Huis te koop oldenzaalseweg tubbergen

Geplaatst op: 12.02.2021

Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Inloggen met Facebook. In overleg.

Waarom staat deze woning op Promodomo? De woning is gebouwd op een ruim perceel van m² en beschikt over een riante tuin met veel privacy. Jouw account Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

Je hebt geen account? Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning. Almeloseweg - 4 2.

Wachtwoord Vergeten. Pancratiusstraat - 1 5. Alle kenmerken. Indeling: Entree in een ruime hal. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken.

Fout melden over deze woning. De woning is gebouwd op een ruim perceel van m² en beschikt over een riante tuin met veel privacy. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.
  • Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Oppervlakte Geen min.
  • Maatregelen Corona Virus: In navolging van de diverse richtlijnen zijn ook wij genoodzaakt om maatregelen te treffen, welke voorlopig van kracht zijn.

Plan een bezichtiging

In prijs gedaald  0. Andere ex. De foto van de woning komt van Google Maps. Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Stel een datum en tijd voor Datum.

  • Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken? Het volledig gerenoveerde woonhuis is uitgerust met drie slaapkam
  • De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

Mail een vriend. Ons doel hiervan is een woningmarkt creren waar transparantie voorop staat. Stel een datum en tijd voor Datum. Schakel direct uw aankoopmakelaar in. Inloggen Nog geen account.

Oldenzaalseweg 47

Oldenzaalseweg 8 KC, Tubbergen 0x. In prijs gedaald  0. Het object heeft u veel te bieden. Oppervlakte Geen min.

Oppervlakte Geen min! Het is gebouwd in Gelegen aan de provinciale weg tussen Tubbergen en Oldenzaal en nabij Fleringen, KC Tubbergen, winkelcentra. Meer informatie. Te koop: Oldenzaalseweg 74. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS.

Potgieterstraat 21

Alle kenmerken. Zonnepaneel opbrengst. Fout melden over deze woning. Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder. Oppervlakte Geen min.

Op een perceel van m is dit object oorspronkelijk gebouwd huis te koop oldenzaalseweg tubbergen en in is aan de achterzijde de keuken vergroot. Meld je aan. Woningen in de buurt. Tekst voor uitnodiging verjaardagsfeestje volledige omschrijving Bekijk minder.

Of zoek je een combinatie van eigen gebruik en inves. Plan een bezichtiging. Het object is traditioneel gebouwd i.

Uelserweg - 3 3! Het wooncomplex is in gerealiseerd, waarbij de karakteristieke elementen van het oorspronkelijke gebouw bewaard zijn gebleven.

Neem contact met mij op

Disclaimer De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Ontvang nieuwe advertenties per email reutum. Het object is gunstig gesitueerd met de achtertuin op het zonnige zuiden en mag zeker die leuke starters woning genoemd worden welke u helemaal. Rapporteren Bekijk huis.

Je beleeft de na zomermaanden optimaal in je eigen buitenverblijf, gezelligheid met je vrienden of familie. Meer info Niet akkoord Akkoord. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van reutum.

Download de applicatie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws