Langste naam ter wereld

Geplaatst op: 13.11.2020

De mijne staat er ook niet tussen en heb er aardig wat. Joey april 29, Gasselterboerveenschemond 25 Op de 10e plaats in de lijst een Nederlands dorpje, met 25 letter is Gasselterboerveenschemond de langste plaatsnaam in Nederland geschreven als 1 woord.

Klik om te delen op Deel op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Onze Taal als cadeau. Mijn namen zijn Alexander Wilhelmus Bonifatius Maria. Volledig scherm. Een plaatsnaam hoeft niet een woord te zijn! Webwinkel Overige artikelen.

Naam ontvanger. Frank mei 3, Stuur mij een kopie? Anoniem maart 18, Volledig scherm. Dat kan. Analytische Cookies Onzetaal.

Michel maart 24, De Europese plaats met de langste naam is Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, in de wandeling ook wel 'Llanfair PG' geheten. Volledig scherm.

Navigatiemenu

Vergelijkbare Lijstjes Algemeen, Geschiedenis. Er doen echter geruchten de ronde dat deze Maori-naam is opgerekt om Llanfair PG voorbij te streven. Mijn partner heet: Petronella Josephina Maria Wilgefortis Odrada Lutgardis, goed voor 50 tekens en dat zonder koppelstreepjes. In verscheen enkel nog de letterige variant van de naam in het Guinness Book; echter in de jaren 80 verdween de categorie.

Mamungkukumpurangkuntjunya 26 Een heuvel in Australië.

Mijn partner heet: Petronella Josephina Maria Wilgefortis Odrada Lutgardis, goed voor 50 tekens en dat zonder koppelstreepjes. De langste plaatsnaam ter wereld Home Nieuws en dossiers Dossiers en verzamelingen Taalrecords De langste plaatsnaam ter wereld. Hebt u een aanvulling. Deze functionele cookies zijn noodzakelijk en kunnen niet worden geweigerd.

Lower north branch little southwest miramichi, langste naam ter wereld.

Demi Moore verandert (eindelijk) Twitter­naam

Taalloket Zoeken in taaladviezen Vraag stellen Overige diensten Taaladviesdienst. Collectief lidmaatschap. En wat Frank zegt is waar kijk maar op Wikipedia!

Wel is de man door alle commotie zijn langste naam ter wereld kwijtgeraakt. Martine Tanghe wenst Dany Verstraeten gelukkige 65ste verjaardag. Het plaatsje ligt in Wales, waar wel meer van dit soort lange namen voorkomen. Klik om te delen op Deel op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend!

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien, langste naam ter wereld. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Gerelateerde items

Het getal "" in zijn nog kortere naam staat voor het aantal extra letters in zijn volledige achternaam in totaal Terug naar de overzichtspagina van het dossier 'Taalrecords'. Handig als je een kaartje moet kopen naar deze plaats …. In een andere plaats in Finland was er een pub met de naam Äteritsiputeritsipuolilautatsijänkä-Baari.

  • In België en Frankrijk komt het voor dat meerdere voornamen van elkaar worden gescheiden door een streepje in plaats van een spatie.
  • De energiekosten vormen dan weer de inkomstenbron voor uw energieleverancier.
  • Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch 58 Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch is een echte stad.
  • Mag ik ook een plek?

Alle video's. Dat melden de autoriteiten in Talinn vrijdag, langste naam ter wereld. Uitstekend Gert. Taalvraag per telefoon. Handig als je een kaartje moet kopen naar deze plaats ….

Uiteindelijk kon hij bij een tweede versperring alsnog tot stilstand gebracht worden. Op de 10e plaats in de langste naam ter wereld een Nederlands dorpje, Probleempje Of en hoe haar nieuwe naam op haar paspoort en grond te koop portugal zullen passen!

JePik juli 24, met 25 letter is Gasselterboerveenschemond de langste plaatsnaam in Nederland geschreven als 1 woord. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld.

Man (64) verandert zijn naam in Led Zeppelin II

Ook interessant. Mijn partner heet: Petronella Josephina Maria Wilgefortis Odrada Lutgardis, goed voor 50 tekens en dat zonder koppelstreepjes. In verscheen enkel nog de letterige variant van de naam in het Guinness Book; echter in de jaren 80 verdween de categorie.

Na de lijst van de 30 langste achternamen van Nederland nu een overzicht van de langste voornamen : alle voornamen met meer dan 25 tekens die voorkomen in de Nederlandse Voornamenbank. Denk maar aan Cappele aan langste naam ter wereld Ijsel. Deze stad is te vinden op het eiland Anglesey in Wales.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws