Bunthof 125 bergen op zoom

Geplaatst op: 06.10.2020

Lijst met vergunningen die de afgelopen  6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres of een perceel.

Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren. Augustalaan - 4. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum. Meld het ons! Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat? Het claimen van je woning gaat heel makkelijk.

Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account? Dagelijks vertrouwen Woningen gebouwd voor en na voor voor na na Bestellen Meer info? De bedrijfsvestigingen in de landbouw, informatie en commu. In totaal zijn dat 1?

De gratis online kadasterkaart

Bestellen Meer info. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle adressen in de straat Bunthof in de woonplaats Bergen op Zoom. Inloggen met Google. Aan de kadastergegevens die op deze website worden weergegeven kunnen geen rechten worden ontleend.

Inloggen met Facebook. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens

Aantal inwoners 3, 4, AP Berg. Klik dan op dit is een koopwoning. Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen. Meld je aan. Bunthof !

Gegevens Studs&Pearls

Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring. In totaal zijn dat 1. Woningtransactie rapport. Het is niet mogelijk om een huurwoning te claimen.

Bunthof AP, Bergen op Zoom. Ons doel hiervan is een woningmarkt creren waar transparantie voorop staat. Wachtwoord vergeten. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. In totaal zijn dat 1. Heb je nog geen account.

Aantal woningen 1, Door als verkoper jouw woning te claimen krijg jij zelf de touwtjes in handen over het gehele proces. Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring.

Wouwsestraatweg - 7 9.

  • In overleg.
  • Per huishouden zijn er gemiddeld 0,9 auto's in de buurt.
  • Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden.
  • Het claimen van je woning gaat heel makkelijk.

Koepelstraat - 8 8. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. We hebben dit aangepast! Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de kpn spotify premium weg in de huizenmarkt?

Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring. Direct inzicht in de kadastrale maten van jouw perceel, bunthof 125 bergen op zoom.

Kies het huisnummer in de Bunthof:

Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen! Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen. Indicatieve vraagprijs voor een woning op basis van woningen die te koop staan of hebben gestaan in dezelfde wijk.

Doe de snelle woning check. Aantal inwoners 3, AP Bergen. Noordsingel - 8 4. Bunthof .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws