Oude versie app terugzetten android

Geplaatst op: 04.03.2021

Over ons Contact Adverteren. Was dit artikel nuttig?

Als je de specifieke versie die je zoekt niet vindt: Druk op het tabblad 'Apps'. Het kan echter andere problemen veroorzaken, zoals conflicten met het nieuwe Android-systeem. Op veel Android telefoons kan dit de app 'Downloads' tussen je andere apps zijn, of je kan je downloads bekijken door te drukken op de app 'Bestanden' of 'Mijn Bestanden' en daarna op de map 'Downloads'.

Hier presenteren wij u naast de huidige en oudere versies. Dit is meestal echter een proces dat slechts in een richting werkt het upgraden. Met een APK te gaan.

Klik vervolgens op de link naar de gewenste versie om deze te downloaden en op uw Android-apparaat te installeren. Op basis van het bovenstaande delen, zou je moeten begrijpen hoe je een app-update op een iPhone of Android-telefoon ongedaan kunt maken. Allereerst moet u een back-up WhatsApp te maken. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Populaire Categorien advertentie oude versie app terugzetten android aankondigingen apps beste galerij bedrijf coole gadgets dev verschil tussen diy.

Feed Informatie,
  • Je zal een pop-up zien met de vraag of je de updates van de app wenst te verwijderen. Nou, hier is waarom: Ontwikkelaars moeten hun ondersteuning voor oudere versies van Android stopzetten om rekening te houden met enige verandering in de code.
  • Met een APK te gaan.

Uw Apeaksoft-ID is het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw account aan te maken of Apeaksoft-producten te kopen. Stap 1 : Verwijder de app van uw iPhone nadat de App Store deze automatisch heeft bijgewerkt. U wilt de oude versie van WhatsApp te herstellen? Druk op Updates verwijderen. Log in met uw Apeaksoft ID. Wanneer je berichten van … Lees verder.

Stap 3 : Selecteer OK als u hierom wordt gevraagd, oude versie app terugzetten android. Hier zijn enkele van de online repositories waarmee je oude versies van Android-apps kunt downloaden: 1. Stap 1 : Verwijder de app van uw iPhone nadat de App Store deze automatisch heeft bijgewerkt.

Meestal worden deze gegevens toch maar op het apparaat opgeslagen. Apps Games Themes. Wie wil er niet om innovaties la status en Co, een Restore WhatsApp oude versie en blijven om ze te gebruiken.

1. APKMirror

Heb je het geprobeerd of weet je een andere manier om het te doen? Open je mobiele browser en ga naar de officiële website van APK Mirror. Algemeen bekend voor het bieden van veilige en veilige APK's om ze aan uw Android-telefoon te laden, biedt de site een aantal eerdere APK's van populaire apps.

Na het maken van de back-up heb je in ieder geval altijd de door jou gedownloade apps en muziek achter de hand, mocht er onverhoopt iets gebeuren met je iPhone of iPad.

Download Droid Hardware Info en voer het programma uit. Veel iOS-gebruikers synchroniseren hun bestanden al in iCloud, hier is waarom:. Met een APK oude versie app terugzetten android gaan.

Dat zal de nieuwe update vervangen. Nou, maar hier wordt altijd de laatste versie van een app bewaard.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Categorieën: Android. Bovendien zou je iTunes ook kunnen gebruiken om te helpen downgraden van uw iOS eenvoudig. Je kunt maar beter App Store-updates automatisch stoppen. Categorie: Backup en beveiliging. In tegenstelling tot APKMirror is de verscheidenheid aan apps echter beperkt, waarbij alleen de bekende apps het podium betreden.

  • Als je de nieuwste APK-bestanden van de populairste apps wilt hebben of de oudste beschikbare versie wilt opsporen, is APKMirror de juiste keuze.
  • Hier zijn enkele van de online repositories waarmee je oude versies van Android-apps kunt downloaden:.
  • De eerste keer dat de app opgestart wordt, zal die vragen om toegang te krijgen tot verschillende functies van je telefoon.
  • Categorieën: Android.

Vervolgens kunt u de gewenste oude versie app terugzetten android van de app downloaden en installeren. Algemeen bekend voor het bieden van veilige en veilige APK's om ze aan uw Android-telefoon te laden, biedt de site een aantal eerdere APK's van populaire apps. Gratis online audio-omzetter. Hier is hoe. De DPI heeft te maken met de schermgrootte van je telefoon.

In dit artikel: Updates verwijderen.

Eerder gekochte of gedownloade apps vinden

Op de meeste apparaten gaat het upgraden van een app eenvoudig. Stap 4 : Eindelijk, synchroniseer je je iPhone, de oude app-versie wordt hersteld naar je apparaat. In het kort, ja. Gebruikersportaal Verras me!

Espaol: desinstalar actualizaciones de aplicaciones en Android. Dus als een app-update je favoriete functie heeft verwijderd of het werkt gewoon niet goed genoeg op je apparaat, installeer dan gewoon de oudere versie en je zou goed moeten zijn, oude versie app terugzetten android. Bovendien moet u 'Automatische updates' uitschakelen in de Play Store om ervoor te zorgen dat de apps niet automatisch worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws