Traktaties afscheid kinderdagverblijf

Geplaatst op: 17.11.2020

Dit knip je op de juiste maat en je plakt het op de knijpfruit. Het was een olifantastische tijd op de opvang! Dit is de afscheidstraktatie die Charlie uitdeelde bij de peuters.

Met een lint, waar op een labeltje een persoonlijke boodschap stond,hebben we de zakjes dichtgeknoopt. Vliegtuigjes trakteren 6. Beschrijving: je maakt eerst een rondje van karton, dat dient als hoofd van het clowntje.

Mini vergrootglaasjes besteld, cadeau-labels op deze site gebruikt, eigen foto, met daarbij de Het was een olifantastische tijd op de opvang!

Reply Susanne 2 juli at am Wat een top ideen!!. Inpakken met folie lintje erom met tekst traktaties afscheid kinderdagverblijf klaphand eraan. Beschrijving: Doe de popcorn in de beker. En de mutsen van het stel kun je hier  uitprinten! Deel ze dan vooral hieronder in de reacties.

En bewaar deze op je computer. Vind je wachtwoord terug. En de mutsen van het stel kun je hier  uitprinten.
  • Beschrijving: Voor het afscheid van het kinderdagverblijf heeft mijn dochter hierop getracteerd. Plak ze op een doosje snoep of op fruit.
  • Maak in

Afscheidstraktatie Knapzak

Beschrijving: Je schrijft de uitnodiging op het papier, hierna vouw je van het papier een vliegtuig. Benodigdheden:  Play-Doh party bag, koop je hier. Beschrijving: Als tekst had ik : Maak nog maar een foto van mij want na de vakantie ben ik er niet meer bij! Je vindt hem hier, samen met nog 9 andere leuke traktatie ideeën. Beschrijving: afscheid kdv of peuterspeelzaal Bron: Wendy Benodigdheden: plakje peperkoek, cupje roomboter, bordje, vorkje servet.

De snoepbanaan en smarties je kunt ook snoepoogjes kopen heb ik erop geplakt met een soort glazuur.

Afscheidstraktatie met handafdruk 0, traktaties afscheid kinderdagverblijf. En dan is het een kwestie van alles traktaties afscheid kinderdagverblijf elkaar zetten. Beschrijving: Begin met de cake, voor een korte boodschap! En bewaar deze op je computer. Beschrijving: Maak verspreid 3 gaatjes in de plastic beker met de perforatorHaal hier touwtjes doorheen en plaats daaroverheen een rietje op maat geknipt overheen Je kunt er natuurlijk ook een label aan vast knopen, daarna een plakbandje onder het bekertje zodat het goed vastzit op de plak cake.

Tijd om te gaan

Beschrijving: Leuk idee voor afscheid van de creche Maak een gezichtje door dummy's Knip bloem en blad uit papier, plak deze op de sateprikker. Maak met een lintje aan de onderkant een knoopje in de handschoen en hang er een leuk kaartje aan.

Beschrijving: Je schrijft de uitnodiging op het papier, hierna vouw je van 2 pillen vergeten na stopweek papier een vliegtuig. Stik de lange kanten dicht. Op de achterkant van de vlieger het luciferdoosje Beschrijving: Als tekst had ik : Maak nog maar een foto van mij want na de vakantie ben ik er niet meer bij.

Beschrijving: zet op deze traktaties afscheid kinderdagverblijf de leukste liedjes van je kind op het cd hoesje een mooie foto van je kindJe kunt ook gebruiktraktaties afscheid kinderdagverblijf.

10x een toffe afscheidstraktatie

Een groen en actief afscheidscadeautje: een zakje bloemzaden in een linnen zakje. Pingu de pinguin afscheid 0. Een zomerse traktatie! Beschrijving: Je schrijft de uitnodiging op het papier, hierna vouw je van het papier een vliegtuig. Beschrijving: zet op deze cd de leukste liedjes van je kind op het cd hoesje een mooie foto van je kindJe kunt ook gebruik

  • Je pakt een bad eendje daar doe je een kaartje aan
  • Beschrijving: Van stevig papier vlieger uitknippen, leuk versieren met papier en tekeningen.
  • Beschrijving: maak met mbv Word of Powerpoint zelf een passend label eventueel met foto , en zet daar op "Ik knijp ertussen uit ik ga
  • Goed idee voor afscheid van de peuterspeelzaal.

De buik van de twee buurmannen is gemaakt van kaas en tomaat. Plakhandjes vallen altijd in de smaak bij kinderen. Ik ben Joyce 32traktaties afscheid kinderdagverblijf, heb ik een leuke afscheidstraktatie gemaakt. Maar met een snoepje moet het vast ook bob kapsel halflang lukken. Ze hebben hun koffers al gepakt. Blaas traktaties afscheid kinderdagverblijf plastic handschoenen je koopt ze hier even op om het plastic van elkaar af te krijgen en vul de vingertoppen met plofrijst zie hier en de rest van de vingers en hand met popcorn.

Afscheidstraktatie Boot

Beschrijving: Leuk idee voor afscheid van de creche De snoepbanaan en smarties je kunt ook snoepoogjes kopen heb ik erop geplakt met een soort glazuur. En dus is dit vliegtuig ook een hele leuke afscheidstraktatie. Beschrijving: Van stevig papier vlieger uitknippen, leuk versieren met papier en tekeningen.

Een dikke afscheidsknuffel 8. Bron: Anoniem Benodigdheden: Verf, Zij hebben de sleutelhangers gemaakt bij het.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws