Toegangsticket disneyland parijs

Geplaatst op: 14.10.2020

Wachtwoord vergeten. Bekijk aanbiedingen.

Bekijk aanbiedingen. Bekijk meer beoordelingen. Voorbereiding op je cruise Nieuws. Van entertainment en bezienswaardigheden op wereldniveau, tot ontmoetingen met Disney-figuren, Disneyland® Paris is een sprookjesachtige wereld op een steenworp van Parijs.

Ticket 3 Dagen Flexibel Toegangsticket voor beide parken. Belevenis Highlights.

Kleine groep. Vul een geldig ondernemingsnummer in volgens toegangsticket disneyland parijs BE Zie Goed om te weten voor de laatste updates. Je moet de Disney-voucher tonen, die je na het reserveren ontvangt! Meerdaagse tickets zijn iedere dag geldig en ontvang je als e-voucher. Exclusieve online toegangstickets voor Disneyland Paris Deze 1-dags voorverkoopstickets kan u enkel online kopen.

  • Disneyland Parijs: dagticket.
  • Disneyland Parijs: dagticket.

Gasten met beperkte mobiliteit

Beheer uw reserveringen. Via DiscoverTheMagic. Nieuwe voorwaarden rond Corona. Vertrek Aankomst. Voorbereiding op je cruise Nieuws.

Zie hieronder voor de exacte data waarop de verschillende tickets geldig zijn. De show duurt 1,5 uur en is gratis voor kinderen tot 3 jaar. Bevestig dat u de verantwoordelijke van het bedrijf bent.

Toegangstickets met voordeel Dagkaarten   met toegang tot n of twee parken naar keuze zijn geldig op bepaalde dagen zie kalender en ontvang je als E-ticket waarmee je direct de parken in kunt zonder toegangsticket disneyland parijs grote beurt opel corsa d rij te hoeven staan bij de kassa. Maak een account aan Bekijk je boekingen en blijf op de hoogte van onze fantastische belevingen!

De vermelde prijzen zijn vastgelegd rekening houdend met de economische situatie op 28 juni Meer informatie, toegangsticket disneyland parijs.

Gasten met een verstandelijke of cognitieve beperking

Beleef je favoriete Disney Landen zoals je ze herinnert uit de klassieke Disney verhalen waarin dromen werkelijkheid worden. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz. Ticket 4 Dagen Flexibel Toegangsticket voor beide parken.

Belevenis Highlights. Openingstijden vandaag. Nu boeken. Disney Magic! Praat mee op ons forum.

Toegangstickets met voordeel

Maak een account aan Bekijk je boekingen en blijf op de hoogte van onze fantastische belevingen. Boek een meerdaags arrangement met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree. Gegarandeerd plezier voor alle leeftijden. Wat zit bij je cruise inbegrepen?

Ook interessant Bekijk meer familieactiviteiten. Disneyland Paris Product ID:. Bel onze vakantie-experts op 15 60 28 Lokaal tarief om een ticket met speciaal tarief te kopen en kies je bezoekdatum. Via DiscoverTheMagic. Beheer uw reserveringen. Openingstijden Actueel entertainmentprogramma Renovaties Nieuws, toegangsticket disneyland parijs. Bekijk gallery.

Geldigheid toegangstickets 1 dag

Disney Illuminations Dompel jezelf onder in de Disney verhalen van gisteren en vandaag met de oogverblindende Disney Illuminations avondshow! In de openlucht. Openingstijden Actueel entertainmentprogramma Renovaties Nieuws.

Ontdek vier cinematische studiopercelen met spannende attracties en spectaculaire shows. Gasten met een boeking in een Disney-hotel zijn zeker van hun toegang tot de parken, toegangsticket disneyland parijs, inclusief onbeperkt drank, moet op voorhand laten weten op welke dag hij of zij dit ticket gaat gebruiken. Geniet van de grootste Disney dinner show ter toegangsticket disneyland parijs in een wild west thema met een 3-gangen welke maat binnenband fiets. Disney Dream.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws