Dikkertje dap zat op de trap tekst

Geplaatst op: 08.01.2021

Stap maar op, zei de giraffe, stap maar op en glij maar af. Wilt u iets delen met Trouw? Barbara Bredero werd aangetrokken als regisseur en het is volgens Oomkes vooral aan haar te danken dat het dorpje waar Dikkertje woont in de film het Noord-Hollandse Marken met zijn vrolijke houten huizen een multicultureel karakter kreeg.

Log in om je favorieten op te slaan. De meesten zullen de eerste regels van het populaire rijm, uit 'Het fluitketeltje en andere versjes' , kunnen dromen: Dikkertje Dap klom op de trap 's, morgens vroeg om kwart over zeven, om de giraf een klontje te geven.

Inloggen Log in of maak een account aan. Op de nek van de giraffe zette Dikkertje Dap zich af, roetsjj daar gleed hij met een vaartje tot het eindje van zijn staartje Boem! Omschrijving gewijzigd. Het dier staat versteld van Dikkertje Daps nieuwtjes.

Navigeer Columnisten Recensies Archief. Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Schmidt in het kader van de jaarlijkse Annie M. Deel je video's met vrienden en collega's. Single van: Herman van Veen.

Meer op het web.
  • Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.
  • Het Filmfonds deed zijn zegje.

Navigatiemenu

Eerst geeft hij het dier een klontje. Het Parool 3 juni Zeg giraffe, zei Dikkertje Dap, Mag ik niet eens even bij je stiekem van je nek afglijen? Niet veel later zaten we samen in het café te schrijven. Embed Favoriet Afspeellijst.

Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Op de nek van de giraffe zette Dikkertje Dap zich af, roetsjj daar gleed hij met een vaartje tot het eindje van zijn staartje Boem.

Rode laarsjes voor de regen. Mijn account Uw gegevens en de bezorg- de vrije encyclopedie. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Liedje uit Sesamstraat

Philips Records. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. We horen graag uw mening. Van daaruit zijn we verder gaan denken.

Single van: VOF de Kunst. Schmidt-verfilmingen is 'Minoes' haar het dierbaarst. Tegelijk met de start van deze week was de opening van de expositie Pluk in Madurodam. Mirjam Oomkes 37 kan erover meepraten.

Miscellaneous Tracklist

Voor Dikkertje Dap waren er niet meer dan 34 regeltjes om uit te putten. De film bouwt voort op het kinderversje van Annie M.

Maak je eigen afspeellijsten.

De single werd een aantal keren heruitgegeven! Zeg giraffe, maar er kwam in de jaren zestig en zeventig geen commercile uitgave, zei Dikkertje Dap.

Dikkertje Dap is sinds die tijd nooit weggeweest. Van het album: Kinderliedjes van Annie M. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. O gir. Bekijk ook eens. Ook van dat koor kwamen diverse heruitgaven? In de loop van de tijd dikkertje dap zat op de trap tekst er verschillende versies van het script.

In the Know

Puzzels Speel puzzels uit de krant én meer. Wat Oomkes als ouder was opgevallen, is dat kinderfilms vaak toch iets te eng en te spannend zijn voor de allerkleinsten.

Hier zou content moeten staan van bijv.

Van het album: Kinderliedjes van Annie M. Hier zou content moeten staan van bijv. Philips Records.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws