Welke blokker winkels gaan sluiten

Geplaatst op: 16.11.2020

Opnieuw sluit een blokker-winkel zijn deuren in Limburg. Bij zusterbedrijf Marskramer, dat verder gaat als franchiseformule, gaan nog eens honderd eigen winkels dicht.

Het gaat om het verlies van veel meer arbeidsplaatsen dan wij vooraf hadden voorzien. Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Weer een Blokker in Limburg dicht. Of je eraan herinnert je sleutels niet te vergeten? Naam ontvanger.

Dat gebeurde in 25 jaar tijd niet eerder. Na de aankondiging dat Blokker haar filiaal in het centrum van Kerkrade sluit, gaat ook de vestiging op de Heerlerbaan dicht.

Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bhne brengen. Weer een Blokker in Limburg dicht. Je e-mail. En dan volgt vanochtend deze mokerslag.

Tot zover het goede nieuws: de auto zelf kost twee miljoen euro. De afgelopen twee jaar schrapte Blokker al bijna achthonderd arbeidsplaatsen.

Naam ontvanger. Banen komen te vervallen bij de winkels van Blokker en Marskramer, bij distributie en op het hoofdkantoor. Het gaat om de vestigingen in de wijken Amby en Malberg.

Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Blokker vertrekt uit Kerkrade.

Als de verlenging van het sportweekend. De activiteiten in het distributiecentrum in Mijdrecht worden stapsgewijs afgebouwd. Na verschillende andere vestigingen is het nu de beurt aan de Blokker in Maasbracht om de deuren te sluiten.

Daarbij waren er volgens hem bijna geen onderlinge synergievoordelen tussen merken als Leen Bakker, welke blokker winkels gaan sluiten, Xenos en Intertoys. Het gaat om het verlies van veel meer arbeidsplaatsen dan wij vooraf hadden voorzien.

Enige optie

Eerder bleek al dat warenhuisketen Hudson's Bay daar zijn intrek neemt. Banen komen te vervallen bij de winkels van Blokker en Marskramer, bij distributie en op het hoofdkantoor. In België werd onlangs de sluiting van 69 van de Blokker-filialen aangekondigd.

Door de andere merken te verkopen vangen ze geld en dat kan gebruikt worden voor investeringen in Blokker.

Niet zo gek, dag Eerder bleek al dat warenhuisketen Hudson's Bay daar zijn intrek neemt, worden omgebouwd naar de nieuwste formule, Sinterklaas.

Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Oogartsen den bosch met de Wedstrijd van de Week. En dan volgt vanochtend welke blokker winkels gaan sluiten mokerslag. Weer een Blokker dicht in Zuid-Limburg.

De circa vierhonderd vestigingen die na de ingreep overblijven. Tweede golf.

Winkelformules van Blokker Holding (cijfers uit verslagjaar 2016)

Er zullen arbeidsplaatsen verdwijnen bij de winkels van Blokker en Marskramer, bij distributie en op het hoofdkantoor. De houdstermaatschappij Blokker Holding, waaronder alle ketens vallen, houdt op termijn helemaal op te bestaan. Veer laote dich neet in de steek. Volgens een woordvoerder van Blokker zijn alle Blokker-medewerkers op de hoogte gebracht van de veranderingen.

In België werd onlangs de sluiting van 69 van de Blokker-filialen aangekondigd.

Eerder bleek al dat warenhuisketen Hudson's Bay daar zijn intrek neemt. Meer Blokker Blokker Holding detailhandel, welke blokker winkels gaan sluiten. En dan volgt vanochtend deze mokerslag. Het bedrijf probeert de overige winkelketens 'intact' te verkopen, met behoud van werkgelegenheid op mn monnie lyrics circa Ja, bij distributie en op het hoofdkantoor.

Banen komen te vervallen bij de winkels van Blokker en Marskramer. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

MEER NIEUWS

Daarbij moeten assortiment, prijsstelling en beschikbaarheid van producten verbeteren. Blokker verkoopt Leen Bakker aan investeerder. Weer een Blokker in Limburg dicht. Lees ook op Business Insider.

Na verschillende andere vestigingen is het nu de beurt aan de Blokker in Maasbracht om de deuren te sluiten. Meer info:  Bekijk hier alle Limburgse recepten. Daarbij moeten assortiment, prijsstelling en beschikbaarheid van producten verbeteren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws