Kan geen mail ontvangen iphone

Geplaatst op: 31.01.2021

Feedback verzenden over Druk op POP.

Open het programma Mail. Tik vervolgens op uw e-mailaccount. Selecteer je e-mailaccount in de linkerkolom van het venster en verwijder deze door onderaan op het min-teken te klikken.

Tik op Verwijder account. Tik op 'Uitgaand'. Nederlands Français Belgique.

Druk op Wachtwoord. Stap 19 van 41 Kies een e-mailaccount Druk op de naam van het e-mailaccount kan geen mail ontvangen iphone je net hebt aangemaakt. Stap 3 van 41 Nieuw e-mailaccount aanmaken Druk op Nieuwe account. Druk op de naam van je e-mailaanbieder als die in de lijst staat. Controleer of er verbinding met internet is Je internetverbinding werkt mogelijk niet.

Als u de instellingen van uw e-mailaccount verwijdert of wijzigt, worden eerder gedownloade e-mails mogelijk van uw apparaat verwijderd. Probeer eerst deze algemene oplossingen. Je e-mailaccount is nu aangemaakt.

Voordat u begint Er zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden en die u moet controleren: Als u een iOS- of iPadOS-reservekopie maakt in iCloud of iTunes, worden daarin wel uw e-mailinstellingen bewaard, maar niet uw e-mailberichten. Als u wilt weten of uw account een POP3-account is, gebruikt u het hulpmiddel   Mail-instellingen opzoeken   of volgt u deze stappen:. Druk op Instellingen. Tik op een e-mail in de postbus 'Uitgaand'.

Als je geen nieuwe e-mail op de computer kunt bekijken, raadpleeg je de ondersteuningsinformatie van je e-mailprovider. Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen. Beste jmetselaars , Bedankt dat je contact opneemt met het Microsoft community forum en je je vraag hier plaats.

Informatie over De synchronisatie-instellingen controleren in de Gmail-app Afhankelijk van je synchronisatie-instellingen controleert de Gmail-app elke dag tot elke dertig dagen op nieuwe e-mail. U kunt deze instellingen als volgt aanpassen: Ga naar Instellingen en tik op 'Wachtwoorden en accounts'. Ga op een computer naar www. Als je problemen met meldingen hebt, controleer je de instellingen gouden gids personen belgie Gmail-meldingen.

Neem contact op met uw e-mailaanbieder om na te gaan of er een serviceonderbreking is. Controleer bij kan geen mail ontvangen iphone e-mailadressen of er berichten in de postbus Uitgaand zijn door deze stappen te volgen: Scrol op het scherm Postbussen in Mail omlaag naar Accounts.

IPhone / iPad

Tik op Verwijderd en zorg ervoor dat dit op Prullenmand is ingesteld. Neem contact op met uw e-mailaanbieder om na te gaan of er een serviceonderbreking is. Stap 11 van 41 Naam van e-mailaccount invoeren Als je op het scherm deze schermafbeelding ziet, dan is je e-mailaccount herkend en automatisch ingesteld.

De meest eenvoudige manier om je probleem op te verse spinazie 2e keer opwarmen bestaat eruit om je account te verwijderen, kan geen mail ontvangen iphone, om deze daarna opnieuw toe te voegen. Stap 2 van 41 Ga naar " Accounts en wachtwoorden " Druk op Accounts en wachtwoorden.

Controleer de postbus 'Uitgaand' en probeer uw e-mail opnieuw te versturen door deze stappen te volgen: Tik linksboven in de Mail-app op 'Postbussen'. Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleer dan of u het juiste wachtwoord gebruikt?

Alle rechten voorbehouden.

Voordat u begint

Misschien is er een speciaal wachtwoord nodig of moet u autorisatie aanvragen bij uw e-mailaanbieder voordat u e-mail kunt versturen en ontvangen op uw apparaat. Beste jmetselaars ,. Ga naar " Accounts en wachtwoorden ". Druk op Gereed. Specifieke problemen met niet-Gmail-adressen Als je de Gmail-app gebruikt met een niet-Gmail-adres zoals yahoo.

  • Eerste stappen Voer eerst deze stappen uit: Open Safari en ga naar   www.
  • Allereerst wil ik je vragen om dit artikel eerst door te nemen om na te gaan of je het probleem kan oplossen.
  • Was dit nuttig?
  • Helaas, dit heeft niet geholpen.

Stap 18 van 41 Halo mega bloks kopen intoetsen Druk op Bewaar. Als u geen toegang hebt tot uw e-mail of als u geen berichten kunt versturen en ontvangen via uw icloud. Als je twijfelt over de correctheid van deze gegevens, kan je dit controleren door je aan te melden op de webmail van je provider.

Tik op Uitgaand, kan geen mail ontvangen iphone. Ja Nee. Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen. Ik gebruik een account van Telenet of Proximus  Skynet?

'Ververs apps op achtergrond' inschakelen

Stap 28 van 41 Uitgaand poortnummer intoetsen Druk op de pijl links. Als u nog steeds hulp nodig hebt en een foutbericht ontvangt Zoek het foutbericht hieronder en volg de stappen. Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met het internet.

Voeg uw account opnieuw toe. Deze thread is vergrendeld. Stap 14 van 41 Gebruikersnaam invoeren Druk op Gebruikersnaam en toets de gebruikersnaam van je e-mailaccount in.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws