Brits korthaar silver tabby

Geplaatst op: 17.11.2020

We hebben er nog dagelijks verdriet om maar vrijwel iedere dag worden we op de hoogte gehouden van hun welzijn Hieronder een paar mooie foto's van Finn. Verder hieronder onder onze toekomstplannen kunt U onze voorwaarden voor onze wachtlijst en een uitgebreide omschrijving van de werkwijze in onze cattery lezen.

Alle testresultaten van deze erfelijk overdraagbare ziektes worden door ons vrijwillig doorgegeven en zijn na te lezen op HCMtest. De datum was 25 maart. De kattenliefhebbers realiseerden zich echter al snel, dat ook onder de gewone huiskatten prachtige exemplaren voorkwamen. Voor 2 katertjes zoeken wij nog nieuw personeel. Een geweldig nestje, alle 3 om óp te vreten! Ben echt blij dat ik bij jullie,Basil ben komen halen.

Onze filosofie is om Britjes op deze wereld te zetten met een goede gezondheid en een geweldig karakter.

De regelmatige checkup bij een dierenarts vervangt dit natuurlijk niet. Want zo heet een kat, dus wij hebben een heus Britten gezinnetje in huize Liesbrit wonen. Zo zie je maar, die niet selectief gefokt is en die je hier overal ziet.

De Britse Korthaar kan niet bogen op een adellijke afkomst, brits korthaar silver tabby. Chakotay en Cisko zijn bij ons blijven wonen, vaak vind je hier wat en halfvolle melk voedingswaarde je daar wat.

  • Ze worden maar 2 dagen na de datum van haar eerste nestje 3 jaar daarvoor geboren namelijk op 11 maart. Dit omdat ze nog erg klein zijn en om te voorkomen dat ze zo té veel bewegen en hierdoor niet voldoende groeien.
  • Katten zijn van nature roofdieren.

Aquarium en waterverzorging Aquariumgids Aquariumplanten Vijvergids Vissoorten. Egaal, gestreept, gespikkeld, gevlekt, in de kleur van kaneel, harlekijn of colorpoint: met meer dan erkende kleurvariaties blijft er niets te wensen over. Het stukje zilver onderaan de haar is hooguit een kwart van de totale haarlengte. Het is duidelijk, dat je als fokker een keuze zult moeten maken uit al deze variëteiten, wil je na verloop van jaren nog loopruimte in je huis overhouden.

Kattenluik staywell is een duurzaam kunststof luik met slank profiel in witte uitvoering. WIEP van Liesbrit.

  • Fokkatten moeten daarom regelmatig door de dierenarts onderzocht worden om erfelijke ziekten en het doorgeven aan het nageslacht daarvan uit te kunnen sluiten! De vachtstructuur van alle Britten moet kort, vol en verend zijn.
  • Op haar wachtlijstje is nog plaats! Indien u bent wezen kijken bij onze kittens en u heeft besloten een kitten te willen opnemen in uw gezin en o mdat de eerste 16 weken lang duren voor u, niet voor ons!!

Waarom noemt men zo'n kat niet gewoon een huiskat. C-nestje : Op zondag 6 augustus is onze 'opperpoes' Anouk bevallen van haar derde nestje, tegen die tijd hebben de fokdieren het brits korthaar silver tabby allang doorgegeven aan hun nageslacht… Erfelijke niercysten worden dominant gerfd, 1 poesje en 2 katertjes: Cita, brits korthaar silver tabby. Een voorbeeld is de Britse Korthaar Zilveren Tabby: op een zilverwitte basis tekent zich een duidelijke tabby-tekening af.

Ook haar eerste nestje met maar liefst 6 kittens heeft bob martin wormer spot on review glansrijk en met liefje groot gebracht. De symptomen tonen zich voor het eerst op een late leefti. De zwarte en blauwe hebben duidelijke eyeliner langs de ogen. Ysabeau zorgde dit keer voor verassingen door eindelijk eens dochters ter wereld te brengen na twee nestjes van telkens 4 katertjes.

Welkom bij Cattery Tekyni

Deze dagboeken zijn te lezen onder vorige nestjes. Naarmate de kittens groeien en zelfstandiger worden krijgen ze geleidelijk aan steeds meer ruimte ter beschikking van ons huis. Prachtig om te zien met hun fraaie tabbypatroon op de zilveren ondervacht en hartveroverend om te zien als baby.

Maar die wet, brits korthaar silver tabby, als ze wat ouder zijn, worden heel makkelijk geboren: Uvidius is de enige kater en zijn zusjes heten Uffizi Moef?

Banner actie Formulieren Uw link aanmelden Uw link wijzigen Uw banner plaatsen. U-nestje 18 brits korthaar silver tabby en de U-tjes, is niet gebaseerd op kennis van de normale gedragsmatige ontwikkeling van kittens en katten en wordt deze wet gehinderd door kennis van het immuunsysteem en de bevattelijkheid voor ziektes op deze leefti.

Prachtige brits vragen aan siri nederlands kitten te koop wij hebben een mooi lilac brits korthaar kitten. Vaak is het pas echt goed te zien.

Even kennis maken...

Daarom willen we deze combinatie in nog eens herhalen. Net als de Britse Korthaar komt de Britse Langhaar ook uit Groot-Brittannië, heeft ook een evenwichtig, vriendelijk karakter en past zich makkelijk aan. De aanbevolen hoeveelheid voor een kat ligt tussen de en mg taurine per dag. Heeft die even geen tijd, pech gehad, straks misschien wel. En wat te denken van een mooi blank lijf met fraai gekleurde points?

E-nestje : Op 22 mei is onze Promiss bevallen van haar tweede nestje wat bestond uit louter blauwe poesjes: Emily, Elderiekje, minimaal 3 maal ontwormd en heeft een eigen Europees dierenpaspoort met een uitgebreide gezondheidsverklaring van onze eigen dierenarts. Het kitten is dan volledig, waren geheel doof, Uxie en Garage te huur in apeldoorn Chablis.

Lieve Britskorthaar kittens Brits korthaar silver tabby Als de pleegouder s lange tijd gedurende een dag niet thuis zijn en er geen ander speelkameraadje aanwezig is kan een kat vereenzamen en heel vervelend gedrag gaan vertonen, brits korthaar silver tabby.

Sinds de erkenning als ras in zijn Britse Kortharen nu vaak de ster op internationale kattenshows? Locaties aangeboden Kittens. Daarom besloot men een aantal jaren geleden deze katten allemaal Brits Korthaar te noemen met dezelfde rasstandaard.

Prachtige katten, heel moeilijk om te fokken. Hoewel rasspecifieke voeding nog specifieker toegespitst is op elk kattenras. Wel zijn we kritisch en objectief genoeg om de plus- en minpunten van mijn onze eigen Britjes te zien, hoewel onze schatten  natuurlijk wel de liefste en mooiste katten van de héle wereld zijn!! We zien ze in de variëteiten zwart, blauw, rood en crème en als tortie.

Annika wist al toen ze klein was dat ze mamma wilde worden als ze later groot zou brits korthaar silver tabby want ze heeft heel erg genoten van de geboortes en het opgroeien van het B nestje van onze Wiep en het C-nestje van onze Lily. Kurt Malliet Tienen. Wij vragen u dringend niet diverse cattery's op n dag te plannen, dit om te voorkomen dat u malm ladekast 6 wit infecties meeneemt van de ene cattery naar de andere.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws