Filmpje versturen via whatsapp lukt niet

Geplaatst op: 04.03.2021

En voorkom je kosten buiten je bundel. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

Bel ik binnen andere EU-landen voor hetzelfde tarief? Tik op het tabblad Chats. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Tik op Gereed. Tik hiervoor op Onderschrift.

Tik hiervoor op Onderschrift. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo! Je beltegoed kan je nefit ecomline storing 6c uur per dag online controleren. Mist u een woord. Naar een woord zoeken kan ook. Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag.

Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.
  • Tik hiervoor op Onderschrift toevoegen.
  • Is dit artikel interessant voor u?

'Kwart miljoen zestigplussers niet bewust van hartfalen'

Start een chat. Tik op Galerij. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen. Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Hoe werkt het? Hoe houd ik mijn beltegoed in de gaten? Tik linksonder op het grijze plusteken en selecteer foto's of video's door erop te tikken.

Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten. Hou deze pagina dus in de gaten. Wij spreken je graag. Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig.

Het klinkt als een instelling ergens in de iPhone maar ik ben er niet bekend mee in ieder geval.

Snelle service

Het kan best zijn dat dit een of ander obscuur formaat is terwijl Whatsapp alleen MP4 wilt o. Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Dat je helemaal geen filmpjes kan versturen? Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden.

Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap. Hoi MarianneB. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Is mijn internetbundel geldig in de EU. Tik op de afspeelknop om de video af te spelen. Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Hopelijk kun je hier meer informatie vinden. Wat wil je over Simyo weten? We regelen het graag voor je. Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap.

Dan kan je aan de slag. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt deco craft aldi nord Er lijkt me niets defect aangezien het filmen op zich prima werkt? De foto of de video komt in beeld. Veel vragen. Op filmpje versturen via whatsapp lukt niet iPhone zijn ze wel gewoon van goede kwaliteit.

De foto met bijbehorend commentaar wordt direct verzonden.

Oorzaak niet bekend

Stel je vraag via WhatsApp Snel antwoord op je vraag? Heb je al een account? Wat wil je over Simyo weten?

Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM. Vind hier je antwoord Hoe je ons bereikt Bezoek ons forum.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws