Dis zinnen ruzie

Geplaatst op: 19.11.2020

Die je kunnen kwetsen en die je kunnen raken. Ik kan er toch niks aan doen dat jouw IQ je schoenmaat niet overtreft?

Vele spreken je tegen met jaloezie in hun genen en dat geeft my de reden om me middelvinger op te steken! Ik ben niet arrogant, daar ben ik gewoon te goed voor. Ik haat hem niet ik haat wat hij gedaan heeft. Je praat veel maar je weet niets, je haat veel want je bent niets, dus wees stil ik ken je plek bitch. Je bent gevaarlijk en je gaat me nu klappen, je bent mister bean je maakt te veel grappen.

Vieze loverboy je laat je wijfie neuken terwijl jij met een andere hoer zit. Je moeder de kut gaat vaker open dan de voor deur van Albert heijn. Stuur ze op en wij plaatsen hem op de website.

Jou broer is zo dik hij moet zij waards door een deur! Bekennen is politie verwennen zweigen is vrijblijven, dis zinnen ruzie, spreken is zilver en zweigen is goud. Nee ik hou het dis zinnen ruzie bij slet.

Kom jij met je vrienden? Je bedreigt me met de dood maar ik leef nog? Jou moeder is zo oud dat haar ex een dinosaurus is.

Dissende zinnen

Ik ben niet arrogant, jij bent gewoon niet interessant. Vieze loverboy je laat je wijfie neuken terwijl jij met een andere hoer zit. Mijn daden zijn mijn fucking zaken. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Weet wie je baas is, Ik heb scheid aan je status, ik roof je carrière en je boy krijg ik gratis. Bitch, je bent zo lelijk dat k vlauwval. Jij noemt jezelf een ster Ik noem mezelf de zon Je kan shinen wat je wilt maar je verdwijnt als ik op kom.

Je bent goedkoper dan gratis en toch doe je stoer, dis zinnen ruzie. GetRekt M8! Weet dat ik dit spelletje net zo hard terug speel! Ik haat wie je bent en mis wie je was. Elke aanmerkin op mij is een tekortkoming aan jezelf.

Je bent goedkoper dan gratis en toch doe je stoer? Je bent zo lelijk dat de buren komen inbreken de gordijnen dicht maken. Jouw tanden doen me denken aan een liedje : Black and Yellow.

Engelse Dis zinnen all the bullshit, I once was. As you are now. Ik hou van de zee? Ik besta niet Je kan van mij de pot op  Ik wil je nooit meer dis zinnen ruzie Ik dacht dat ik lelijk was maar toen zag ik jou.

~DISSENDE ZINNEN.

Hoe kan ik je gaan missen als je niet oprot? Vul hieronder jou zin in:. Ik zit in de cel met me Marokkaanse jongens. Website gemaakt met Simpsite.

  • Noem me casio en op mij kan je rekenen
  • Doe niet groot doe niet breed want ik ga door je heen.
  • Je denkt dat je stoer bent, je noemt iedereen je schatje of mn fucking best, maar ondertussen ben je vriendloosz en breek je haar hartje.
  • Als iemand tegen jouw zegt dikke patat moe jij zeggen jij bent een patat onder mijn gat.

Wat is een watermeloen op je nek: tabondimak, dis zinnen ruzie. Dit is mijn leven, dus ik vraag niet om je tegenspraak het is mijn eigen zaak. Het is moeilijk bescheiden te blijven als je cht goed bent. Mijn daden zijn mijn fucking zaken. Dis zinnen ruzie moet je nemen, opstakels moet je omzeilen. Je bent zo lelijk dat een klauw vlauwvalt. Doe wat je wilt, terwijl je dacht dat je op hun kon bouwen, wordt je moeder in gehuurd.

Over Quizlet

Waarom leven als je die toch niet hebt? The voices in my head don't like you. Lelijke mensen zijn mijn vrienden niet.

Fucking groot probleem natuurlijk. Het is moeilijk bescheiden te blijven als je cht goed bent, dis zinnen ruzie. Je noemt mijn niveau laag maar de stoep is al te hoog niveau voor jou!!?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws