Boomer pup kopen gelderland

Geplaatst op: 20.11.2020

De pups zijn voor ze naar hun nieuw baasje gaan, geent - ontwormd - gechipt en gezond verklaard door een erkend dierenarts klinisch getest U krijgt bij aankoop Ze zijn netjes gevaccineerd maar dat is geen garantie dat de pups tegen alles beschermd zullen zijn.

Hierdoor wordt een bezoek aan de dierenarts vaak te lang uitgesteld. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel eventueel naar de dierenarts waar ze zijn gevaccineerd want er zijn nml ook oplichters die zelf boekjes invullen, boekjes ook netjes ingevuld.

Boomers komen voor in allerlei verschillende kleuren. Ongelezen bericht door ltje » 12 feb

Als u weet wie de ouders van uw hondje zijn, ontwormd en hebben alle nodige entingen gehad. Deze huisvriend is geen erkend honden ras, het is een mix. Dat we ons houden aan wat we in de koopovereenkomst hebben afgesproken, boomer pup kopen gelderland.

Ik zoek een boomer pup tot minimaal 10 weken oud aangezien ik het leuk vind de pup hoeveel botten menselijk lichaam te leren en hem of haar echt te zien gro. De boomers zijn goed gesocialisee. Puppy's 7 weken kruizen boomer shiuaua mogen naar een lief baasje u kunt naar ons mailen .

Reserveren van een pup is geheel vrijblijvend.
  • Dat wanneer u voor de bij ons aangekochte hond niet meer kunt of wilt zorgen wij geheel gratis ons zullen inspannen om voor uw hond een nieuw thuis of een andere goede oplossing te vinden.
  • Vlaardingen 10 okt.

Www.Puppysite.nl

Foto: Nienke plas. Puppy checklist. Maatje gezocht. Neem dan contact met ons op via Tel : 0 U kunt ook via dit  contactformulier  contact met ons opnemen. Er zijn 2 teefjes en een reutje. Onze lieve en knappe boomer teef verwacht rond een nestje p.

Ze groeien op met kleine. Re: Boomer pup; "waar kan ik die kopen. Wachtwoord vergeten! Oorspronkelijk was deze combinatie Maltezer x Shih Tsu. Zeker als je vriendelijk bent zal hij zich de meeste dingen qua opvoeding snel eigen maken, boomer pup kopen gelderland.

Gevraagd Een klein gezeldschap hondje. Deze kunt u hieronder openen. Deze lieve boomer pups mogen nu het nest verlaten, het zijn aanhankelijke en vrolijke pups.

Kruising maltezer x shih tzu. Bieden 14 okt. Ze staan Bij deze stoppen wij even met de mail. Doornenburg Eergisteren.

Boomer pups te koop

Lijkt mij onverstandig? Bastaardhondjes hebben geen rasstandaard. Foto: Nienke plas.

Jouw filters: Dieren en Toebehoren. Wolthers Vlaardingen. Heeswijk-Dinther 18 okt. Ze zijn netjes gevaccineerd maar dat is geen boomer pup kopen gelderland dat de pups tegen alles beschermd zullen zijn! Dan bent u op het juiste adres. Een boomer is een lieve, sociale hond die geen haren verliest. Gereserveerd 13 okt.

Boomer Pups

Ik heb nog twee reutjes uit een nest van vijf Ze zijn geboren op 26 januari Ze groeien tezamen met nog een andere hond op in huiselijke kring Een goede socialisatie vind ik heel belangrijk zodat je lekker kunt knuffelen met je pup. Nederlandse vertaling door phpBB. Graag in de buurt van Middenbeemster.

Als je wilt kun je langskomen om te kijken hoe geweldig ze i Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups. Vacht en verzorging.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws