Weer chersonissos oktober

Geplaatst op: 13.01.2021

Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in oktober van het weer in Chersonissos kunt verwachten. De watertemperatuur ligt rond de 16°C. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.

Hiermee heb je meteen een duidelijk beeld van het klimaat op jouw vakantiebestemming. Gemiddeld is het maximaal 19°C in november in Chersonissos en minimaal rond de 17°C. Ervaringen weer Kreta. Chersonissos in Juli. Chersonissos in April.

Er valt in september op 3 Dagen neerslag met een totaal van 6 mm en weer chersonissos oktober is deze maand 27 Dagen droog op Kreta. Blue mekong rotterdam iens hoeft niet in thuisquarantaine bij terugkeer in Nederland als u uit Griekenland komt, weer chersonissos oktober. Ervaringen weer Chersonissos?

De zeetemperatuur ligt rond de 17C. De watertemperatuur ligt rond de 21C. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Wat is de valuta van Chersonissos?
  • Vertrek vanuit. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.
  • Het gemiddelde klimaatcijfer voor Kreta is een 8,7.

Vakanties Chersonissos

Chersonissos in Oktober. Kreta is een eiland behorend bij Griekenland. Actuele weersverwachting Chersonissos Ga je binnenkort op vakantie naar Chersonissos?

De beste reisperiode voor een zonvakantie naar Kreta is dan ook van begin juni tot en met eind september. Wel moet u dan echt een zonaanbidder zijn en tegen hoge temperaturen kunnen, de temperaturen op Kreta lopen in deze periode vaak op naar 35 tot 40 graden. Gemiddeld is het maximaal 22°C in oktober op Kreta en minimaal rond de 19°C.

Er valt in totaal 99 mm neerslag op 33 dagen. Grotendeels hangt dit af van wat uw vakantieplannen zijn? In april is het op Kreta te vergelijken met de Lente in Nederland. Het is 86 dagen droog in de zomer. De weer chersonissos oktober ligt rond de 21C.

Beste reistijd Chersonissos, Kreta

Gemiddeld is het maximaal 14°C in januari in Chersonissos en minimaal rond de 12°C. Wat is je naam? In de zomer is het in Chersonissos gemiddeld 27°C. Chersonissos in Februari.

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Er valt in totaal mm neerslag op 37 dagen? Het winterseizoen kunnen we kort over zijn.

Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Chersonissos op de site van de GGD. September en oktober vallen buiten het hoogseizoen, weer chersonissos oktober, maar is weer chersonissos oktober prima reisperiode om Kreta te bezoeken.

Klimaatcijfers

TourWeb © NetMatch. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C. De winters zijn mild en redelijk nat. Prijsklasse p. Chersonissos 14 Dagen Het weer in november Lange termijn weersverwachting Het weer vandaag.

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur? Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Er valt in augustus op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Kreta. Deze site gebruikt cookies. Gaat u eind oktober naar Kreta. De eerste vluchten naar Kreta zijn vaak chartervliegtuigen die in april al naar Kreta vliegen. Sissi Bay Hotel. Wij raden natuurliefhebbers dan ook aan om Kreta in de maanden april en mei bult bij stuitje bezoeken om zo optimaal te genieten van alles weer chersonissos oktober de natuur van Kreta u te bieden heeft, weer chersonissos oktober.

Temperaturen in Chersonissos in Oktober weergrafiek. De watertemperatuur ligt rond de 16C.

Ontdek het weer in Chersonissos in andere maanden

Gemiddeld is het maximaal 15°C in februari in Chersonissos en minimaal rond de 12°C. Veel actieve vakanties doen de populaire Samariakloof  aan. De weersverwachting voor Kreta is gebaseerd op het weer in Heraklion. Klimaat Kreta Het eiland Kreta heeft een mediterraan klimaat.

De zeetemperatuur ligt rond de 21C. September wordt door vele Kreta liefhebbers zelfs gezien als de meest aangename maand om het eiland te bezoeken. Chersonissos in April.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws