Center o oberhausen

Geplaatst op: 06.02.2021

De hotels in de buurt van CentrO Oberhausen. Oberhausen ligt bij de grote Duitse stad Duisburg. Voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Trek er gerust een dag voor uit. Kies een andere datum. Lees minder Deel dit evenement. Blijf heerlijk  overnachten en geniet van de sfeer in Oberhausen! CentrO Oberhausen. Het tram- en busstation ligt tegenover de hoofdingang van CentrO.

Kijk voor de meest actuele informatie over dit evenement op deze website.

Designer Outlet Roermond. Komfortquartier ligt op 1,6 km van het technologiecentrum Oberhausen en biedt accommodatie met een balkon en gratis WiFi, center o oberhausen. Bijvoorbeeld de accomodatie Secret Hotel Omgeving Oberhausen. Very friendly staff, easy self check-in.

Leuke, grote overdekt winkelcentrum!

  • Vakantie in Duitsland. In Gasometer, dat eigenlijk een reusachtige opslagplaats voor gas is, zijn wisselende tentoonstellingen te zien.
  • Het Archeologisch Park in Xanten.

Aanbevolen hotels in de buurt van CentrO Oberhausen

Tegenover het winkelcentrum is een pretpark en de König Pilsener Arena waar regelmatig popconcerten plaatsvinden. Datum van activiteit: februari Hier waren optredens van o. Datum van activiteit: december Meldingen ontvangen? Bekijk Hotels. MergelRijk - Dé Kerstgrot van Valkenburg.

De Gelderlander meldt dat een kaartje dat bij de automaat van de Nederlandse spoorwegen is gekocht 2 keer zo duur is dan wanneer hetzelfde trajectkaartje bij het de VRR wordt gekocht. Vakantie in Duitsland. Very good staff, even gave his own private parking to us Toon meer Toon minder. De kerstmarkten in Duitsland, center o oberhausen.

De stad Oberhausen ligt op ongeveer kilometer van Arnhem en herbergt een van de grootste center o oberhausen van Duitsland.

Beoordelingen

Restaurants in de buurt van CentrO: 0. Kerstmarkt van Eupen. Een paar dagen in Duitsland. Belangrijk Winterbanden in Duitsland Het is in Duitsland verplicht winterbanden, vier seizoenen banden of all season banden te hebben indien er sprake is van winterse omstandigheden.

Everything else was perfect, very clean and I loved the shower. Met het openbaar vervoer naar CentrO CentrO, Gasometer center o oberhausen de Arena zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Op deze kerstmarkt wordt je zelf weer kind en het is dan ook geschikt voor families.

Kerstmarkt Woudenberg. Claim je korting bieden v. MergelRijk - D Kerstgrot van Valkenburg.

Navigatiemenu

Kerstmarkt Leersum. Entreebewijs voor het Duitse voetbalmuseum in Proximity to autobahn and friendly staff. Europcar Met een huurauto naar een kerstmarkt Gezellig met vrienden in een gehuurde auto naar een kerstmarkt!

Hier vind je verschillende interessante artikelen over kerstmarkten, allemaal van echte. Centro Oberhausen ligt direct aan de snelweg en is met de auto bijzonder goed bereikbaar, center o oberhausen. Goed voorbereid op reis Center o oberhausen altijd voor je vertrekt de meest actuele informatie over openingstijden op deze website. Omdat wij zelf in de omgeving van Arnhem wonen is Oberhausen voor ons lees verder! Langs de donkere wanden zijn lampen bevestigd die de indruk van een sterrenhemel geven.

We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, kerstwinkels en praktische informatie. Lekker shoppen? Weekendplanner V.

De Gasometer van Oberhausen

Wie met de regionale stoptrein een kaartje Arnhem richting Düsseldorf koopt kan beter het kaartje kopen via de kaartjesautomaat van de VRR in plaats van de gele kaartjesautomaat van de NS. Dit hotel ligt het dichtste bij het winkelcentrum, de Arena en het pretpark bij CentrO.

Hotels rondom Kerstmarkt Oberhausen 2,8 km. Parkeren bij CentrO Oberhausen.

Controleer of er reisbeperkingen gelden. Weekendplanner V? Dit hotel ligt tussen Mlheim an der Ruhr en Oberhausen en biedt gratis parkeergelegenheid en een landelijk restaurant dat traditionele Duitse gerechten serveert.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws