Rtl xl werkt niet op samsung tv

Geplaatst op: 21.11.2020

Ik ga straks meteen de stekker eruit trekken! Staat achterop de sticker van de tv en moet eindigen op XXN.

In antwoord op dkoster. Zoek in plaats daarvan naar. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Bedoelde u:. RTL XL werkt niet na reclameblokken. RTL XL zou een voorgeïnstalleerde app moeten zijn, maar is ook vernieuwd. Zijn er nog andere mogelijkheden die dit oplossen?

Heb je wel een Samsung account! Ik heb de smart hub al gereset. Deze kun je dan ook niet downloaden via de Store. Aanbevolen Video. Ha ddkoster   De eerste twee heb ik inderdaad gisteren gedaan. Ik heb het zelf ook ondervonden.

Groet, Dick I don't know everything.

Schermafbeeldingen

Heb je wel een Samsung account? Dit zou opgaan in videland. RTL XL werkt niet na reclameblokken. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Hoi  Femke2 ,   Heb  je voor mij allereerst de volledige Model Code van de tv? KeesHuug First Poster. U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen.

  • In dat geval kan het een probleem zijn in de laatste versie van de app en is het juist een update die het probleem veroorzaakt.
  • Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Vast 1 uit Graag hoor ik van je. Weerbericht vandaag zaandam First Poster. Zoek in plaats daarvan naar. Hmm, dan zal het toch aan de app zelf liggen denk ik. Mijn Rtl XL app loopt constant vast bij het kijken van programma's. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Meld je aan

Soms start de reclame maar als het programma dan moet beginnen dan zegt hij dat de internetverbinding gecontroleerd moet worden. Wat is de modelcode van jouw tv en welke softwareversie staat er nu op?

Modelnummer is: UE48J

Extra opties Gekoppelde producten. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten! Kijk ik vanavond of het geholpen heeft. Mijn Rtl XL app loopt constant vast bij het kijken van programma's. Doe ik iets niet goed.

Beschrijving

Meer video's. Je kunt nog wel wat proberen. Hoi  Femke2 ,   Heb  je voor mij allereerst de volledige Model Code van de tv? Graag hoor ik van je.. Hij deed het toen even, 3 dagen, maar nu is het probleem weer terug.

Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Labels: Labels: Audio Accessoires. Tv uit Resultaten voor. In antwoord op Luke Meer video's.

Met de rtl xl werkt niet op samsung tv voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Ook op afstand geholpen waarbij ze apps van een ander land hebben ingeladen en vervolgens weer alles op NLse apps gezet hebben.

Mijn tv komt uit Hoi Femke2 ,   Bedankt voor de informatie! Dit zou opgaan in videland.

Dankjewel, je hebt de meest recente firmware. Hij lijkt niet meer beschikbaar. Meer video's. Femke2 Apprentice.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws