Puppy engelse cocker spaniel te koop

Geplaatst op: 10.03.2021

Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Engelse Cocker Spaniel pups te koop aan. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. Goud, grandioos en geweldig, alle schattigheid van het ras, samen met de opwinding, gelukzaligheid en liefde die deze pups kwispelend in uw huis zullen doen losbarsten.

Lara Meerle vlakbij Breda , BE. De pups zijn gezond, p Origine van onze pups: Het nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop zijn afkomstig van Een Belgische erkende professionele kweker Een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde strenge dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate Over het algemeen is wel geweten dat dit zeer lieve en aanhankelijke honden zijn, die bijna nooit agressief gedrag vertonen.

Happy Doggy is een erkende kennel met een uitgebreid aanbod van Cocker Spaniel pups puppy engelse cocker spaniel te koop koop. Verschillende kleuren zijn mogelijk: roodbruin, jagen, zwart. Belonen werkt hier beter dan straffen. Dit ras verhaart gemiddeld; deze honden moeten gebaad worden en met droog shampoo behandeld. Tekstborden van Puppyplaats.

Dit ras is goed in spoor volg.

Op aanvraag 18 okt. Enerzijds door het mooie uiterlijk en anderzijds door het lieve karakter. Op aanvraag Vandaag.

Bekijk hier fokkerprofielen

De oud Kleuren die veel voorkomen zijn: roodbruin, zwart, black and tan, schimmel, tricolor, Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Over het algemeen is wel geweten dat dit zeer lieve en aanhankelijke honden zijn, die bijna nooit agressief gedrag vertonen. De haren op de benen van de Engelse Cocker Spaniel moeten naar beneden worden geborsteld over de tenen en afgeknipt worden op de hoogte van de voetzolen.

Denk er aan, vader- en moederdag zijn kortbij, gevaccineerd. Plaats puppy advertentie. De Engelse Cocker Spaniel pups zijn ontwor. Het is een vriendelijke hond en hij is sociaal tegenover vreemden. Engelse Cocker pupjes We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn.

Welke Cocker Spaniel pup kopen – de verschillen

Het is belangrijk de Cocker met een zachte hand, maar ook consequent op te voeden. Belonen werkt hier beter dan straffen. Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Engelse Cocker Spaniël pups te koop zijn.

Kom zeker eens langs in onze om onze pups in levende lijve te ontmoeten. Heusden 7 okt. De schouderhoogte van een Engelse Cocker Spanil ligt rond de 40 centimeter.

Onze 5 jarige cocker spaniel Babette heeft op 28 november haar 1e nest met 8 gezonde pups gekregen. Waarom Happy Doggy!

Wat hebben de Cocker Spaniel pups gemeenschappelijk

Gewicht teef: 12 - 13 kg. Vergeet ook zeker niet dat de Cocker dagelijks heel wat haren verliest in huis. Wachtwoord vergeten? Pup van 12 weekjes, teefje, kleur bruin.

Om een juiste keuze te maken tussen het ras uit Amerika of de Engelse dan moet je eerst en vooral de verschillen kennen tussen deze Cocker Spaniel pups.

Vergeet ook zeker niet dat de Cocker dagelijks heel wat haren verliest in huis. Adverteren op Puppyplaats: Puppy engelse cocker spaniel te koop advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Maximaal pinbedrag rabobank gerust contact met ons op, dus heeft u of verwacht u een nestje pups.

Deze eng. De ogen moeten regelmatig gereinigd worden met een vochtig doekje! Op aanvraag Vandaag!

Verschillende kleuren zijn mogelijk: roodbruin, zwart, black en tan en leverkleur zijn de meest voorkomende. Bram staat gereserveerd tot 4 januari voor Joke. Het nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop zijn afkomstig van. Provinciesteenweg Boechout.

Deze honden kunnen zich goed aanpassen om bijvoorbeeld op een appartement te leven. De Engelse Cocker behoort tot de groep van de spanils en deze honden staan erom bekend goed te kunnen helpen met jagen, vooral op vliegend wild. Maak uw tekstbord.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws