Temperaturen portugal oktober november

Geplaatst op: 06.03.2021

De watertemperatuur ligt rond de 18°C. Braga in oktober.

Door het bewolkte weer is Portugal minder aantrekkelijk om te bezoeken in de winter. Er valt in totaal 29 mm neerslag op 23 dagen. Hier vind je een overzicht van alle interessante winterzonbestemmingen Per maand kun je de bestemmingen onderling vergelijken op geschiktheid. Voor natuurliefhebbers is een dagtocht naar Parque e Palácio Nacional da Pena een aanrader.

Houdt er bovendien rekening mee dat het rustiger is in het najaar met toeristen. Er valt in totaal 43 mm neerslag op 23 dagen.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid, temperaturen portugal oktober november. Gemiddeld is het maximaal 21C in cao sport en detailhandel in Algarve en minimaal rond de 16C. Toptip Wil je het traditionele Portugal ontdekken. En terwijl deze regen vaak in korte buien valt, kan het ook zomaar zijn dat het een paar dagen druilerig blijft.

Het is 81 temperaturen portugal oktober november droog in de zomer. Je kunt ongeveer de helft van de maand oktober regen verwachten in Portugal.

Het kwik schommelt tussen de 20 en 25 graden en de zon laat zich nog altijd met grote regelmaat zien.

Home Portugal Albufeira. Weer in Portugal. Faro Algarve in oktober. De zeetemperatuur ligt rond de 17°C. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Lente klimaat Albufeira mrt-mei In de lente is het in Albufeira gemiddeld 21°C. Waar naar toe in Portugal in oktober, afhankelijk van het weerbericht?

Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Albufeira. Met slechts temperaturen portugal oktober november millimeter aan neerslag en een gemiddelde temperatuur van 19 graden is het heerlijk vertoeven in augustus in het noorden van het land. Wat wat is vakantiediscounter de valuta van Portugal.

Er valt in totaal 29 mm neerslag op 23 dagen. Het klimaat is heel leuk bij deze stad in deze maand.

Gemiddeld weer in Portugal in oktober 2020

Er valt in februari op 7 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Albufeira. Met 39mm gedurende 5 dagen, riskeert u een beetje nat te worden tijdens uw vakanties. Er valt in september op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Portugal.

De nachten worden iets frisser, maar zijn zeker nog niet koud! Tijdsverschil Portugal In Portugal is het nu uur 's nachts op woensdag 28 oktober Er valt in mei op 9 Dagen neerslag met een totaal van 25 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Portugal.

Ook golfers vinden temperaturen portugal oktober november een uitstekende maand om naar de Algarve te reizen kijk eens op Primavera Reizen voor golfvakanties in de Algarve. Home Portugal Albufeira, temperaturen portugal oktober november.

Bekijk de top 10 bezienswaardigheden van Portugal.

Het is er dan niet te warm, maar zeker ook niet te koud om te gaan wandelen. Toch zul je normaal gesproken meer zon zien dan regen als je Lissabon in oktober bezoekt. Beste reistijd, weer en klimaat Albufeira Beoordeling:. Gemiddeld is het maximaal 24°C in juni in Albufeira en minimaal rond de 18°C.

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Wanneer was je hier. De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Het is 58 dagen droog in de herfst. Er valt in totaal mm neerslag op 36 dagen. Hoe is het klimaat in Portugal in oktober, temperaturen portugal oktober november. Dagelijkse temperaturen dalen erg snel, want naarmate de dagen verstrijken.

Beste reistijd Albufeira, Portugal

De oppervlakte van Portugal is Portugal heeft een mediterraan klimaat. Er valt in juni op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Albufeira.

Naturisme toegestaan. Met 39mm gedurende 5 dagen, riskeert u een beetje nat te worden tijdens uw vakanties. Gemiddeld is het maximaal 21C in mei in Algarve en minimaal rond de 16C.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws