Het weer peschiera

Geplaatst op: 06.02.2021

Er valt in totaal mm neerslag op 53 dagen. De oppervlakte van Peschiera is km².

Het ligt in een kaarsrechte lijn op km van Utrecht. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Gemiddeld is het maximaal 24°C in september in Peschiera en minimaal rond de 15°C. Gemiddeld is het maximaal 29°C in augustus in Peschiera en minimaal rond de 18°C.

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Wat is je naam?

Eerste kwartaal 89. Peschiera del Garda Weer 4-7 dagen. Weerberichten die worden verstrekt door een schip SYNOP dat binnen een acceptabel tijdsvenster van Peschiera del Garda ligt, worden ook opgenomen.

Waarom dan cookies. WNW 1 1, het weer peschiera.

NNO 1 1.

Totale daglichtperiode is uur. Bekijk het actuele reisadvies voor Italië op de site van de Rijksoverheid. Er valt in oktober op 12 Dagen neerslag met een totaal van 84 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Peschiera.

Mid: scattered High: scattered. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. WZW 1 1.

Het weer peschiera kwartier zo 8 nov Lees verder. Er valt in totaal mm neerslag op 32 dagen. De gemiddelde jaartemperatuur voor Peschiera is 20C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Weerberichten die worden verstrekt door een schip SYNOP dat binnen een acceptabel tijdsvenster van Peschiera del Garda ligt, worden ook opgenomen.

Hoge wolken en verticaal ontwikkelde wolken worden getoond in het wit, lage wolken en mist in het grijs. Buien en regenradar Regenradar 24 uur vooruit Weerbericht Weerkaarten Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Waarom dan cookies? De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur.

Upload een Peschiera del Garda Weer afbeelding Upload voor een andere stad. Very mild max 18C on Sun afternoon, min het weer peschiera on Sun morning. Oranje kruizen geven plaatsten aan waar bliksem werd waargenomen boven Europa. Veelgestelde vragen Waar ligt Peschiera. Bekijk prijzen.

Het weer de komende 48 uur

Er valt in november op 13 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Peschiera. Wind Chill° C. Reisorganisaties Peschiera.

  • Het weer in Peschiera del Garda.
  • Het is deze maand 20 Dagen droog in Peschiera en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in december.
  • Mid: scattered High: scattered.
  • Volle maan za 31 okt

Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Peschiera op de site van de GGD. Maan op uur. Light rain. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Maan onder uur, het weer peschiera.

Eerste kwartier vr 23 okt Dat is gelijk aan de tijd in Nederland.

Wijzig je voorkeurslocatie

Klimaatinfo van Peschiera. Klimaat Peschiera augustus Gemiddeld is het maximaal 29°C in augustus in Peschiera en minimaal rond de 18°C. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Peschiera is ongeveer 2 u. Gemiddeld is het maximaal 29°C in augustus in Peschiera en minimaal rond de 18°C.

Klimaat Het weer peschiera oktober Gemiddeld is het maximaal 18C in oktober in Peschiera en minimaal rond de 11C. Light rain total 6mmmostly falling on Sat afternoon. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt wc lekt onderkant heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws