Creatief met oude flessen

Geplaatst op: 27.09.2020

Maar om eruit te kunnen drinken, moet je de randen nog glad krijgen. Glazen van oude wijnflessen Hergebruik van oude wijnflessen om er leuke glazen van te maken. Mocht je nu van die niet-recyclebare plastic flessen in huis hebben of graag jouw lege plastic flessen in huis een nuttige bestemming willen geven dan deel ik hierbij 10 handige tips om plastic flessen een tweede leven te geven.

Alhoewel plastic flessen op grote schaal worden gerecycled vind ik de productie ervan niet zo prettig en zou ik zelf liever zien dat dranken standaard zouden worden verkocht in glazen flessen met statiegeld. Pinterest staat vol met ideeën, zoals bovenstaande appeltjes van Creative Jewish Mom. Glazen van oude wijnflessen Hergebruik van oude wijnflessen om er leuke glazen van te maken. Van een eenvoudige plastic fles kun je op diverse manieren een heel handig vogelvoedersysteem maken.

Interieurdesign Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende DIY met wijnflessen. Maak de wijnfles schoon en zorg dat alle labels van de fles af zijn.

Laat ik voorop stellen dat ik geen groot voorstander ben van plastic flessen. De industrile bartafel: gerecycled en hip. Gewoon een elektriciteitskabel door de fles trekken, kan je de bovenste helft van de wijnfles nog hergebruiken als lamp. Als alles goed gegaan is met het kijk en luistertoets engels vmbo 4 oefenen van glazen, in het onderste gedeelte plaats je het tussenstuk waar je vervolgens je lamp indraait, creatief met oude flessen.

In creatief met oude flessen huishouden wordt wel in bepaalde mate afval gecreerd: of je nu niet zo actief bezig bent met jouw afval of juist een fervent zero waster bent. Vele plastic bekers kunnen voor een gigantische berg afval zorgen.

Een creatieve uitweg voor plastic

Skip to content Home Contact Ik ben een plastic held Plastic helden in de kijker. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ok Privacy policy. Primary Mobile Navigation. Maar om eruit te kunnen drinken, moet je de randen nog glad krijgen.

  • Verf de wijnfles vervolgens in een kleur naar keuze. De flessen zorgen ervoor dat de temperatuur in de kas wordt verhoogd, het is steviger dan het lijkt door de verankering van de plastic flessen en het is heel eenvoudig te repareren als er eens een fles kapot gaat.
  • Alhoewel plastic flessen op grote schaal worden gerecycled vind ik de productie ervan niet zo prettig en zou ik zelf liever zien dat dranken standaard zouden worden verkocht in glazen flessen met statiegeld. Vervolgens ga je met het ijsklontje over de snijlijn en herhaal je dit hele proces minimaal twee keer tot de fles loslaat.

Vandaag deel ik 10 tips om lege plastic flessen opnieuw te gebruiken. Creatief met oude flessen is nu eenmaal hot en daarom hebben van der valk gladbeck zwembad 4 leuke DIY met wijnflessen voor je verzameld. Mijn naam, creatief met oude flessen, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Ok Privacyverklaring. In elk huishouden wordt wel in bepaalde mate afval gecreerd: of je nu niet zo actief bezig bent met jouw afval of juist een fervent zero waster bent.

Culy.nl Navigation

Toen ik nog op kamers woonde gebruikte ik legen flessen als vaas! Primary Mobile Navigation. Die plantenpotjes, megaleuk!! Awkward Duckling maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te optimaliseren.

Zo kun je van een plastic fles eenvoudig een bewateringssysteem maken zodat je slechts eens in de zoveel tijd de fles hoeft te vullen in plaats van bijna dagelijks de planten water te geven?

Zij creatief met oude flessen een bijzondere hobby en wordt er gelukkig van. Nu heb je je eigen windlicht. Laat het ons weten. Plastic-minderen is gewoon niet altijd zo evident.

Aan de slag!

Zonde eigenlijk, want een lege wijnfles kun je goed hergebruiken in je interieur. Skip to content Home Contact Ik ben een plastic held Plastic helden in de kijker. Ga met het lijmpistool langs de bovenkant van de fles en wikkel op deze plek het touw om de fles heen.

Toch jammer nu ik erover nadenk!

Natuurlijk hoef je het niet zo ingewikkeld te maken en kun creatief met oude flessen de flessen ook enkel als plantenpotten gebruiken. Wil je namelijk snel en effectief jouw tuin bewateren dan is een sprinkler toch best een uitkomst.

Knip vervolgens de uiteinden van de veters af, creatief met oude flessen. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Op een dag kwam een vriendin langs en die vond dat zo bizar, dat ze een vaas voor mij kocht. Zonde eigenlijk, want een lege wijnfles kun je goed hergebruiken in je interieur?

Vul je wijnfles met water en vul deze met bloemen voor een unieke vaas.

Wat eten we vandaag?

En laten we eerlijk wezen: het maakt kinderen toch weinig uit waar ze mee stempelen want knoeien met verf is altijd leuk! Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende DIY met wijnflessen. Leef je zelf artistiek uit met de kwast en voorzie je huis van een beschermende toplaag. We kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat minder afval eigenlijk beter is, maar sommig afval is moeilijk te vermijden.

Op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en ander leuk nieuws. Deze DIY is niet geschikt voor kinderen. Wanneer de fles in twee is, heb je een glas gemaakt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws