nieuwe telefoon whatsapp tafel passeert. Nee joh, ben jij gek, het werd een fantastisch restaurant met een industrieel-cool interieur dat vervolgens veelvoudig nagedaan werd, maar de Goudfazanters waren in eigen land een van de eersten." />

Restaurant amsterdam noord aan het water

Geplaatst op: 30.01.2021

Klein stukje lopen nog en je bent er. En voor de durfals onder ons: neem eens een duik in het water, want hier gebeurt het veel.

Proost samen op de zomer met de huisgemaakte kombucha's. Die nu bijna klaar is. Zorg dat je een reservering hebt; binnenlopers schijnen ze sowieso niet erg te kunnen waarderen. BUNK Amsterdam. Grote groepen. Scoor hier je uitsmijter en oer-Hollandse borrelhappen. Café ONS.

Appollolaan 2  Strandzuid  Bij strandzuid kun je relaxen op een strand in de stad. We hebben het natuurlijk over het restaurant van de Tolhuistuin, T. Amsteldijk Noord Heb je een leuke tip die op Your Little Black Book thuis past. Het zonnetje schijnt en de terrassen zitten bijna weer vol - met de nodige 1,5 meter afstand.

Hotspots aan het IJ – West

Bar Boeket. Daarna gelijk leuk om een filmpje te pakken in het filmmuseum. De Uitsmijter in de Rivierenbuurt van Amsterdam is de plek voor iedereen die van uitsmijters en lekker eten houdt. Parkeerplaatsen beschikbaar. Vanavond beschikbaar.

First Name.

  • Tuindorp Buiksloot. Terras aan het water in Amsterdam Noord.
  • Amstel III en Bullewijk. Mauritskade 1  Riva  Bij Riva drijft het restaurant als het ware op het water.

Geniet hier van de vele biertjes die de lokale brouwerij ons te bieden heeft, terwijl je uitkijkt over het water.

Skatecaf Amsterdam Noord. Moti Mahal! Ruimte, uitzicht ove. Postjesweg 1. Ding ding ding.

Barts Best of: De leukste en lekkerste bars en restaurants in Amsterdam Noord

Moti Mahal. En dat maakten verschillende Bart-leden en vrienden mee. Voor het hele gezin. Amstelboulevard 1  Hesp  Bij Hesp is het terras in tweeën verdeeld.

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Book thuis past. De Wallen. Taqueria Coba. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Moti Mahal. En dan ook nog ontzettend aardig personeel.

Lunchen, dineren en borrelen aan het water

En slaat het weer om, dan is het in de glazen serre alsnog alsof je buiten zit. Volg Yourlbb:. Op dit grote terras aan met wijd uitzicht over het IJ kun je heel de dag genieten van de zon, met bijna altijd een verkoelend briesje dat romantisch door je haren blaast.

Onze favorieten geurkaarsen. Lammerslaan 3. Dineren met een lokale kok! Taqueria Bacalar. Speciale gelegenheden, restaurant amsterdam noord aan het water. En dat idee willen ze verrijken door veel huisgemaakte producten te serveren. Lees daarom in deze blog over de leukste hotspots aan het IJ. Wild At Heart Sample Sale - hoeveel is de huidige hypotheekrente en 19 oktober Bij strandzuid kun je relaxen op een strand in de stad.

Marie Sur L'Eau

Banne Buiksloot. Onze lievelingsplekken in Amsterdam Noord? Van Galenbuurt. In de winter zit je hier ook gezellig trouwens bij de open haard.

Met een Mediterrane keuken en ook fijne plekken om binnen een hapje te eten met uitzicht op het IJ als het minder lekker weer is. Gebruikersnaam of e-mailadres. Op het gezellige terras kijkt u uit over het IJ en proeft u de sfeer van jaar scheepswerfhistorie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws