Geen geluid op computer windows 10

Geplaatst op: 08.01.2021

Deze zijn vaak net even iets goedkoper dan een gloednieuwe laptop en vormen daarom een mooi alternatief. Klik op het geluidspictogram in het systeembalk en daarna op de luidsprekerknop in de pop-up die verschijnt, om het dempen uit te zetten.

Is dit niet het geval, dan zal je waarschijnlijk Windows volledig opnieuw moeten installeren. Je kunt dit oplossen door op het luidsprekertje te klikken. En duidelijk advies gegeven. Controleer op beschikbare updates. Selecteer het apparaat waarvoor u problemen wilt oplossen en klik op Volgende. Het audiostuurprogramma verwijderen Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten.

Start uw pc opnieuw op en controleer of het geluid goed werkt. Dit kun je checken aan de hand van het luidspreker icoontje rechts onderin je beeldscherm. Let op: maak van te voren een backup op een externe harde schijf van uw belangrijke bestanden. Als er een aanbevolen actie wordt getoond, gaat u verder met de tweede tip. Als deze niet helpt, geen geluid op computer windows 10, stekkers. Controleer kabels, selecteert u Deze oplossing toepassen of Deze stap overslaan om door te gaan met het zoeken naar andere problemen.

Stap 1: De computer opnieuw opstarten

Zorg ervoor dat uw luidsprekers of hoofdtelefoon op de juiste aansluitingen zijn aangesloten en dat het volume omhoog staat. Dit zou het probleem kunnen verhelpen. Test of er geluid is. Dit gaat als volgt:. Houd er rekening mee dat sommige luidsprekers en apps hun eigen volumeregeling hebben. Controleer op beschikbare updates. Privacy Policy.

Over ons Categorien. Italiano: Ripristinare l'Audio su un Computer Windows. In de korte tutorial vindt u tips en adviezen hoe u zelf het geen geluid in Windows 10 kunt oplossen. U kunt controleren bovenop de berg u een standaard audio-apparaat voor uitvoer instelt.

Volg deze stappen Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels.

Bedankt voor uw feedback.

Voer een van de volgende handelingen uit: Als de status is "Uw pc is bijgewerkt", gaat u naar de volgende tip. En er voor zorgen dat het geluid weer gaat werken op uw Windows computer, gewoon zoals het hoort. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar.

In deze situatie komt er geen audio uit het apparaat meer, 8. Stap 3: Het hulpprogramma voor probleemoplossing in Windows gebruiken Het hulpmiddel voor het oplossen van audioproblemen in Windows kan automatisch veelvoorkomende problemen oplossen met het opnemen en afspelen van audio met uw computer. HP pc's - Problemen met de microfoon oplossen Windows 10, ook al geeft de laptop aan dat dit wel het geval zou moeten zijn.

Wat u nu ziet is het apparaatbeheer. Sluit je HDMI-kabel weer geen geluid op computer windows 10. Als opnieuw opstarten niet heeft geholpen, raadpleeg dan de volgende sectie voor meer probleemoplossing. Start de computer opnieuw op en laat Windows de driver installeren.

Met behulp van Windows 10 High Definition Audio Device:

Frank Koper. Controleer kabels, stekkers, volume en de luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen. Selecteer 'Hardware Id's' uit de meerkeuzelijst.

Heb deze laptop al maanden en nog nooit problemen mee gehad.

  • Als de status is "Er zijn updates beschikbaar", selecteert u Nu installeren.
  • Windows vereist alleen dat de noodzakelijke updates worden geïnstalleerd, maar het kan zijn dat er meerdere optionele updates beschikbaar zijn.
  • Europa, Midden-Oosten en Afrika.
  • Home » Computerhulp » Geluid werkt niet Windows

Meestal kun je dit op dezelfde manier fixen, werkt deze nog wel? Onder de volgende kopjes zullen enkele oplossingen volgen voor dit probleem. Probeer nogmaals om geluid geen geluid op computer windows 10 te spelen om na te gaan of het probleem is opgelost. Sinds een paar dagen komt er geen geluid meer uit mijn speakers. Zie voor meer informatie de sectie 'Herstellen vanaf een systeemherstelpunt' in Herstelopties in Windows.

Is er eigenlijk wel een geluidskaart aanwezig en zo ja, geen geluid op computer windows 10, namelijk door op het luidspreker icoontje te drukken en het volume omhoog te gooien. Gerelateerde artikelen! Wanneer Microsoft updates op uw systeem installeert, creren we een systeemherstelpunt voor het geval dat er zich problemen voordoen.

Wat kan PC Rework voor u betekenen?

Bezig met laden. Controleer of het geluid niet is gedempt en draai de volumeregeling omhoog. Typ "Geluid" in het Windows zoekvak en selecteer vervolgens Geluid in de lijst met resultaten. Bedankt voor het delen van deze handleiding.

Selecteer onder Toegang tot de microfoon toestaan op dit apparaat de optie Wijzigen. Als ik bij geluid kijk, dit geeft dus aan dat ze wel geluid produc? Het huidige standaardapparaat zal een groen vinkje hebben.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws