Coco chanel mademoiselle ici paris prijs

Geplaatst op: 11.03.2021

Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Inhoud: ml. Grote prijsverschillen.

Deze geur bevat een ultravrouwelijke sensualiteit met innemende en verleidelijke akkoorden van witte bloemen. Een vrouwelijk, zinnelijk en verbazend fris parfum. Top 10 Lente geuren Top 10 Sexy geuren. Wil je graag meer weten? Totaal 0. Vergelijk items. Coco Madamoiselle is op de markt gebracht in

Scandal is terug met Creed Aventus Eau de Parfum. Chanel Coco Mademoiselle 50 ml Eau de parfum Dames actuele prijzen. Chanel Chance Eau Fraiche eau de toilette van het merk Chanel. De tedere, zachte geurnoten nemen u mee in een wervelwind van geluk en fantasie?

Geluk is onvoorspelbaar en duikt op de meest onverwachte plekken op. You also have the option to opt-out of these cookies.

In the Spotlight

Een bloemig, fruitig parfum waarin het groenige en fruitige akkoord van grapefruit en kweepeer, de zachtheid van jasmijn, en de volheid van witte muskus in harmonie samenko Chanel Coco Mademoiselle 50 ml Eau de parfum Dames aanbiedingen. Het belangrijkste thema van de samenstelling Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum is een fantastische damesgeur en persoonlijk één van mijn favoriete geuren.

Selecteer aanbieding. De geur van de roos in volle bloei.

Inhoud: ml. Een vrouwelijk, ver weg van het clich. De eau de toilette is als de sprankelende echo van het bloemige parfum dat Gabrielle Chanel in lanceerde. De levensduur is maar liefst 12 uur lang.

Een Eau de Toilette, onstuitbaar levendige geur, zinnelijk en verbazend fris parfum. Het wordt omschreven als een onweerstaanbaar sexy.

Productspecificaties

Allure in beweging. Coco Mademoiselle zorgt er met deze mix van ingrediënten voor dat het een heerlijk sensueel en verleidelijke geur is. Inhoud: 50 ml. Chanel Coco Mademoiselle 50 ml Eau de parfum Dames actuele prijzen.

Voor de zelfverzekerde, briljante man. Chanel Chance Eau Tendre eau de toilette van het merk Chanel. Whatsapp Facebook? Creed Aventus Eau de Parfum. Laat u verleiden door de stralende aspecten van Scandal Coco chanel mademoiselle ici paris prijs Eau de Toilette en veroorzaak de gekste roddels met Scandal Paris, de nieuwe Scandal.

Het is dan ook een ideale geur om als cadeau te kopen voor je vriendin of moeder omdat het zo veelzijdig is en je eigenlijk niet de fout in kan gaan met deze geur.

Dit vind je misschien ook interessant

Frisse en stralende neroli opent de geur. Een zinnelijke compositie, verbazingwekkend fris. Het energieke parfum voert u mee in een wervelwind van geluk en fantasie. De essentie van de vrije, ondernemende vrouw. Het bevat onder andere de noten sinaasappel, patchouli en roos.

  • We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website.
  • Parfum Reviews.
  • All rights reserved.
  • De noten van de geur bestaan uit de Topnoten: Bergamot, Grapefruit en Sinaasappel.

Het energieke parfum voert u mee in een wervelwind van geluk en fantasie. Het doet mij coco chanel mademoiselle ici paris prijs aan een stijlvolle, briljante man, is het dan ook de perfecte cocktail voor het krijgen van veel complimenten. Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum is in elk geval een geur waar iedere bloed geven tattoos aantrekkelijker van wordt.

Volg ons op social media. Een mythisch en tijdloos parfum in een iconische flacon met een minimalistisch design. Het is geschikt voor iedere seizoen en voor iedere vrouw ongeacht de leeftijd. Voor de zelfverzekerde, elegante zakenvrouw dat weet wat ze wil.

Met andere woorden de rose, jasmin zijn de geuren die je als eerst opvallen als je de Chanel Coco Mademoiselle 50 ml Eau de parfum Dames aanbrengt maar vervagen binnen een half uur. Frisse en stralende neroli opent de geur. Dit beeld van rust en ontspanning vormde het uitgangspunt voor deze eau de toilette.

Het woord Eau komt uit het Frans en betekent letterlijk water. Het belangrijkste thema van de samenstelling Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws