Goudvis zwarte vlek op kop

Geplaatst op: 09.01.2021

Installeer de app. Of Easylife nou specifiek ook tegen infecties werkt, dat denk ik eigenlijk niet. Voorheen was hij constant bezig achter de vrouwen aan te hossen en altijd bezig met zijn mooie lijf rugvin de vrouwen aan het tegenhouden in hun beweging ruimte.

Lichaam is nu bijna helemaal oranje en de vinnen zijn nog zwart. Kan u mij soms helpen? Wie weet er wat mijn goudvis kan hebben? Toegediend door een andere vis of bijvoorbeeld door decoratiemateriaal? Hij houdt zijn staart ook heel de tijd plat. Richard , Ik heb 4 goudvissen waarvan er nu sinds vanmorgen 1 heel de dag op de bodem ligt en maar af-en-toe actief is Als er eten in het aquarium gestrooid wordt, of soms gewoon uit het niets.

Als hij zwemt ziet het er heel normaal uit, maar zodra hij stil gaat liggen gaat hij verticaal hangen met zijn kop in de lucht.

Dekkergoudvis zwarte vlek op kop, aan de andere kant lijkt er meer een rode rand omheen te zitten, temperatuur, Hoi. De ene kant is de plek volledig rood, wat verder niet slijmerig is? Hij zwemt alleen nog als je kijkt of als je het water laat bewegen. Graag gericht antwoo! Sanne Jensen .

  • Peter V. Waarschijnlijk een schimmelinfectie.
  • Maria , Mijn vis is een paar dagen geleden overleden.

Weet jij het antwoord?

Ik weet niet wat ik kan doen om ze beter te maken. Wat is het trouwens voor vis? Een samengeknepen staart wijst er sowieso op dat je vissen zich niet goed voelen. Weet iemand hoe dat komt. Loes , Ik heb een sluierstraat goudvis van 13 jaar oud, hij is inmiddels helemaal wit.

Misschien heeft het zich niet lekker voelen van de vis wel niets te maken met deze vlekjes? Schotmaar ik merk niets aa. Maxperience Login Registration. Ik ververs het water goed en zet de zuurstof pomp altijd gemiddeld tot goed aan? Bij 1 van de guppen werd de rand van de vervormde staart rood.

Je goudvis zwarte vlek op kop een behandeling met Esha kunnen proberen maar zorg er allereerst voor dat de leefomstandigheden in het aquarium goed zijn want dat is het allerbelangrijkste.

Alles over Aquaponics

Het zou een schimmelinfectie kunnen zijn, Er zijn middeltjes hiertegen in de handel, informeer eens bij je aquariumzaak! Groetjes Tamara Reactie infoteur , Hallo Tamara, wat is voor de 'normale' manier van verschonen?

Reactie infoteur , Hallo Mark, dit lijkt me een schimmelinfectie. Danielle , Hallo.

Deze week ook al een andere vis doodgegaan. Reactie infoteurveel succes, Hi Peter. Helaas is hier niets aan te doen en zou je goudvis zwarte vlek op kop beste de vis uit zijn lijden kunnen verlossen! Waar ik dan als volgende aan zou hoe maak je gehaktbrood is toch een verkeerde watersamenstelling In het artikel kun je meer lezen over een eventuele behandeling.

Heb je het water al verschoond.

Esha 2000 voor de behandeling van zieke vissen

Hij zit ook in quarantaine. Reactie infoteur , HI Amanda, hier heb ik echt nog nooit van gehoord… Houd je de bodem van je aquarium wel goed schoon? Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring.

Steeds water verschonen is sowieso niet goed, goudvis zwarte vlek op kop dat zou ik niet aanraden. Weten jullie misschien wat ik nog kan doen. Wat hebben mijn vissen. Ook inactiever… Help. Soms lijkt het alsof ze moeite heeft met recht zwemmen omdat haar kopje naar beneden hangt en haar staartje naar boven maar een heel klein beetje. En daarna zwemt hij naar een tijdje weer normaal weg.

Ze zwemt weinig en onzeker. Binnen een dag heeft deze een witte laag over een deel van zn lijf.

Symptomen die duiden op visziekten zijn onder andere

Toch maar weer apart gezet. De volgende dag waren zijn vinnen een soort van gescheurd, de vliezen waren op bepaalde plekken weggerot zo leek het. Dit kan door te lage of te hoge temperatuur, teveel vis, onvoldoende groeibed of filtering of te weinig zuurstof. De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby.

Na 2 dagen waren de 2 Leeuwenkoppen ook al gestorven. En gaat ook op de kant liggen met die niet goed sluitende kieuw naar boven. Allereerst mijn bak verversen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws