Excel tijdlijn maken op basis van tabel

Geplaatst op: 18.11.2020

Windows Live Movie Maker.

Als u de grootte van de tijdlijn wilt wijzigen, klikt u erop en sleept u de formaatgrepen naar het gewenste formaat. Als en B4 begindatum kleiner of gelijk is aan D2 datum , en C4 einddatum groter of gelijk aan D2 datum , dan geef je me een 1, anders een 0. Windows 8. Draaitabel ontwerpen U hoeft geen genoegen te nemen met het de tabel zoals hij wordt gepresenteerd door Excel. Door op een plek op de tijdlijn te klikken, geeft de draaitabel enkel de gegevens van die periode weer.

Een berekend veld voegt een veld toe in de tabel met een standaardberekening van de gegevens die u selecteert. Als u een tijdlijn wilt wissen, klikt op de knop Filter wissen.

Kies een design en vink Mijn tabel bevat kopteksten aan als u van de eerste rij kolomkoppen wilt maken. Verzenden Nee, stoere hondennaam teef. Windows 8. Surf Tips. Dit veld is te selecteren of te verwijderen aan de rechterkant onder Draaitabelvelden.

Hoe beginnen we hieraan!

Gebruik de grepen van de tijdspanne als u het datumbereik wilt aanpassen. Met deze schakelaar kunnen gebruikers een selectie eenvoudig verfijnen op een bepaalde tijdsperiode. Picasa 3. Klik in het besturingselement voor de tijdspanne op de tegel van een periode en sleep om aanvullende tegels toe te voegen en zo het gewenste datumbereik te selecteren.

Gegevens sorteren in een draaitabel.

  • Stel de opmaak van deze datum in als dd, dat zal enkel de nummers geven van de dag. Een tijdlijn is als het ware een extra knop om een draaitabel beheersbaarder te maken.
  • Was dit artikel nuttig?

Dit werkt als volgt:. Slicers geven gebruikers een krachtige tool om grafieken en tabellen een stuk beheersbaarder rode bieten koken recept maken.

Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Als uw draaitabellen dezelfde gegevensbron gebruiken, kwartalen. Nadat u de tijdlijn hebt ingevoegd, kunt u n tijdlijn gebruiken om meerdere draaitabellen te filter.

Ook interessant

Was dit artikel nuttig? Zwembanen nodig voor uw project? Windows Door gebruik maken van PowerPoint, medewerkers een andere deelnemers in het team kunnen mee werken aan tijdbalk maken.

Als eerste nieuwe functies krijgen. Schakel in het dialoogvenster Tijdlijnen invoegen de selectievakjes in van de gewenste datumvelden en klik op OK. Klik op Veld invoegen om deze toe te voegen aan het onderdeel Formule. Dit geeft ons een nul of een n. CS2 - CS3. Verkrijg zwembanen.

Tabel maken

De functies binnen Excel zijn dé feature die de software van een simpele gegevenstool een krachtig, programmeerbaar hulpmiddel voor financials heeft gemaakt. Excel ClipTips. Selecteer het hele rijtje Klik de knop "Voorwaardelijke opmaak", en kies "Alleen cellen opmaken met".

Mask Pro. Meer ideen Elements Office Timeline Online? GC in de media. Hartelijk dank voor uw feedback. Of probeer onze online tool voor tijdlijnen. Selecteer hoe de gegevens worden gefilterd. Hoe beginnen we hieraan.

Een tijdlijn gebruiken met meerdere draaitabellen

Of probeer onze online tool voor tijdlijnen. Surf Tips. Tijdlijn sjablonen.

In het venster dat opduikt geeft u de kolom een naam en selecteert u onder Velden het eerste veld voor uw formule. Een feature die de meeste mensen zullen gebruiken, is de tijdlijn. Een aantal weken geleden kreeg ik de vraag, hoe camping le ferme riola een tijdlijn maakt in Excel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws