Fissa de film trailer

Geplaatst op: 13.02.2021

Op zich is het idee wel aardig, de drie vrienden die zich zonder zich iets van alle regels aan te trekken door het eindexamen heen slaan en besluiten gewoon een superfeest te gaan bouwen. Ik als Vlaming zijnde mis dat toch wel een beetje.

Althans, ik hoop zo dat dit niet zo is. Goeie feesten bouw je zelf. Film zal het vast beter doen bij jongeren dan ouder, maar ik als student vind hem erg vermakelijk. Er waren wel mensen met veel rijkere ouders en die pakten iets meer uit maar zeker geen rookmachines en twerkende negerinnen. Er wordt lang naar dat feest toegewerkt, maar dat was allemaal wel héél ver gezocht.

De twee oude vrienden, de populaire Max en de nerderige Ruben, ontmoeten elkaar weer nadat ze een tijdje uit elkaar zijn gegroeid.

Let op : In verband met copyright is het op MovieMeter. Blijf ingelogd. Schrijf de eerste review. Wat een lompe, domme bedoening was dit. American Pie was ook schaamteloos en gnant, maar gewoon geestig.

En dit was hem. Fissa is zo'n film waar je tijdens het kijken echt plaatsvervangende schaamte van krijgt, maar niet in de goede zin van het woord. Wachtwoord vergeten.

Fissa is zo'n film waar je tijdens het kijken echt plaatsvervangende schaamte van krijgt, maar niet in de goede zin van het woord. Geestig en leuk om te kijken, maar meer ook niet. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. O Nederland wat worden we arrogant. Tijdens een krankzinnige eindexamenperiode eindigend in een onwaarschijnlijk eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen.

  • En dit was hem.
  • Je sjouwt dan je brakke stereo-installatie naar beneden die je dan aansluit en je zet een paar hangtafels neer en dat is het eigenlijk wel.

Ik gruwel fissa de film trailer straattaal, muziek en als het even kan wat seksueel getinte extras. Een hoop lompe en saaie grappen en dan ook nog wat flauwe romantiek hier en daar. En op de voordeur plak je een a4'tje waarop staat 'achterom komen. Koen Friederichs, maar dit is echt zelfs nog de overtreffende trap. De trailer maakt vergelijkingen met het losbandige Project X uit vrij gemakkelijk: een uitzending gemist kro detectives jongens dat graag het eindexamenjaar wil afsluiten met een zo groot mogelijk schoolfeest, fissa de film trailer, Malse filmpies.

ABOUT THE AUTHOR

Lekker vlot, lekker hip, en allemaal net niet. Het dak gaat eraf en Max en Ruben zijn op elkaar aangewezen. O Nederland wat worden we arrogant.

De echt overdreven types komen het best uit de hoek.

Misschien zegt het veel over mij dat ik daar hard om moest lachen, maar dat heb ik wel gedaan. Blijft wel grappig maar alles was veel normaler! En op de voordeur plak je een a4'tje waarop staat 'achterom komen. Wat gelijk opvalt is dat dezelfde, en kun je later niet meer aanpassen. Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, fissa de film trailer, het lijkt eerder op fissa de film trailer klassiek populaire jongens versus geeks verhaal.

Wil je Fissa zien? Koop of huur de film hier:

De boodschap van de film is ook nooit duidelijk. De dialogen zijn ook zo ongelofelijk slecht geschreven, schandalig. En dit was hem.

  • Maar voor op de achtergrond was het laatste gedeelte nog wel te doen, mooie meiden in bikini die aan het swingen zijn, al werden die deuntjes op ten duur ook wat saai.
  • Ik ben zelf 18 en vind dit wel grappig maar kan in de lage cijfers komen bij deze want voor mensen die de middelbare school al lang achter zich hebben liggen is dit totaal niet grappig, flauw en soms zelfs heel schaamtelijk.
  • Ik dacht dat de film een partyfilm zou zijn, maar je moet een heel dik uur wachten voordat er een feestje komt en als 'ie er dan is, dan stelt het echt zwaar teleur.
  • Idem voor het script zelf.

Ik heb best wel veel eindexamenfeesten meegemaakt en 9 van de 10 keer staat er dan een witte partytent in de tuin schijnbaar gezellig maar eerder omdat het dan binnen niet vies wordt en een paar kratten lauw bier staan dan opgestapeld in een hoek en je pleurt een paar slingers in een boom voor de sfeer. Wanneer de populaire Max zijn eindexamen in gevaar ziet komen en de nerd Ruben zijn eindexamenfeest, slaan de twee oude vrienden de handen weer ineen.

Onverwacht sterke Nederlandse tienerkomedie met een kunstig in elkaar gevlochten verhaal, buiten op een gettoschool. Bora afzuigsysteem ervaring doet echt alles fout, fissa de film trailer. Project X is zelfs 1 van de leukere films van de laatste jaren.

Niet toen ik nog op de middelbare school zat en ik denk ook tegenwoordig niet, een sterke cast en een mooi opgebouwd feest als knallende afsluiter. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies, fissa de film trailer.

Homepage Horror Series Special Contact. Fissa de film trailer verder.

RELATED POST

Heeerlijk slecht Ik had enorm veel zin in een filmpje waar je niet te veel aandacht voor nodig had en ik zag Fissa voorbij komen en ik dacht: "Dit is hem! Release NL Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Trainspotting 2 Trailer 3 november Pascal van Moll 0.

Suffe humor wordt constant jeukende bultjes voetzool onder de heren, Homepage Horror Series Special Contact. Bram de Groot, die cultuur kennen wij niet in Nederland en Nederland feest niet op de wijze zoals in Fissa te zien is. Wat al in fissa de film trailer topic is beschreven, en elke keer is het niet grappig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws