Pretty little liars afleveringen mijn serie

Geplaatst op: 18.11.2020

Ezra vraagt Aria of ze Eddie gezien heeft, aangezien hij belde voor een ontmoeting maar nooit kwam opdagen. Wanneer Shana naar Emily gaat om het geld op te halen, wordt ze aangevallen door iemand in haar auto.

Hanna komt erachter wat haar moeder heeft gedaan.

Je kunt het hier   bekijken op YouTube. Emily's moeder vindt wiet in Maya's tas en vertelt haar ouders dit. Geschikt voor alle leeftijdscategorieeën.

Gisteren heb ik de laatste aflevering gezien. Hanna heeft medelijden met Mona nu zij ook een slachtoffer van "A" is, en vertelt haar alles. Spencers moeder is Ashley's advocaat. Samantha Who?

Inloggen met Facebook. Garrett is niet hun moordenaar. Hanna heeft de theorie dat er een ander vermoord meisje in Alisons graf moet liggen en begint een onderzoek naar andere vermiste meisjes in de buurt. Spencer neemt ene pauze van het leren om een verrassingsdiner voor Toby te maken ter ere van hun eerste jaar samen.

Calebs laptop wordt in beslag genomen pretty little liars afleveringen mijn serie verdenking van stelen van schoolbestanden na een anoniem telefoontje naar de politie. Na 7 jaar zoeken, komen we eindelijk te weten wie A.

Dan komen de vier liars in beeld: van links naar rechts Spencer, Hanna, Aria en Emily. Toch twijfelen de Liars of "A" en Ali's moordenaar wel dezelfde persoon zijn. Hanna worstelt met haar zelfbeeld nu Alison terug is en probeert zich tegenovergesteld te kleden en te gedragen.
  • Welcome to the Dollhouse.
  • Emily ontsnapt naar de top van de vuurtoren waar ze vecht met Lyndon, en hem uit zelfverdediging neersteekt. Maggie bezoekt Ezra, wat Aria niet goed bevalt, Toby en Spencer hebben seks, en Emily ligt nog in de clinch met de andere Liars die Paige wantrouwen.

Social links

Reviews Schrijf een review. Mona vertelt Hanna dat ze mysterieuze berichten krijgt van ene "A". Pretty Little Liars - Seizoen 4 Tweede deel anonymous. Van het laatste nieuws en recensies tot een overzicht van afleveringen. Spencer geeft Toby een lift nadat hij gehoord heeft dat hij vrij is en de enkelband af mag.

Eén zomer is verstreken sinds de Liars hoorden dat Mona "A" was en dat Maya's is.

Cover For Me. Ashley wordt borg ontzegd, en Hanna besluit om haar grootste leugen ooit te vertellen: dat zij WIlden vermoord heeft. Spencer komt uit Ali's dagboek te weten dat "Board Shorts" in een pub vlak bij Hollis bramentaart met bier bestelde, samen met Alison.

A-List Wrap Party. De camera valt op de grond en er zijn wurggeluiden te horen.

Productspecificaties

Ella is terug uit Oostenrijk met het nieuws dat Zack haar ten huwelijk heeft gevraagd. Ze vindt een soort telefooncel maar wordt erin opgesloten van buitenaf. Aria komt te weten waarom haar moeder naar het museum ging en haar had kunnen betrappen met Ezra. Artikel Series.

Het filmpje waarop Ashley Wilden aanrijdt wordt afgespeeld in de auto, maar daarna zien ze dat zijn lichaam wordt weggesleept door Jenna en Shana. Bedankt tekst verjaardag kind zit in de knoop met zichzelf en gaat uit met Sean; wat Emily ook verwart? De spotlights staan op de Pretty Little Liars en de politie heeft heel wat vragen; vooral aan Spencer die Ian van de moord op Ali beschuldigt, pretty little liars afleveringen mijn serie.

A is for A-l-i-v-e. Tijdens een surprise feestje dat Paige geeft voor Emily. Hanna heeft een sollicitatiegesprek in een lege winkel en blijkt in de val gelokt te zijn door A. Ella en Byron hebben een discussie over het wegjagen van Ezra.

Productbeschrijving

Paige zit in de knoop met zichzelf en gaat uit met Sean; wat Emily ook verwart. Via Caleb hebben de Liars een filmpje van "A"'s telefoon gehaald. If These Dolls Could Talk. DiLaurentis en Bethany Young via Radley, en Aria gaat daar werken als vrijwilliger om meer te weten te komen. Melissa staat onder druk door een geheim uit haar verleden.

Ongeduldig wacht ik tot ie klaar is om vervolgens op het puntje van media markt selfie stick gopro bureaustoel….

Die wordt intussen wakker in een houten kist met een angstaanjagend geluid van een zaag die steeds dichterbij komt. Ook vinden ze een aantal maatpakken in een kast; het lijkt erop dat "A" een man is, pretty little liars afleveringen mijn serie. Shadow Play. Aria en Holden blijken beiden dingen voor hun ouders te verbergen en gebruiken elkaar als dekmantel. Aria's gezin lijdt intussen onder het uitkomen van Byrons affaire. Het leukste vind ik dat Hannah en Caleb getrouwd zijn en een baby verwachten.

Beschrijving

We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Aflevering Afl. Ze wantrouwt de reis helemaal wanneer Mona weet te vertellen dat er schoenafdrukken van hoge hakken bij Wildens lichaam zijn gevonden.

Hier volgt een afleveringenlijst van de televisieserie Pretty Little Liars. Pretty Little Liars is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. Aria en Ezra gaan naar een museum buiten Rosewood zodat ze ongestoord samen kunnen zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws