Woorden beginnen met x engels

Geplaatst op: 16.11.2020

De letter die je niet hebt wordt vet, in het rood aangegeven in de woordenlijst. Die wordt als "joe" uitgesproken en heeft daarom geen klinkerklank aan het begin:. De zeldzame x Hoeveel Nederlandse woorden met een x erin kent u?

Ander voorbeeld: ecstasy. Tags beste wordfeud woorden highscores scrabble woorden wordfeud. Voor het gemak kun je de spatiebalk , een punt. Open Wordfeud Helper snel met: help. Woorden met een X Beginnend met de letter X xanthaat xantine xanthofyl xanthogenaat xanthoom xanthopsie xantippe xenien xenon xeran xereswijn xeroderma xerofyt xerostomie xerox xoanon xyleem xyleen xylenol xylitol xylofoon xylograaf xylol xylose xylotheek xystus.

Volgens het woordenboek normaal NL! Sommige medeklinkers combineren heel slecht met andere. TeamGewei zegt:. Bij een afkorting die als letters wordt uitgesproken en begint met een A, omdat de uitspraak van deze letters met de kla.

Het kan voorkomen dat er woorden gevonden worden die niet geaccepteerd worden in Wordfeud.

De aanduiding XL staat voor Extra Large. Het overkomt de beste. Woorden met een X Beginnend met de letter M marxisme matrix max maxillair maxim maxime maxwell mexicaan mexicaantje mix mixage mixed mixoscopie mixtuur monoxide. He is an artist. Aan de ene kant logisch, maar aan de andere kant bijzonder.

De K en S zijn inderdaad goed, De twee los van elkaar kunnen ook een hoop woorden vormen.

  • Als je meer controle wilt over de gevonden woorden, kun je ook uitgebreider zoeken.
  • Zo slecht is dat niet!! Jan De Ridder zegt:.

Die wordt als "joe" uitgesproken en heeft daarom geen klinkerklank aan het begin:. Woorden met een X Beginnend met de letter G galaxis geexalteerd genuflex gloxinia glyoxaal grax. Cue en Cues is inderdaad een goede toevoeging!

Dit overzicht laat zien dat het bij de letter x om aantallen achter de komma gaat. The interviewer is  an NBC piercing shop harderwijk. Woorden met een X Woorden beginnen met x engels met de letter D deflexie detox detoxificatie dextraan dextrine dextrose dioxide dioxaan dioxine dixi dixiecraten dixielandmuziek dixit doux doxologie duplex dux dyslexie.

296 woorden beginnen met x

Ik weet niet waarom. Het onbepaald lidwoord een  is in het Engels altijd a , tenzij het volgende woord met een klinker begint. Wordfeud woorden die je kunt spelen De gevonden woorden worden op lengte bij elkaar gezet, met de hoogste punten eerst.

Henk Spit zegt:. Bio Latest Posts. Marlies zegt:. Als je denkt dat hij veel klinkers heeft is dit een absolute aanrader 3. Woorden met een X Beginnend met de letter S saxofoon solex suffix.

Wordfeud woorden waarmee je wint!

Erg veel woorden worden niet geaccepteerd, zoals widia, quo, etc. De letter H is ook een gouden letter! Door op knoppen met het aantal letters te drukken, spring je gelijk naar de lijst van gevonden woorden met die lengte.

De korte woorden met een griekse Y moet je gewoon even uit je hoofd leren, woorden beginnen met x engels. Dit overzicht laat zien dat het bij de letter x om aantallen achter de komma gaat. Wordfeud woorden waarmee je wint. Stellen we zeer op prijs. Normaal zouden toch alle woorden van de woordenlijst van het groene boekje kunnen geaccepteerd worden of niet. Door woorden beginnen met x engels knoppen met het aantal letters te drukken, spring je gelijk naar de lijst van gevonden woorden met die lengte.

Woorden met een X Beginnend met de letter S saxofoon solex suffix. Voor het gemak kun je de spatiebalkeen punt?

Als het lukt om dat op een 3x letterwaarde te doen zit je al gauw boven de 56 punten! De vraag is of het terugslaat op iets bepaalds of onbepaalds. Doet een woord het niet?

Woorden met een X Beginnend met de letter Y Geen woorden met een x beginnend met een y bekend. Druk op het rode kruisje en bevestig dat je het woord niet meer wilt tonen. In de drugswereld aangeduid met x, naar de beginklank.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws