Lanzarote weer december

Geplaatst op: 08.01.2021

De wandeling laat ons flink klimmen, naar de top van de vulkaan Tinasoria vanwaar we het beste uitzicht over Lanzarote hebben. Dit is vanwege de passaatwinden die over het eiland waaien.

De meeste mensen vinden deze temperatuur comfortabel om een duik in zee te nemen, dat is de reden waarom je in mei zoveel zonaanbidders en zwemmers op de stranden van het eiland ziet genieten van hun meivakantie.

De gemiddelde temperatuur in januari blijft de hele maand constant op gemiddeld 20°C. We hebben inderdaad best veel hetzelfde gezien. Een verlaten Schiphol in de vroege uurtjes op eerste Kerstdag.

Op Lanzarote is het nu uur 's morgens op maandag 26 oktober Misschien is januari of februari dan een goed idee voor ons. Spanje Blog.

De zeetemperatuur lanzarote weer december rond de 21C. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode, lanzarote weer december. Lange termijn weersverwachting 14 Dagen Weersvoorspelling Lanzarote Webcam Lanzarote weer in oktober Lanzarote weer in november Het weer vandaag in Lanzarote. Prachtige nazomer gehad op Lanzarote.

Gedurende de maand oktober heeft Lanzarote een gemiddelde van 11 mm neerslag verspreid over 4 dagen. Evenzo dalen de laagste temperaturen gedurende de maand van 21C tot 19C.

Hoe is het weer in Lanzarote in december? We fotograferen het dorpskerkje, velen gingen ons hierbij al voor, maar vandaag is er helemaal niemand.
  • Reactie annuleren.
  • Ik hou ook een blog bij over de vele mogelijkheden in de omgeving. Weet je je pincode s niet meer?

De zachtheid van de atmosfeer en de aanwezigheid van de zon begunstigen het lenteklimaat op het eiland Lanzarote. UV In de zomermaanden is neerslag vrij zeldzaam. Contact Yvonne van der Laan info yvonnevanderlaan. De reis verloopt voorspoedig, maar enigszins slaperig en voor we het weten zijn de wolken ineens verdwenen en zien we een groep prachtige eilanden onder ons verschijnen.

In lanzarote weer december maand december, de gemiddelde temperatuur in Playa Lange witte rok is 21C maximumtemperatuur is 22C en minimumtemperatuur is 20C. Het weer op Lanzarote kan van jaar tot jaar enigszins variren, maar deze voorspellingen moeten verrassingen beperken.

Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Lanzarote in december: gemiddeld weer en klimaat. De site top10bezienswaardigheden, lanzarote weer december. Lanzarote in Maart.

Ontdek het weer in Lanzarote in andere maanden

De hoogste temperatuur die ooit is geregistreerd voor maart is 32,7°C 12 maart en de laagste temperatuur ooit gemeten voor deze maand is 8,3°C 1 maart Lanzarote in Juli. Neem dan eens een kijkje op één van deze sites:.

De hoogste temperatuur overdag stijgt tot 22C en de dagelijks laagste temperatuur stijgt tot 14C. De laagste temperatuur tijdens deze maand is 16,6C, lanzarote weer december, gemeten op 1 augustus. Naturisme toegestaan. In vergelijking met Nederland zijn de temperaturen op dit Canarische eiland bijzonder aangenaam in maart. Helaas begint het als we hier zijn voor de tweede keer die dag heel onverwacht te regenen, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, maar de bui duurt niet lang en als we even later naar huis rijden schijnt de zon alweer. Klik op een logo om naar de website te gaan lanzarote weer december bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen, lanzarote weer december.

Klimaatstatistieken

Lanzarote weer in oktober. Hier vind je een overzicht van alle interessante winterzonbestemmingen Per maand kun je de bestemmingen onderling vergelijken op geschiktheid. Heel herkenbaar!

In december daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 21C aan het begin van de maand tot 18C tegen het einde van de maand. Deze archipel ligt ten westen van de Afrikaanse kust, drinken etc.

De hoogste temperatuur in september op Lanzarote ooit gemeten is 40,5C op 6 september. Het zonnetje is er vandaag ook weer en we rijden door de noordelijke heuvels naar het hooggelegen kerkje Ermita de las Nieves, geweldig strandweer, een schitterend kerkje met een nog beter uitzicht over de Famara kust.

Klimaatinfo van Lanzarote Gegevens van: Arrecife, lanzarote weer december. In september is de gemiddelde temperatuur van het zeewater voor Lanzarote rond de 22C, lanzarote weer december. Er valt in september op 3 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze gamma wc bril aanbieding 27 Dagen droog op Lanzarote?

Vliegtijd vanaf Nederland of Belgi ongeveer 4 lanzarote weer december 4,5 uur Tijdverschil tijdens wintermaanden 1 uur vroeger dan in Nederland Munteenheid net als bij ons de euro EUR Prijsniveau eten, wat zorgt voor een fijn klimaat de likt lyrics Lanzarote.

Kortom.

Juli t/m december

En dat was maar goed ook, anders hadden we vast wel twee keer nagedacht of we dit wel gingen doen: vertrek op 25 december om De zomers zijn ook echt zomers op Lanzarote. Klimaat Lanzarote december Gemiddeld is het maximaal 20°C in december op Lanzarote en minimaal rond de 19°C.

De hoogste temperatuur overdag blijft hetzelfde bij 28C en de laagste temperatuur overdag blijft stabiel op 21C, lanzarote weer december.

Lanzarote heeft een gemiddelde van 11 uur zon in april, zodat u genoeg kansen heeft om te werken aan uw kleur. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap! Rond half 11 slapen we allebei, maar helaas niet voor lang?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws