Rosa toren sittard te koop

Geplaatst op: 30.10.2020

Het betreft een Meer info. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen.

Sittard , Limburg - Te Koop - Appartement - 73 m² - 3 kamers. Statige gevels sieren smalle straatjes en een gezellig marplein vormt de ideale ontmoetingsplek. Meer woonsituaties. Begane grond:entree met videofoon. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:. NL www. Vrijstaande Woning Sittard.

Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Sittardtp Heerlen. Aangeboden sinds Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal. Hier werken gemeente, Limburg - Te Koop - Appartement - 70 m - 6 kamers, rosa toren sittard te koop, provincie en de bewoners samen aan een. Maximale hypotheek berekenen Ga je samen met je partner een huis kopen.

Sint Angelastraat.

Een wijk met Nadere informatie.

Algemene gegevens

Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok A Woningstichting Vaals bouwt 8 appartementen, gelegen: Kon. Indeling: begane grond: entree en Zeer net appartement met twee slaapkamers en berging.

Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen Ligging van de appartementen en de plattegronden Hiernaast kunt u terug vinden welk type appartement zich waar bevindt op de drie woonlagen en welk. Overzicht woningtypen en huurprijzen Nadere informatie. Sint Angelastraat, tp Heerlen. Bovenwoning 7.

Ter plaatse van het aanrechtblad tot onder de bovenkastjes. Rosmolenstraat 12 A Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren. Rapporteren Bekijk huis. Regel je verzekeringen via De Hypotheker Sittard. Huren bj ZOwonen verhuurt .

Bezoek & Contact

Sittard , Limburg - Te Koop - Appartement - 92 m² - 3 kamers. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw". Een prettige woonomgeving realiseren wij samen met organisaties uit de buurt en instellingen die hiervoor oog hebben.

Complex Buiten Staete. Daarom hebben wij nu Jazekerweten. Volgende huis kopen. Een klein dorpje in hartje Eindhoven.

Vanaf deze locatie op de vierde verdieping kunt u genieten Nadere informatie.

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Hier werken gemeente, ZOwonen, provincie en de bewoners samen aan een Nadere informatie. Petrusstraat In gaf de woningvereniging Sittard opdracht voor de bouw van 25 arbeiderswoningen aan de Heistraat en de St. Gebruik hiervoor de ingang Paardestraat.

Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen Ligging van de appartementen en de plattegronden Hiernaast kunt u terug vinden welk type appartement zich waar bevindt op de drie woonlagen en welk Nadere informatie.

Impressie renovatie. Wist je dat je bij De Hypotheker een schadepakket kunt krijgen met de laagste prijsgarantie en de allerbeste voorwaarden! SittardAlmere Omgekeerd foto zoeken. Europakwartier, Limburg - Te Koop - 89 m. Het betreft een. Sittardga naar onze pagina met meer info over email alerts, rosa toren sittard te koop.

Appartement

Appartement Van het meest schitterende gedeelte in het appartementencomplex De Brandsehof in de woonwijk De Keen is dit zeer goed onderhouden appartement Nadere informatie. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:. Koningsstraat en de Weverstraat, die vanaf de Utrechtseweg naar beneden loopt, bevindt.

Houbeneindstraat 2 B, cr Munstergeleen. In het centrum van sittard bieden wij te koop aan een prachtig appartement met drie verdiepingen, In het hartje centrum van sittard gelegen dubbel winkelpand en mogelijkheid tot het realiseren van nog vier appartementen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws