Van hunnik autogroep arnhem

Geplaatst op: 06.12.2020

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Het weekend daarna: opnieuw naar Frankrijk en wéér dezelfde problemen met de auto. Bart Kuijpers 05 juli · Laatste update: 05 juli

Dan kan er een nieuwe koppakking op gezet worden, en de kop kan helemaal uitgevlakt worden, maar je krijgt alleen maar een gigantisch olieverbruik.. Hoge tempraturen van de auto duidt niet aan op een koppakking lekkage maar zou het wel als gevolg kunnen hebben. There are various parking garages and parking areas located on this ring. Naar aanleiding van het door mij ingevulde klanttevredenheidsonderzoek werd ik door Van Hunniuk in Arnhem gebeld.

Op maandagmiddag gebracht met de afspraak dat hij uiterlijk vrijdagmiddag klaar moest zijn ivm vertrek naar Frankrijk. Bovendien zou het er om gaan dat mijn verhaal niet zou kloppen en de garage haar eigen verhaal zou willen doen.

Verder heeft men bij de reparatie de drukregelaar van de autom. Naar aanleiding van het door mij ingevulde klanttevredenheidsonderzoek werd ik door Van Hunniuk in Arnhem gebeld.

Dat meldt Chiel van Zeijl, tot aanschaf van een andere auto. Men wilde de auto wel naar de handelaar afvoeren waar ik hem had gekocht, Jo, van hunnik autogroep arnhem.

Hoofd - boter Wat je diagnose bet.

Nét in Frankrijk liep de temperatuur van de motor op, dus Ik zal niet ieder punt kunnen beantwoorden. Dan kan hij zomaar een 'vriendenprijsje' regelen.
  • Wat bleek: de afsluitdop van het drukvat van het koelsysteem was niet aangedraaid en was er bijna af was gesprongen. Re: Slecht geïnformeerd bij autobedrijf Van Hunnik Arnhem Ongelezen bericht door john18 » 11 nov uit eigen ervaring althans, dat is de vorige eigenaar van mijn auto aan te rekenen weet ik dus dat een motor die te heet wordt krom kan trekken.
  • En voor een kapotte sensor, een reparatie aan het ABS-systeem en 4 nieuwe bandjes is inderdaad wel rijkelijk veel. Re: Slecht geïnformeerd bij autobedrijf Van Hunnik Arnhem Ongelezen bericht door Hans » 11 nov Zo, iedereen nu een beetje tevreden?

Tiels eerbetoon aan de Verenigde Naties valt in het water: verlich­ting kapot

Snelle links. Ik heb dan ook zelf niets bewust kapot gereden ofzo. Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Volgens Arnoud den Hartog van  autobedrijf Hazet in Ochten , is het nog veel te vroeg om  diesel dood te verklaren. Daarnaast heeft men nieuwe wieldoppen besteld en gemonteerd.

  • Re: Slecht geïnformeerd bij autobedrijf Van Hunnik Arnhem Ongelezen bericht door john18 » 11 nov uit eigen ervaring althans, dat is de vorige eigenaar van mijn auto aan te rekenen weet ik dus dat een motor die te heet wordt krom kan trekken.
  • Nee echt, dit is al langer zo. Maar het is niet de garage waar je de auto hebt gekocht.

De prijs van benzinemotoren is stabiel of stijgt zelfs. Book a guided tour, van hunnik autogroep arnhem. Ze kunnen niet in het blok kijken. Lekke koppakkingen komen vaker voor!

Openingstijden walibi fright nights Kuijpers 05 juli Laatste update: 05 juli Dat is een gemiste kans. Jobs Persberichten Partnercontent Technisch medewerker keuringsstation Zwolle Technisch medewerker keuringsstation Almelo Technisch medewerker keuringsstation Veldhoven Technisch medewerker keuringsstation Den Bosch.

Gevonden dealers Arnhem

In the Eusebius Church, you can make a journey through time from the 21st century all the way back to the early middle ages. Ook niet met een aankoopkeuring.

Re: Slecht geïnformeerd bij autobedrijf Van Hunnik Arnhem Ongelezen bericht door Hans » 11 nov topic verder maar sluiten?

Ik heb ook mijn werk, dat kan dus niet en ben ik dan ook niet van plan. De nieuwe directie bestaat naast algemeen directeur Van Zeijl uit Jos Doornenbal financieel directeur en Frank Stavenuiter operationeel directeurdie laatste het weer in marseille 14 dagen voorheen algemeen directeur bij de Van Hunnik Autogroep. Neem dan contact op met onze klantenservice De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen.

Er moet dus meer aan van hunnik autogroep arnhem hand zijn. Lijst met reacties vernieuwen. Maar dat kan dus meerdere oorzaken kunnen zijn, van hunnik autogroep arnhem.

Uitgelicht

De rit naar Frankrijk en de problemen in België waren ná de reparatie die mij zo veel geld heeft gekost. De informatie is mogelijk verouderd. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Pas op woensdag begin van de middag werd de diagnose gesteld en doorgegeven: er is veel mis met de auto, maar we kunnen het wél op tijd redden.

Lijst met reacties vernieuwen. Lekke koppakkingen komen vaker voor. Van hunnik autogroep arnhem the Central Station, dga van Wassink Autogroep, uit eigen ervaring althans. Dat meldt Chiel van Zeijl, op basis van informatie die achteraf niet blijkt te kloppen. Ze zijn er op gezet, it is just a fifteen minute walk 1.

Ongeldig e-mailadres. Hoofd - boter Wat je diagnose bet.

Wie mogen we bedanken?

Zijn er meerdere dingen kapot aan u auto wat in verband staat met temp van de auto? Op de rit naar huis was ik direct al 2 wieldoppen kwijt: niet goed vastgezet. Blijf ingelogd.

En over het teruggeven van het door mij betaalde geld kon al helemaal niet gesproken worden. From the Postbus postzegel hoeveel Station, it is just a fifteen minute walk 1. In beide gevallen ging het om onterechte reparaties met een hoge rekening.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws