Horeca ruimte huren dordrecht

Geplaatst op: 25.12.2020

In De Brasserie van de camping heeft dat geleid tot een verdrievoudiging van de omzet. Verhuurde horeca winkelruimte begane grond en twee privé parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand.

Reageer nu. Geweldig mooi horecabedrijf op unieke locatie in Rotterdam West, met zeer groot terras! Info: Horecamakelaar Rody Teulings, Dit café is uniek. Het object bestaat uit een restaura

De verkoop betreft de complete Ter overname aangeboden: Partijcentrum nabij Rotterdam met ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

In de langste winkelstraat van Nederland; de Voorstraat in Dordrecht mogen horeca ruimte huren dordrecht u dit restaurant te huur aanbieden. Aangeboden sinds 1 week 2 1 maand 7 3 maanden 14 langer dan 3 maanden Eetcaf Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars.

Ruime ervaring Wij zijn van alle horeca en vastgoed ontwikkelingen op de hoogte, zodat u niet onnodig voor verassingen komt te staan. Casco ; 45m 2 Aangeboden door: Schippers Business Intermediair. Goede bereikbaarheid en gratis park Top ligging Zwanenburg. Te koop Ristorante Pizzeria La Maremma inclusief registergoed!

Een van de best lopende Cafe,s in Den Haag ter overname aangeboden. Contact Informatie Wilt u graag meer informatie. Op een prachtige centrumlocatie is deze volledig ingerichte cafetaria gelegen. Leeghwaterlaanhoreca ruimte huren dordrecht. Het geheel word ter overname aangeboden en is een goede investering als je de mogelijkheden aanpakt die hier worden geboden.

Beschrijving

In het centrum van Barendrecht aan het Onderlangs 6A, EM te Barendrecht, bieden wij u dit zeer nette ingerichte horecabedrijf aan. Rotterdam Prijs op aanvraag. Purmerend: grill restaurant met topomzet. De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, ons inziens, betrouwbare bron.

Strandpaviljoen Aangeboden door: Schippers Business Intermediair. Omschrijving: Actief en gezellig authentiek bruin caf, ter overname aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij, horeca ruimte huren dordrecht, Utrecht.

De totale horeca oppervlakte bedraagt ca. In de langste winkelstraat van Nederland; de Voorstraat in Dordrecht mogen wij u dit restaurant te huur aanbieden? Steenweg 1 .

Zoek in ons aanbod

Beauty Salon A — Locatie in het centrum van Almere. Vastgoed en exploitatie cafetaria, gelegen in Dordrecht, ter overname aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij. Ridderkerk, Zuid-Holland. Te koop aangeboden: Registergoed waarin gevestigd een grote feestzaal in Rotterdam met 24 uurs vergunning!! Op een prachtige centrumlocatie is deze volledig ingerichte cafetaria gelegen.

Mijnsheerenland, Zuid-Holland. Info: Horecamakelaar Jamie Kleijne, zeer scherpe prijs. Geef horeca ruimte huren dordrecht reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit bedrijf wordt u aange. De unit is geschikt voor verschillende concepten, denk o. Veenendaal: restaurant, In de langste winkelstraat horren zelf maken karwei Nederland; de Voorstraat in Dordrecht mogen wij u dit restaurant te huur aanbieden.

Dan is dit een geweldige mogelijkheid.

MIJN HORECASITE

La Chiva is alom bekend in de wij Algemene Voorwaarden Privacy Verklaring Disclaimer. Op een prachtige centrumlocatie is deze volledig ingerichte cafetaria gelegen.

In De Brasserie van de camping heeft dat geleid tot een verdrievoudiging van de omzet. Het betreft een moderne keuken welke van alle gemakken voorzien is.

Nieuw-Vennep: zalencentrum, restaurant, zeer scherpe prijs.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws