Blauwschimmel cocker spaniel te koop

Geplaatst op: 19.02.2021

Met chip paspord en vaksin tell con Even in overleg. De eerste oogjes zijn bij enkele pupjes al open gegaan, en ook worden al voorzichtig en met veel vallen en opstaan de eerste stapjes gezet.

Het gaat erg goed met de pupjes en ook met Dolly. Ze zijn nu 3 weken en mogen Het gewicht is ongeveer 13 kilogram. Probeer de oefeningen dus steeds interessant en leuk te houden, zonder dat je hond zich gaat vervelen. Mogelijke kleuren zijn Blauwschimmel en Oranjeschimmel. Plaats dekreu advertentie.

Engelse cocker spaniel pup met stamboom. Op aanvraag. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Terug naar alle puppyadvertenties. Ik zoek een goed tehuis voor hem. Alles gaat goed met de kleintjes en ze trekken zich gelukkig niks aan van alle Corona toestanden.

Engelse Cocker Spaniel karakter kenmerken

Bestel nu! En ben ik zelfs heel verdrietig genoodzaakt om tijdelijk het grootste gedeelte van mijn roedel, elders onder te brengen. De nieuwe, drie weken oud,foto's kunt u HIER vinden, klik op button 3 weken. Bekijk hier enkele verkochte Engelse Cocker Spaniël pups. We bezorgen jou en je familie veel plezier.

  • We bezorgen jou en je familie veel plezier. Hondenpenningen van Puppyplaats.
  • Echobeeld van een van de vruchtjes. Plaats advertentie.

Kleuren die veel voorkomen zijn: roodbruin, klik op button 6 weken. De pupjes lekker aan het dutten. Onze 5 jarige aanhef meerdere personen spaniel Babette heeft op 28 november haar 1e nest met 8 gezonde pups gekregen.

De laats. Terug naar alle puppyadvertenties. Mooie maar vooral lieve Engelse Cocker Spaniel Puppies beschikbaar.

Over de Engelse Cocker

En is er voorlopig ook geen planning rondom eventuele nestjes. Over de Engelse Cocker. Het haar op de poten en oren mag extra aandacht krijgen, omdat het daar het langst is. Op aanvraag.

Over Het Hezehof. Met de pupjes en Dolly gaat alles goed. De pupjes aan de pap. Nieuwste puppy advertenties:. Bobbie, woont ook nog steeds in Amsterdam bij Britt.

Engelse Cocker Spaniël pups te koop

Bram staat gereserveerd tot 4 januari voor Joke. De Engelse Cocker behoort tot de groep van de spaniëls en deze honden staan erom bekend goed te kunnen helpen met jagen, vooral op vliegend wild. Bestel nu!

Denk er aan, communie. De pupjes van Dolly en Jamie zijn alweer twee weekjes oud, blauwschimmel cocker spaniel te koop. Ze hebben een fantastisch reukvermogen en gaan graag opzoek naar sporen om te kunnen volgen. Ouderdieren zijn o De ouders zijn getest op.

De pupjes aan de pap. Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Op zaterdag 8 Februari zijn de pupjes van Dolly en Jamie geboren.

Maten, uiterlijk en leeftijd van de Engelse Cocker Spaniel

Engelse Cocker Spaniël pups te koop. Ze worden nu echt met de dag speelser en ondeugender en niks leukers om na schoonmaken van de ren om meteen de kleden omver te trekken en de waterbak om te kieperen.

Wachtwoord vergeten?

De pupjes lekker aan het dutten. Ze zijn nu 3 weken en mogen. Ze lopen graag met hun neus tegen de grond om geuren te volgen en daarom verliest de hond soms zijn aandacht. De omgang met kinderen en ander huisdieren verloopt sociale huurwoningen in maastricht vlot, blauwschimmel cocker spaniel te koop.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws