Opzeggen post goede doelen

Geplaatst op: 09.02.2021

Re: Loterijterreur per post en mail Ongelezen bericht door piet » 04 dec Na een jaar of 10 meegespeeld te hebben met de postcodeloterij heb ik hun 3 jaar geleden gebeld om mijn deelname te stoppen. Al dat plastic erom heen, ugh.

Hierna ontvangt u binnen vier tot zes weken geen ongevraagde geadresseerde reclamepost meer. Ik wil u tevens vragen mij niet meer lastig te vallen met geadresseerde post. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt. Zet erop retour afzender dan hebben ze zelf een probleem de rekening van post.

E-mail ontvanger. Waar zit de account verwijderen functionaliteit?

Zie ook Aan welke regels moet mijn brievenbus voldoen. Peter Westerbeek. Het is toch simpel en kostenverlagend als we iets wat niet voor ons bestemd is of wat we niet meer willen stop te zetten???. En wat mij het meest irriteert is dat je post krijg van een of opzeggen post goede doelen vaag goed doel met een aantal briefkaarten oid erin.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Je naam en adres doorkruisen, er "retour afzender, ongewenste reclame" naast schrijven, en het in de bus doen. Video toevoegen. Aanpassen kan door dezelfde stappen nogmaals te doorlopen.

Boom per jaar

Toen kreeg ik ook met zeer grote regelmaat post van hun , of van loterijen die kennelijk onder dezelfde holding vallen. Ruim 88 procent van de Vooral de regelmatige post van Goede Doelen waar ik toch al aan geef irriteren mij. Wat er nu nog komt is deels gewenst en het ongewenste gaat ongelezen in de papierbak. Beetje kinderachtig, maar het helpt. Powered by inSided. Wilt u geen ongeadresseerde reclame meer ontvangen?

Naam vereist. De regelmatige post met reclame om een ander product af te nemen. Via de website van Postfilter. De postbezorger heeft werk en de postdienst verdient er weer aan. Zoeken naar: Start typing and press Enter to search. Ik vind het niet nodig opzeggen post goede doelen zonde van het papier, de drukkosten.

Hoe werkt het?

Wij hebben zelf deze sticker op het huis, dit werkt best goed. Vind ons op: Facebook Twitter. Dat kan hierrrr. Dan heb je nog de bezorgers die gewoon af en toe lak aan de stickers hebben op brievenbussen en ze gewoon alles er in duwen.

Hoe herken ik geadresseerde reclame. Moet ik mijn brief aangetekend versturen. Als je op deze link klikt, kan je aangeven welke nieuwsbrieven je liever niet meer ontvangt! En dit gebeurt niet alleen via de post maar ook via de mail. Het is toch simpel en kostenverlagend als we iets wat niet voor ons bestemd is of wat we niet meer willen stop te zetten???. Los het nu op, opzeggen post goede doelen.

Je e-mail. Win win situatie. Vind dit topic leuk.

Heb hun toen weer gebeld met het vriendelijke verzoek om al deze post te stoppen omdat ik toch niet meer mee ga spelen, opzeggen post goede doelen. Volledig scherm. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt. Neem dan contact met ons op. Hoe werkt het. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform? U behoort tot de winnaars. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Maak hier je gratis

Ongelezen bericht door piet » 04 dec Het Recht op vergetelheid worden is namelijk wettelijk geregeld meer informatie is hier te vinden,. Ongelezen bericht door juliomariner » 04 dec

De regelmatige post met reclame om een ander product af te nemen. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Vind deze reactie leuk. Van loterijpost geen last meer; steeds retour gestuurd vergezeld van opgeplakt briefje.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws