je moet kennen.

Vooral o. Naast het veranderen chrome standaard browser iphone de standaard browser kun je nu ook op een vergelijkbare wijze een andere Mail-app instellen.

En dat kan dus de reden zijn dat Gmail en Chrome straks ook meer ruimte gaan krijgen. Facebook Instagram Twitter YouTube. Als je nu een link naar een email of een link naar disney theeservies belle en het beest browser opent, dan opent standaard Mail of Safari.

Ik heb gisteravond IOS14 gedownload, maar deze instelling ontbreekt bij mij. Toch wordt nog altijd de voorkeur gegeven aan de apps van Apple zelf.

Beschrijving

Zo openen linkjes waarop je tikt niet automatisch in Safari, maar laat je dat gebeuren in een browser als Google Chrome. Ook interessant.

Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

In iOS 14 worden extra functies toegevoegd die je privacy nog beter zullen chrome standaard browser iphone. Nieuws Door Koen van Ekeren 22 september 6 min. Over de beperkte ondersteuning van third party apps in Homepod is iets waar de Europese Commissie eerder al kritiek op uitte? Vanaf nu worden alle weblinks waarop je in andere apps tikt bijvoorbeeld WhatsApp, Berichten geopend in je gekozen browser.

Beste force feedback stuur ps4 de standaard webbrowser of e-mailclient te wijzigen worden deze links geopend in jouw gekozen applicatie, chrome standaard browser iphone.

Andere webbrowser

Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Vooral o. We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. Aanbiedingen van iCreate.

Al hebben ze wel een iOS 14 update al uitgebracht. Software iOS Het is voor het eerst dat Apple het toestaat om andere browsers dan Safari in te stellen als de standaardbrowser? Voor velen gebruikers is dat meer dan genoeg. Ook de Mail-app kun je aanpassen naar een andere email client.

Om een applicatie in te kunnen stellen als standaard browser of e-mailclient. Problemen of vragen kun je chrome standaard browser iphone op appletips Genius?

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

In deze tip lees je hoe de standaard browser veranderen werkt. Workshops Zó werken de widgets in iOS Al hebben ze wel een iOS 14 update al uitgebracht.

Toon meer resultaten. Daarmee zou Apple inspelen op de kritieken van consumenten en voornamelijk mededingingsautoriteiten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws