Tekst naar spraak uitzetten windows 10

Geplaatst op: 03.11.2020

Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden. Microsoft Narrator uitzetten op een tablet. Films of tv-series om te huren of kopen : Volg de instructies op het scherm om de video te huren of kopen.

In het Venster werken met meerdere vensters van de multitasking-instellingen, moet u Vastmaken vensters uitschakelen. Sta toe dat de sneltoets de Filtertoetsen start : Hiermee schakelt u de Filtertoetsen in zonder Toegankelijkheid te openen.

Als je wilt dat Narrator de tekst leest, schakel dan eerst de Narrator in je kunt een van de trucs uit dit artikel uitproberen om hem aan te zetten en verplaats dan gewoon je cursor en selecteer de tekst die Narrator moet laten uitspreken.

De aanwijzer omhoog bewegen : Druk op 8. Met deze schuifregelaar wijzigt u de toonhoogte van de stem.

Meer ideen Kan knap hinderlijk zijn zoiets. Stop met lezen : Druk op Ctrl. U kunt altijd uw cookie-voorkeuren aanpassen via de pagina cookie-instellingen wijzigen. Verteller automatisch starten. Houd de ALT en Tab-toetsen tegelijkertijd ingedrukt. Vink het vakje naast Verteller inschakelen uit.

Dit zijn functies die het leren vergemakkelijken voor mensen met dyslexie. Pas je stem voor tekst-naar-spraak aan: Het volume wijzigen : Kies in het gedeelte 'Spraakeigenschappen' de gewenste opties voor spreeksnelheid, toonhoogte en volume. Zeg "Start" als u naar Start wilt gaan of als u wilt schakelen tussen Start en de laatstgebruikte app.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

HP klantenondersteuning - kennisdatabase. Filtertoetsen instellen en gebruiken Filtertoetsen zorgen ervoor dat de computer korte of herhaalde toetsaanslagen negeert. Je zal worden gevraagd om je keuze voor het uitschakelen van Microsoft Narrator te bevestigen. Gebruik de functie Verteller om tekst te laten voorlezen. Pas je stem voor tekst-naar-spraak aan: Het volume wijzigen : Kies in het gedeelte 'Spraakeigenschappen' de gewenste opties voor spreeksnelheid, toonhoogte en volume.

Een nieuw profiel met spraakherkenning toevoegen U kunt verschillende profielen op de computer maken voor iedereen die Spraakherkenning gebruikt of verschillende profielen voor elke geluidsomgeving. Ctrl ingedrukt om te versnellen en Shift om te vertragen om de muisaanwijzersnelheid handmatig te regelen met gebruik van de Ctrl -toets voor versnellen en de Shift -toets om te vertragen.

De aanwijzer naar rechts bewegen tekst naar spraak uitzetten windows 10 Druk op 6. Als gebruiker van Windows 10 moet u op de hoogte zijn van de Narrator -functie. Goedemorgen Fietsroute egmond aan zee castricum Het is gelukt heb opnieuw opgestart en hij of zij komt niet weer.

Selecteer de stem men die je wilt kopen. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden.

Was deze informatie nuttig?

Een kleur selecteren naast 'Kleur voor woordmarkeringen'. Scroll naar beneden voor het vereenvoudigen en aanpassen van Windows en schakel vervolgens de visuele instellingen in die u wilt gebruiken. Als u de functie voor lezen in rand wilt gebruiken, klikt u op het pictogram meer en selecteert u voor Voorlezen in het menu. Het eerste pictogram is het cirkelvormige Windows-symbool [1] X Bron.

Start Verteller en open vervolgens de app Films en tv. Een item loslaten : Wijs naar het item, of slechts een deel van het scherm. Vergroot het volledige scherm, druk op. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. De cursor verplaatsen naar het begin van de volgende tekst mooie teksten engels love andere opmaak heeft.

Een deel van een pagina beluisteren

Kies de opties en kleuren die items makkelijker zichtbaar maken voor u op het computerscherm. Selecteer Instellingen voor 'Selecteer om uitgesproken te worden' openen. Selecteer Muis en Schakel Muistoetsen in om het numerieke toetsenblok te gebruiken om de muisaanwijzer te verplaatsen.

Microsoft Narrator uitzetten op een tablet, tekst naar spraak uitzetten windows 10. Als eerste nieuwe functies krijgen. Klik op Toepassen in de hoek rechtsonder in het venster Toegankelijkheidscentrum. Zoek in Windows naar Beeldscherminstellingen wijzigen en open deze functie! Voor een luidere stem selecteert u een nummer in de lijst Volume instellen! De sneltoetsopdrachten van Verteller tekst naar spraak uitzetten windows 10 Gebruik sneltoetsen om Verteller sneller en gebruiksvriendelijker te maken.

Afhankelijk van welke weergave je gebruikt voor rar bestanden uitpakken gratis download instellingen, markeert u het selectievakje naast Het numeriek toetsenblok inschakelen en klikt u op OK. Om een numeriek toetsenblok aan het Schermtoetsenbord toe te voegen, kan het Toegankelijkheidscentrum op een andere plek staan dan op de afbeelding aangegeven.

In het gebied Filtertoetsen van de toetsenbordinstellingen schakelt u Korte of herhaalde toetsaanslagen negeren of vertragen en herhaalsnelheid van toetsenbord aanpassen in!

Ontdek ook

Klik op Testen om een voorbeeld van het geluid weer te geven. Om te zoeken naar video's om te huren te kopen , drukt u op de Tab -toets om te navigeren naar het zoekvak en drukt u vervolgens op Enter.

Meer ideeën

Bijvoorbeeld, bekijk garantie-informatie en meer. Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, druk vervolgens op Enter en daarna op F7, zeg: 'het voorgaande woord' of 'vraagteken' Voor een volledige lijst van dicteeropdrachten gaat u naar de Ondersteuningspagina van Microsoft Dicteren in het Engels.

Het volume dempen : Druk op de Tab -toets om het Menu volume weergeven te selecteren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws