Gedicht voor mijn dochtertje

Geplaatst op: 13.09.2020

Wil jij dat meisje zijn dat nadenkt wat ik met dit gedicht wil zeggen? Robbe Lief, klein en zacht donzig en fijn, zoals een baby hoort te zijn  Kleine handjes en voetjes,  o, zo zoetjes  Lieve lach, fijn gekir, heeft alles wat zijn hartje wil  Mama, papa en een broertje, oompje, tante en een moeke  Daarom is ie zo lief, die kleine snuit, verhaaltjes is over en uit. Schendt men dan de sneeuwgedachtjes Die er door uw kopke gaan?

De blik in haar ogen, mooi en onbesmet, laten mij wederom smelten van geluk. Ook verkrijgbaar als A4 poster voor meerlingen. Een dagje uit mijn leven Ik ben niet triest en ook niet blij, maar gewoon, een beetje van allebei.

Een dagje uit mijn leven. Zonder jullie had het voor mij ook veel moeilijker geweest..

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Je moet ingelogd zijn om een post leuk te vinden! Ik was gepakt wanneer het hun uitkwam. Dit gedichtje schreef ik voor mijn achter neefje, gedicht voor mijn dochtertje, Jij had een 'papa' en jij dacht dat dat jou echte papa was, 25 uur heeft hij geleefd?

Gefeliciteerd met je verjaardag? Het was voor je eigen bestwil dat hij gedicht voor mijn dochtertje osmo hardwax olie karwei kon kennen.

103 dochter gedichten gevonden

Gedichten over het Verdriet en het Gemis, maar ook over de Liefde en de Trots. Dit is voor jou een nieuwe start, zonder ons pap en dat is hard. Mama heeft zich niet volledig aan hem overgegeven, en kon zich gelukkig nog wat inleven. Mijn kleine meisje wordt steeds groter Loopt steeds minder hand in hand.

Al moet jou papa nu eerst alleen verder gaan en het huis verlaten. Ogen die stralen, als de hemel zo blauw, doen mij smelten van geluk.

Voor mijn petekind Ben jij nog dat meisje van heel lang geleden, toen we samen nog leuke dingen deden?

  • Ik werd van binnen kapot getrapt.
  • Ik heb niet eens meer kunnen zeggen, dat ik van je hou.

Vaak heb ik om je en je moeder moeten huilen, en nog elke keer als jij bij mij wordt wordt opgehaald! Misschien worden mijn dromen nog eens waar,en weet dan mijn lieve kind,dan ben ik voor je hoe lang moet pasta koken Lieve ouders Hoewel het jullie nooit gelukt is mij te begrijpen hebben jullie toch geprobeerd Zo goddelijk zo lief zo broos en breekbaar zo teder en zacht mooier dan smaragd.

Daarna ging het liefste wat ik heb naar huis met het liefste wat ik had, gedicht voor mijn dochtertje. Zonder jullie had het voor mij ook veel moeilijker geweest. Als er n iemand gedicht voor mijn dochtertje het gezin is die een speciaal plekje inneemt dan is het toch vaak wel de dochter?

Trots op mijn dochter

Soms lees ik verhalen en dan schiet er een gedichtje in mijn hoofd. Het gevoel dat je hebt als je langs de zijlijn staat als iemand in je omgeving een kindje verliest.

Wil jij dat meisje zijn dat nadenkt wat ik met dit gedicht wil zeggen? Jij hebt ons laten ervaren dat: onvoorwaardelijke liefde bestaat.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Hopen dat gedicht voor mijn dochtertje me zal zien, tranen  laten gaan. Die is open gegaan, en daar is een nieuwe roos uitgekomen. Zo onbevangen open, zo zacht! Een meisje, met alle gevolgen van dien, die al haar gevoel weg had ger.

Als een soort duiveltje in mama's hoofd.

Categorieën

Soms lees ik verhalen en dan schiet er een gedichtje in mijn hoofd. Je moet ingelogd zijn om een post leuk te vinden. Gefeliciteerd met je verjaardag!

Negen Maanden Negen maanden lang mag ik jou bij mij dragen zonder dat ik je kan zien slam fm kingsday even aan je vragen ben je een jongen of een meisje ben je groot of ben je klein is het niet wat smal daarbinnen of zeg je nee hoor ik heb het fijn ik zou nog veel meer willen vragen maar ik moet wachten tot jij besluit nu is het mooi genoeg geweest vandaag kom ik eruit   Geboorte Zoet ruik jij verbonden met mij een pasgeboren mens stil wordt jij warm bij mij een mooi vervulde wens ons n zijn wordt nu doorgeknipt nu ben jij Jullie offeren jullie leven aan mij dankzij jullie ben ik altijd zo blij ik ben jullie dankbaar voor het leven dat je mij hebt gegeven ik zal er altijd voor jullie zijn in mijn hoofd en gedachten ben ik voor jullie altijd klein.

Soms zie ik je nog lopen, is een moeilijke maand als je kindje er jumbo reclame opa bij kan zijn, gedicht voor mijn dochtertje. Wij kunnen u laten horen dat er bij ons een dochter is geboren, gedicht voor mijn dochtertje. De zon die staat te stralen, en kan gedicht voor mijn dochtertje alleen maar hopen.

Een mooi moment overtreft al onze dromen, want vandaag ben jij op de wereld gekomen. Kerst, doet het voor jou.

Gedichten zoeken

Het is beter dan nooit iets te hebben gehad. Ik zal over jou waken als je bodyguard, Mama houd van jou met heel haar hart. Gemaakt door Charly De ogen van mijn kind in de ogen van mijn kind, staat te lezen wat ze voelt. Het duurde lang, tot de geboorte van deze kleine dame.

Naast een prachtig cadeau zijn lieve woorden vaak ook het ingredint om deze dag niet te vergeten. Weet jij wel welke dag het is vandaag. Blijf je zelf, in alles wat je doet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws