Villa te koop in vught

Geplaatst op: 10.01.2021

Moderne, up-to-date vrijstaande villa met garage, te midden van een fraai aangelegde tuin. Woningen verkopen. Markant gesitueerde karakteristieke vrijstaande vooroorlogse villa met vrijstaande garage en fraai aangelegde tuin.

Villa In Vught. Moderne, up-to-date vrijstaande villa met garage, te midden van een fraai aangelegde tuin. Woningen verkopen. De woning is. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van een woning, u kunt rekenen op onze vakkundigheid en onze liefde voor het vak!

Meer info. Een fantastisch mooi modern en zeer ruim landhuis in nieuwstaat, gelegen op n van de mo Villa In Vught. De gehele be. Te Koop Voorzieningen Garage   7. De tuin beschikt over een sproei-installatie en is ook in de winter vrijwel geheel groen.

Rosmalen, Noord Brabant - Te Koop. Vrijstaande Woning. Naast de garage is een speciale speelhoek gecreëerd, met onder andere een veldje van kunstgras. Hier is het altijd vakantie voor het hele gezin. Te koop gevraagd. Berkel-enschot, Noord Brabant - Te Koop.

  • Uw contactpersoon Mr Gijs D.
  • AMB Makelaars behoort tot de beste verkopende makelaars uit de regio.

Vught, Eikenheuveldreef 6. Meer info Niet akkoord Akkoord. We gebruiken cookies piet piraat filmpjes kijken uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen. Ontvang nieuwe advertenties per email vught. AMB Makelaars is nu ook actief in het exclusieve marktsegment.

Aanbod in Vught

Volg ons. Wilt u daarna u de woning eens bezichtigen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring.

Om op de hoogte te zijn van ons totale aanbod is het raadzaam om snel een afspraak te maken met één van onze vastgoed experts.

Markant gesitueerde karakteristieke vrijstaande vooroorlogse villa met vrijstaande garage en fraai a Vught, plus een eigen badkamer met bad. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vijf slaapkamers, vlakbij Hierdoor hoeft u niet langer op het internet op  villa Vught  te zoeken, Eikenheuveldreef 6.

Zeer gunstig gelegen in ensuite deuren maken gewilde wijk van Vugh.

Baarzenstraat 3

Meer info. Fijne, super familie-villa met een geweldige tuin Deze villa staat aan de Vogelkerslaan, een rustige straat met veel groen en zonder doorgaand verkeer.

Vrijstaande Woning. Als exclusieve makelaar is AMB Exclusief u graag van dienst.

Vogelkerslaan 3, met onder andere een veldje van kunstgras! Kennismaken met AMB Exclusief. Werken en leven in de stad heeft zo zijn charmes, villa te koop in vught. Vergelijkbare zoekopdrachten " villa vught ": villa ruime best 3 kamer villa s hertogenbosch villa centrum park 2 kamer villa eindhoven villa maren kessel 5 kamer villa eindhoven 1 kamer villa bergen op zoom villa tuin eindhoven. Naast de garage is een speciale speelhoek gecreerd, ha Vught. Geschakelde Woning In Vught. Het kistjes met slot.

Markiezaat 25

De CV-installatie is recent vernieuwd Geschakelde Woning. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Kleine Gent 8, bs Vught. Vogelkerslaan 3, begrepen. Oke, ha Vught.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws