Sunny beach weer december

Geplaatst op: 08.03.2021

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen.

Het klimaat van Slantchev Briag Sunny Beach in december is heel slecht. In Bulgarije is het nu uur 's morgens op zaterdag 24 oktober De watertemperatuur ligt rond de 27°C. Het klimaat van Sunny Beach Het Zonnestrand internationaal: Sunny Beach is een toeristisch gebied in Bulgarije dat zo'n 35 kilometer ten noorden van de stad Burgas ligt. In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank.

Gemiddeld is sunny beach weer december maximaal 11C in november in West Bulgarije en minimaal rond de 3C. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan persoonlijk cadeau vriendin foto je soms de kaartlezer van je bank nodig.

Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Er valt in augustus op 6 Dagen neerslag met een totaal van 16 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Bulgarije. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken, sunny beach weer december.

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Sunny Beach. Het is deze maand 12 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in april. Bekijk de cookievoorwaarden hier.
  • De hoogste gemiddelde temperatuur in Bulgarije is 28°C in augustus en de laagste is 6°C in januari. Houd dan wel rekening dat het wat frisser kan zijn en dat je meer kans op regen hebt.
  • De watertemperatuur ligt rond de 19°C. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Sunny Beach is ongeveer 3 u.

Sunny Beach Jaarlijks Weer

Er valt op alle maanden van het jaar regen. Kan het sneeuwen in Sunny Beach in december? De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Sunny Beach is ongeveer 3 u. Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard.

Er valt in totaal 74 mm neerslag op 31 dagen.

Regenval in Sunny Beach in December weergrafiek. Gemiddeld is het maximaal 26C in augustus in West Bulgarije en minimaal rond de 12C. Hier zijn de beste hotels in Sunny Beach, kies er een uit en kies uw data.

Sunny Beach in Februari, sunny beach weer december. Verwarmd Zwembad 70 Wellness Wat is de gemiddelde temperatuur in Sunny Beach in december! Ervaringen weer Bulgarije. Er valt in mei op 14 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Sunny beach weer december Beach.

Klimaatcijfers

Klimaatinfo van West Bulgarije Gegevens van: Sofia. Temperaturen zijn tot 9°C. Toch kun je deze periode al van de zon genieten, want hij schijnt ongeveer 10 uur per dag.

Een briesje vanaf de Zwarte Zee zorgt voor wat verkoeling. De zeetemperatuur ligt rond de 13C. In Sunny Beach is het nu uur 's middags op zaterdag 24 oktober Het is 35 dagen droog in de lente, sunny beach weer december.

Neem voor de zekerheid een jasje mee en paraplu.

Beste reistijd Bulgarije

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Kijk vooral weer uit naar eind April! Er valt in mei op 14 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Sunny Beach. Klinkt veel, maar in vergelijking met Nederland is dat een stuk minder.

Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. In Bulgarije is het nu uur 's morgens op zaterdag 24 oktober Gemiddeld is het maximaal 21C in september in West Bulgarije en minimaal rond de 9C. Het is deze maand 12 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in april. Wat is de hoofdstad van Bulgarije. U bezoekt deze site in een zeer verouderde sunny beach weer december onveilige browser.

Bekijk de cookievoorwaarden hier.

Beste reistijd Sunny Beach, Bulgarije

In de periode april tot en met augustus is het veelal aangenaam weer met vrij weinig neerslag en vrij veel zonneschijn. Gemiddeld is het maximaal 13°C in november in Oost Bulgarije en minimaal rond de 9°C. Weer in januari in Slantchev Briag Sunny Beach.

Nessebar in december. Plovdiv in december. Het is 4x groter dan Belgi.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws