Welk nummer moet je bellen om je beltegoed te weten base

Geplaatst op: 06.03.2021

Vodafone Prepaid, voor alle mensen die niet graag een abonnement afsluiten. Dit is een informatieve pagina over de telecomprovider Base.

Krijg de beste tips en aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox. Bel niet terug naar buitenlandse nummers die je niet kent. De merken Base en Telenet blijven behouden. De zwakke punten zijn dat netwerk minder goed is op sommige plaatsen en het feit dat het overschrijden van de bundel niet beperkt is in tegenstelling tot sommige concurrenten.

Klik hier voor het opladen van uw account online. Television amount. Computer amount.

Bericht door Autodelete 28 AugustusDit betekent dus dat je binnen 12 maanden na activatering je belwaarde opgemaakt moet hebben anders zal de overgebleven belwaarde vervallen. Kan ik gebruik maken van VoIP-diensten op mijn Lycamobile. Base my prepaid Als je de My Base app download kun je op deze manier herladen en je verbruik inzien.

Deel je favoriete nummers en afspeellijsten met je vrienden! Bellen naar Thailand vanuit Belgie is bij de meeste de hongerspelen boekverslag niet voordelig.

De tweede categorie van de Vodafone prepaid producten is de Vodafone prepaid bundel de grootste prepaid categorie. Streamen, gamen en downloaden vs.

Standaardtarieven in België

De nieuwe tarieven gaan automatisch in, u hoeft er helemaal niets voor te doen. Wat niet gebruikt is, blijft de volgende maand beschikbaar. Bericht door paul » 28 Augustus , Met de dienst chat call kun je een gesprek voeren met max. De ontvanger van het pasje kan het bedrag vrij besteden bij aangesloten webshops en fysieke verkooppunten.

Eenvoudig: deel uw nummer met al uw contacten.

  • De activering is gratis. Windows Giftcards.
  • Geblokkeerd budget Abonnementen familie Over Astel Onbeperkte data? Bericht door evita » 27 Augustus ,

Doe de test. Een optie zou kunnen zijn om via een applicatie zoals Skype of Whatsapp te bellen naar Thailand. U moet enkel nog terugbellen! Television amount. Ons partnernetwerk kan u een welkomstbericht sturen.

Winkelwagen

Proximus herladen Beltegoed. Kun je het antwoord niet vinden, dan is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Na activering van je belwaarde is het maar een beperkt aantal maanden geldig.

Kan ik in het buitenland gebruik maken van voicemail. Zoek Uitgebreid zoeken. Dit betekent thicker than water sweden netflix dat je binnen 12 maanden na activatering je belwaarde opgemaakt moet hebben anders zal de overgebleven belwaarde vervallen.

De oproepen worden gefactureerd tegen het normale tarief volgens de duur van de oproep. Beste Kledi, tablet of mobiele telefoon ga je naar een website waar online opwaarderen wordt aangeboden let er daarbij op dat dit een officile site is zodat je niet slachtoffer wordt van fraude.

Hulp & Support

Je vindt daar ook een ruime keuze aan nieuwe toestellen. Budget Maandbundels: Mb en 2 GB en een losse bel- en sms bundel. Lukt dit niet? Dit betekent dat u uw nummer en eventueel belkrediet zal verliezen. Visual Voicemail gebruikt beperkte data 25Kb voor 15 seconden die van uw forfait worden afgetrokken.

  • Er zal u gevraagd worden tweemaal op het sterretje te duwen als u deze persoonlijke code niet meer kent en wenst dat ze u per SMS wordt toegestuurd op uw Base-GSM.
  • We schreven een blog over prepaid producten van Lebara.
  • Base is de tweede operator die 4G in 15 kernsteden aanbiedt en snel naar Brussel uitbreidt in
  • Dat kan nog steeds, maar daarnaast zijn er manieren om je beltegoed online op te waarderen.

Niet noodzakelijke cookies helpen ons analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Geef een reactie Reactie annuleren Your email address will not be published. Ik heb zelfs geen vaste telefoon? Iedereen kan op een zekere dag het doelwit worden van telefooncriminelen. Je belt verder gratis naar met je mobiel. Hoe Vodafone prepaid opwaarderen. Want niet elke provider is actief in elke regio.

Producten combineren Wist je dat alles-in-n producten of diensten vaak voordeliger zijn. Kinguin Giftcards.

(Tele)kom vergelijken en besparen!

Keer terug. Bericht door paul » 28 Augustus , Beschikbaar voor alle Base-klanten.

Hoeveel abonnementen heb je nodig. Beste Joost, Bellen naar Thailand vanuit Belgie is bij de meeste providers niet voordelig. Ook zijn er nog extra bundels te bestellen waardoor je de herlaadkaart nog beter naar je eigen wensen kunt aanpassen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws