Van laptop naar chromecast

Geplaatst op: 13.01.2021

Je krijgt trouwens een blauw schermpje te zien bij desbetreffende tab die gedeeld is, zodat je weet dat er nog een koppeling is met de televisie. Ditzelfde kan ook met een laptop!

Schakel je tv vervolgens in en selecteer het juiste kanaal. Je krijgt vanzelf een melding als de installatie gelukt is. Review AirGo Smart Fan. Ga naar Chromecast installatie website 4. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Computertotaal. Arlo Smart Service Abonnement.

In principe kan diegene inhoud casten als zijn laptop is verbonden op je wifi-netwerk. Druk op het menu links bovenaan en ga naar eelt verwijderen apparaat apparatenweergave. Om te zorgen dat we Computertotaal. Het is echter minder geschikt voor het streamen van video, van laptop naar chromecast.

Kies Tabblad casten en selecteer de naam van de Chromecast die je wilt gebruiken. Wij hebben deze voordelen en nadelen voor jou op een rijtje gezet: Voordelen 1.

In dit artikel leggen we het uit.

De Chromecast app zal na de installatie automatisch op moeten starten. Deze app, die ook beschikbaar is voor de iPhone, kun je gebruiken om de Chromecast te beheren.
  • Controleer nogmaals of de Chromecast en het gebruikte mobiele apparaat telefoon, tablet of laptop zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  • Simpeler wordt het niet, maar zonder deze stap is het niet mogelijk om je Chromecast te installeren.

Stap 2: De Google Home-app downloaden

Je kunt ook je volledige desktop op je tv laten weergeven via Chromecast. Content kan met behulp van een product als Chromecast rechtstreeks vanaf een dienst die hiervoor ondersteuning biedt bijvoorbeeld YouTube of Netflix naar je tv gecast worden.

Video's en media casten Klik in de video of media die je bekijkt op Casten. De volgende stap is om je wifi gegevens in te voeren. Het is anders niet mogelijk om de koppeling te maken en het scherm van je laptop dus op het televisiescherm te krijgen.

Google Chrome is hier gratis te downloaden.

  • Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • Share on linkedin.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Hier vind je trouwens ook ons Netflix koppelen aan Google Home. Zo doe je dat. Het beeld van laptop naar chromecast je pc weergeven op je tv via Chromecast.

Kies het Chromecast-apparaat waarop je het bestand wilt afspelen.

Laptop verbinden met Chromecast handleiding

Tabbladen casten is handig om websites op een groter formaat te bekijken en foto's in de cloud weer te geven. Er is een e-mail verstuurd naar. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dus wil jij een nieuwe Chromecast installeren, lees hieronder snel verder hoe dat precies gaat.

De beste smart lampen voor Google Home Van laptop naar chromecast verder ? Beste Slimme Stekker. Zoek hier naar de naam van je Chromecast, lebara beltegoed opvragen Chromecast Ultra installeren met ethernetkabel is nu eenmaal sneller en meer betrouwbaar.

Je kunt in plaats daarvan ook gewoon via wifi verbinden, druk op de drie verticale stippen en ga naar de instellingen. Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat je pc en je Chromecast met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn?

Chromecast installeren in drie tellen

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Het is een klein apparaat voor mediastreaming dat je kunt aansluiten op de HDMI-poort van je huidige tv. Arlo Smart Service Abonnement. Kies ditmaal Bureaublad casten en selecteer de naam van de Chromecast die je wilt gebruiken. Selecteer een bestand.

  • Het kan ook handig zijn om enkel een tabblad te casten met Chromecast.
  • Goedemorgen Koos, Dank voor je reactie!
  • Akkoord Lees meer.
  • Er verschijnt een klein venster met daarin een lijst met alle beschikbare apparaten die ondersteuning voor casting bieden, zoals bijvoorbeeld een Chromecast of een Google Home smart speaker.

De Chromecast is de digitale kabel. Casten vanaf een Chromebook werk net even iets anders. Inhoud van dit artikel Redenen voor Laptop Chromecast verbinden Let op: Chromecast en laptop verbinden op hetzelfde WiFi netwerk Stappenplan Chromecast verbinden met laptop Cast desktop: Desktop van laptop casten met Chromecast Cast tab: Tabblad van laptop casten met Chromecast Cast file: Document of video casten met Chromecast Redenen voor laptop Chromecast verbinden Er zijn tal van redenen op te noemen waarbij het handig kan zijn om je huidige beeldscherm van je laptop met Chromecast te verbinden!

Feedback verzenden over Was van laptop naar chromecast nuttig. Er zijn in ieder geval meer dan apps die met Chromecast werken, van laptop naar chromecast, meer dan Slimme thermostaat zonder abonnement Lees verder! Zo gebruik je muzieknummers engelse email afsluiten ringtone op je iPhone?

Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Laad meer. Update je Google Chrome-browser als dat nodig is.

Goedkope slimme deurbellen voor Google Home Lees verder. Top 10 slimme stekkers. Meer hulp nodig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws