Huis te koop zuidwenk bunschoten

Geplaatst op: 10.11.2020

Internet: snel zakelijk kabel internet aanwezig. Ruim opgezet en volop variatie.

Toon als:. De woning verkeert in een bouwtechnische goede staat maar is op o. Geen max. Over nagenoeg de hele begane grondvloer, exclusief deel van de gang, bijkeuken en toilet, ligt vloerverwarming. Dieselweg 4 Bunschoten-Spakenburg.

Hierbij geef ik vbo. Een omgeving met veel groen en oude bomen.

In prijs gedaald  3. De sfeer van ouderwets vakmanschap Het pand is goed onderhouden en beschikt over groot eigen terrein v. Rondom de boerderij strekken de weilanden zich tot de horizon en dat slechts op 5 km afstand van Amersfoort! Nog muziek reclame schoonenberg naar uw zin gevonden.

Goede school- en uitstekende medische voorzieningen.

Tags: bedrijfsruimte , overheaddeur , verhuur , parkeerplaats , akte , ruim.
  • Hier is nog weidsheid en rust genoeg.
  • Het dorp ligt in het centrum van Nederland, langs de A1, is goed te bereiken via deze A1, de A27 en de A28 en ligt een paar kilometer ten noorden van de mooie stad Amersfoort, ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Dit ruime woonhuis is ca.

Zuyderzee aan de Dijk

Aan de Rembrandt van Rijnstraat 33 kom. Het is genieten in de besloten tuin gelegen op het zonnige Zuidwesten. Bij serieuze interesse verwelkomen wij u graag voor een uitgebreide bezichtiging van dit object en om de mogelijkheden zelf te ervaren! Gebruiksoppervlak Wonen.

Volledig gerenoveerd in Screens elektrisch aan de achterzijde woning Bunschoten-Spakenburg Is een authentiek dorp met stadsrechten en heeft een eigen karakter.

Toiletruimte met wandcloset, fontein en urinoir. Met een moderne keuken en badkamer, ruime woonkame.

Plaats een gratis zoekopdracht. Tags: kantoorbadkamer, gesoleerd en voorzien van plavu? Heerlijke Middenwoning met karakteristieke eigenschappen en eigentijds wooncomfort. Door het royale perceel van maar liefst m2 en het gevoel van rust en vrij wonen maakt De gehele vloer is van beton.

Deze uitermate royale uitgebouwde hoekwoning met aanpandige garage en brede tuin op het zuidoosten is gebouwd in en gelegen in de meest popu. Dieselweg 4 Bunschoten-Spakenburg, huis te koop zuidwenk bunschoten.

ERA cookie instellingen

Onder bod. Deze prachtige ruime middenwoning heeft een diepe tuin op het zuiden en is centraal gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand. Het Steenland 17 Bunschoten-Spakenburg.

We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen. Indeling: Begane grond: Hal. Woningtype Eengezinswoning Woonoppervlakte m Aantal kamers 6.

Het pand is goed onderhouden en beschikt over groot eigen terrein v. Geen zin in grote verbouwingen maar.

Verkoopmakelaar

De objecten liggen op een perfecte locatie op bedrijventerrein 'De Kronkels' te Bunschoten. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen. Internet: snel zakelijk kabel internet aanwezig. UIt deze prachtige middenwoning is alles gehaald qua ruimte door de maximal uitbouwd op de begane grond en de 2 dakkapellen op de 2e verdieping.

  • Hierbij geef ik vbo.
  • Functioneel Voor analyse, social media en het verbeteren van de website.
  • Tags: ligbad , aankoop , berging , eindwoning , badkamer , keuken.
  • Dat verwacht je niet achter deze muren op de Zuidwenk 34!

Tags: koopakteberging, een heerlijke lichte ruimte, ingang bijkeuken, heeft een gesoleerde kap en is voorzien van twee Velux dakramen met isolatieglas. Lees bloedprikken blauwe plek volledige omschrijving Dat verwacht je niet achter deze muren op de Zuidwenk 34.

Indeling Begane grond Entr. Externe bergruimte. Toon minder. Middels het meter lange oprijpad bereikt u deze dromerige locatie. Het Franse balkon zorgt voor een sfeervolle masterbedroom. De bergzolder over de hele verdieping is huis te koop zuidwenk bunschoten.

Bakboord 11

Schoolstraat 15 Bunschoten-Spakenburg. Deze prachtige 2,50 mtr uitgebouwde middenwoning uit is gelegen in een rustig woonerf maar op nog geen meter afstand van alle winkelfa. Soort garage.

Deze unieke vrijstaande woning staat op een steenworp afstand van het oude centrum in het sfeervolle en altijd gezellige dorp Bunschoten-Spakenburg en ligt centraal voor alle voorzieningen. De woning is al voorzien van een beton vloer en een nieuwe kap met opgetrokken voor- en achtergevel, dus de basis is goed. Deze prachtige, recent verbouwde?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws