Groote keeten restaurant

Geplaatst op: 08.03.2021

Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Salarissen zoeken. Restaurant 't Duinpannetje in Groote Keeten f

Het hoeft geen betoog dat dit echt niet kan!! Voor een ijsje, hapje en een drankje ben je hier aan het juiste adres. Adverteren op deze site? De gamba's staan Vreselijk 2. Bovendien kan je hier ook terecht voor het huren van een parasol, ligbad, strandstoel of windscherm.

Het was een gnante vertoning. Bij binnenkomst al weinig gastvrijheid bij serveerster. Alle restaurants in Groote Keeten weergeven. Harstikke aardig natuurlijk maar daar kwamen we niet voor. Op het moment dat wij in het restaurant zaten te wachten op de bestelling, was het ook lunchtijd voor het personeel.

Ga groote keeten restaurant Strandpaviljoen 't Klavertje 4. Strandpaviljoen Sint Maartenszee begon ooit als een kleine strandhut in de duinen.

De aardappeltjes gratiné en de aardappelpuree hebben een dusdanige 'chemische' nasmaak dat je je afvraagt of iemand in de keuken iets te enthousiast met een bepaald kruid aan de gang is geweest. Strandpaviljoen 't Klavertje 4 is een gezellig paviljoen aan het strand van Groote Keeten.

Vakantiehuizen in dit gebied

Het restaurant is een aangename plek voor onze gasten. Nederlands Zaans jachttechniekbedrijf De Keizer failliet. Verder leuk restaurant en aardige bediening Meer. Tevens zijn zij voor de gemeente Schagen een officiële trouwlocatie.

Lekkere hapjes bij een borrel! Ga naar Zee en Zo Strandpaviljoen. Mijn e-mail:! Aanrader om eens te gaan eten of een borreltje te doen, groote keeten restaurant. Dagelijks gratis soep en fruit n korting op overige maaltijden in de restaurants… 2 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren Vacature opslaan meer .

Heerlijke strandpaviljoens

Ging mij niet om het geld, is al met al teleurstellend om zo uit eten te gaan. De gerechten waren redelijk, maar ik wil wel melding maken van het volgende. De dame die de bestelling opnam was heel chagrijnig en kortaf.

Ook het Princen bier smaakte prima. Beoordelingen Het was een gnante vertoning, groote keeten restaurant. Meer informatie. Restaurant 't Duinpannetje in Groote Keeten failliet. Helaas ben ik niet verder gekomen dan de deuropening.

Meer informatie

Ga naar Strandpaviljoen 't Klavertje 4. Beoordeeld op 6 juli Prima soepje en lekker biertje. Het restaurant is een aangename plek voor onze gasten.

Waarschijnlijk heeft deze dame nog niet door dat gastvrijheid een grote rol speelt in de beleving en beoordeling van een horeca zaak, groote keeten restaurant.

Dagelijks gratis soep en fruit n korting op overige maaltijden in de restaurants op onze locaties. Hoofdgerecht was verder prima. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, groote keeten restaurant profiel bij te werken en nog veel meer.

Ik kan dus niet beoordelen of het eten lekker is of niet maar ik groote keeten restaurant er sowieso niet meer heen. Plaats je cv - In enkele seconden vacatures voor Nieuw Restaurant in Groote Keeten Sorteer op: relevantie - datum Pagina 1 van 51 vacatures Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Deze website gebruikt cookies sushi hoek van holland je ervaring te verbeteren.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Groote Keeten

Mijn vrouw had koffie met bonbon besteld. Dat had voor mij iets feestelijker gemogen. Heerlijke strandpaviljoens Eten met je voeten in het zand en met uitzicht op de zee. Beoordeeld op 19 juli We voelden ons niet welkom.

Het gedrag van deze dame past niet in de horeca. De kerrie creme soep blijkt helder te zijn waarbij de kerrie als stof onder in de kom achterblijft en waar zoveel gember is gebruikt dat je acuut een loopneus krijgt, groote keeten restaurant.

Beoordeeld op 14 juli Teleurstellend.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws