Verjaardag tekst in engels

Geplaatst op: 10.01.2021

Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Gefeliciteerd met je verjaardag!

De Engelse taal is wereldwijd de meest gesproken taal. Iedereen bij Zoek een leeftijd. De Engelse taal is niet voor iedereen even makkelijk en daarom hebben wij wat leuke teksten voor jou gecreëerd zodat jij deze makkelijk over kunt nemen als je een kaartje wilt sturen. Veel plezier!

Engelse rosalie van breemen alain delon mooi verpakken In onze huidige beeldcultuur is het niet alleen van belang om een krachtige tekst te hebben, verjaardag tekst in engels, maar deze moet ook goed verpakt worden. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene.

Integendeel: wij moeten jou bedanken. Heb je zelf een mooie gefeliciteerd Engels tekst gevonden welke je wilt delen met anderen, bijvoorbeeld een mooie verjaardagswens of een unieke zin.

Gefeliciteerd met Laten we contact houden.

Je kiest een mooi kaartje wat bij de jarige past en je zoekt een mooie verjaardagswens. Geen dank. Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk! Congratulations and warm wishes to both of you on your wedding day.

  • Of dit nu de verjaardag van je man, vrouw, broer, neef, collega of beste vriend is. De Engelse taal is niet voor iedereen even makkelijk en daarom hebben wij wat leuke teksten voor jou gecreëerd zodat jij deze makkelijk over kunt nemen als je een kaartje wilt sturen.
  • De Engelse taal is wereldwijd de meest gesproken taal.

Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt. Wij willen graag aan Wishing both of you all the best on your engagement and everything lies ahead. Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Wellicht heb jij zelf ook Engelstalige verjaardag tekst in engels en vrienden en komt er binnenkort een moment aan dat gevierd mag worden. Als blijk van onze dankbaarheid On the contrary: we should be thanking you.

Alle collega´s van Een mooi verpakte Engelse tekst is bijvoorbeeld ideaal om iemand te feliciteren met zijn verjaardag. Congratulations on your new arrival.

Hieronder lees je verder over de Engelse teksten en kan je enkele voorbeelden vinden. In onze huidige beeldcultuur is het niet alleen van belang om een krachtige tekst te hebben, verjaardag tekst in engels, maar deze moet ook goed verpakt worden. Nog vele jaren? Deze kunnen echt inspiratie vol zijn en dat is natuurlijk leuk om aan iemand te geven. Well done on your great exam results and all the best for the future.

Gefeliciteerd met je verjaardag Engels

Wellicht heb jij zelf ook Engelstalige kennissen en vrienden en komt er binnenkort een moment aan dat gevierd mag worden. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar! Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen Ik wens jou alle succes met

Ik wens jou veel geluk en succes met Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag. Je goede vriend kan deze dan bijvoorbeeld verjaardag tekst in engels zijn woonkamer hangen! Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. On the contrary: we should be thanking you. Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk?

Engelse teksten en tips voor op een kaartje

Prettige Kerstdagen! Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Als blijk van onze dankbaarheid

Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Congratulations and warm wishes to both of you on your wedding day?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws