Vhs video recorder

Geplaatst op: 06.11.2020

Samsung videorecorder in perfect werkende staat. Vintage ! Met handleiding.

De DVD-Speler is millimeter groot en is daarmee ideaal om te plaatsen in kleine ruimtes. Dan kan ik je misschien helpen deze te herstellen. Zie foto s. De informatie wordt met de kop van een elektromagneet met smalle spleet op de bewegende band geschreven en weer afgelezen. Nette en perfect werkende videorecorder met afstandsbediening en gebruiksaanwijzing.

Model: vr Hallo, heb je één van deze toestellen staan met defect!

Zie h. Af te halen in zellik Zo goed als nieuw Ophalen. Een opname kan maximaal een week tot soms wel een jaar vooruit geprogrammeerd worden. Antwerpen Vandaag. Hierbij ve.

U kunt uw nieuwe vhs to dvd maker gebruiken om uw v.
  • De consument verlangde behalve normale weergave ook de mogelijkheid van versnelde en vertraagde weergave en stilstaand beeld.
  • De spoelen liggen dan even hoog en de trommel staat een beetje schuin.

Navigatiemenu

Dankzij het ingebouwde anti-schoksysteem ervaart u een soepel verloop van het entertainment op het 11,6 scherm. Tilburg Gisteren. E Van Hier Merksplas. Voorzien zijn van: 1. Dan kan ik je misschien helpen deze te herstellen. Zo goed als nieuw Ophalen.

Wel treden er, zeker bij de eerste VCR-modellen, veel storingen op.

Model: lv Spijkenisse Gisteren. Multinationale taal selectie? Drunen 25 okt. Dedemsvaart Vandaag. Op aanvraag Gisteren.

Productspecificaties

Te koop goed werkende vhs videorecorder philips vr met afstandsbediening zgan tevens te koop diverse bekabeling en splitsers en. De speler van Thomson heeft een groot 10' 25,2 cm draaibaar scherm dat het kijken zeer comfortabeler maakt. De as van de trommel is verticaal. Het LCD-scherm heeft een resolutie

Beeld en geluidDe DVD-speler speelt zowel films, muziek als foto's af in verschillende indelingen. Hierbij ve. Oosterhout Eergisteren. Geen foto. Beek en Donk Gisteren?

Videorecorders

Fam Gude Heerhugowaard. Hierbij ve Gebruikt Verzenden. Geen programmeren of instellen vereist.

Bilzen 25 okt. Zie h! Op aanvraag Vandaag Topadvertentie. Ophalen of Verzenden? Hierbij ve. Videospeler jvc op 12 volt dc werkt perfect bekijk fotos zonder afstandbediening. Zichem 22 jan.

Gevraagd: VHS videorecorder Philips VR170/02 met afstandsbediening

Bieden Vandaag. Zottegem 1 aug. Middelkerke 12 okt. Bieden Eergisteren.

Oosterhout Eergisteren. U zult vele uren plezier beleven aan dit zeer veelzijdige en handige apparaat. Dit is de reden dat transversale recording nooit is toegepast in consumentenrecorders.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws